Johanna Tukiainen esiintyy La Favoritassa 17.7

Anonyymi

Johanna Tukiainen Showkeikat on Covid19 takia joko siirretty, tai peruutettu. Kuitenkin jotkut keikat ovat edelleen ja toistaiseksi voimassa, sekä yksityiskeikat.
1.6.2020 Porvoon Bar Barrio keikka on peruutettu koronan takia.
17.7.2020 Kokkolan "Mary´s La Favorita" keikka on voimassa ellei toisin ilmoiteta.
25.7.2020 Johanna Tukiainen yksityiskeikka on voimassa.
Syksyn Kempeleen keikka, ravintola Pikku Karhu, on siirretty seuraavaan ajankohtaan: 14.2.2021. Muut syksyn keikat 2020, niistä tulee erikseen ilmoitus (mikäli niitä pidetään ollenkaan.)
Esimerkiksi kesän keikkoja, sekä pikkujoulukeikkoja (Joulukuulle 2020) sekä yksityistilaisuuksia voi tiedustella emailitse: MIAMARIJOHANNA@GMAIL.COM.

Mitä ihmettä on päässä liikkunut kun Tukiainen tilattu esiintymään? Mt-ongelmainen alkoholisti, joka on nyt ilmeisesti raskaana mamulle. Tekouskovainen Fat mama hytkymässä puolipukeisena epätahdissa ja kiumurtelemassa muka-eroottisesti. Hahaha. Ylläpidetään Tukiaisen illuusiota glamourista ja omasta tähteydestä. Sairasta.

14

211

  Vastaukset

  • Tukiainen tuomittiin elokuussa 2010 neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen kolmesta pahoinpitelystä ja haitanteosta virkamiehelle,

   ja tammikuussa 2011 ehdolliseen vankeuteen ja oheissakkoihin törkeästä rattijuopumuksesta, virkamiehen vastustamisesta ja väärän henkilötiedon antamisesta.

   Näiden lisäksi Tukiainen tuomittiin joulukuussa 2011 edellisenä kesänä tapahtuneesta pahoinpitelystä sakkoihin.

   Toukokuussa 2013 Tukiainen tuomittiin käräjäoikeudessa 60 päivän ehdottomaan vankeuteen jälleen pahoinpitelystä ja saman vuoden elokuussa 60 päiväsakkoon pahoinpitelystä.

   Syyskuussa 2013 Tukiainen tuomittiin 45 päivän ehdottomaan vankeuteen vuonna 2011 tapahtuneista pahoinpitelyistä.

   Lokakuussa 2014 Tukiainen tuomittiin Hyvinkään käräjäoikeudessa kesällä 2013 tapahtuneesta rattijuopumuksesta sataan päiväsakkoon ja ajokieltoon 2.2.2016 asti.

   Maaliskuussa 2015 Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Tukiaisen kolmen kuukauden ja 20 päivän pituiseen ehdottomaan vankeuteen vuosina 2013–2014 tehdyistä pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä, haitanteosta virkamiehelle, kolmesta laittomasta uhkauksesta ja kunnianloukkauksesta." (Lähde: Wikipedia 2015)

  • Onko Johanna Perhon Tukiaisia, hah hah haaa!!!...

  • Tämän sekopään sais kanssa jos pikkuhiljaa laittaa pakolla lataamoon kun ei ymmärrä itse hakea apua.

   • Halkokarin laholatvan saisi toimittaa lataamoon myöskin, saisi siellä vapaati hohotella, hoh, hoh, hooooo


  • Hah, Johanna tulee Kokkojoen avajaisiin ja leikkaamme hänen kanssa silkkinauhan isoilla saksilla kahdestaan sekä suutelemme tulisesti, hah hah haaa!!!...

  • Mervi Tapola Nykänen oli ennen ehdoton suosikkini näistä iäkkäämmistä kaunottarista. Nykyään Tuksua ei voita kukaan vaikka Laila Kinnunen nuoruuteni intohimojen ja märkien yöunieni aiheuttaja ei unohdu koskaan, hah hah haaa!!!...

   • Kyllä Siiri "äitee" Rantanen on nro uno.Se on sentään saavuttanutkin jotain!!


  • Nyt Kokkolassakin tapahtuu jotain merkittävää, olen paikalla...!!!!

   • Tuskin tulee.


  • Onko Tuksu esiintynyt koskaan aikuisviihde elokuvissa? Muistelisin samannäköisen ihanan palleron joskus olleen josllain filmillä. Pitääpä tarkistaa omat usean sadan filmin kokoelmat jos vaikka sieltä löytyisi, hah hah haaa!!!....

   • Realisti ei varmaan ole huomannut, mutta filmillä rakastelukohtauksissa on realisti mukana kiihkeästi rakastelemassa Tuksua.


   • Hyi helevet..!Niin kännis ei voi olla että tuon luuskan voi "juoda nätiksi".


  • Hah, minulla on vielä koeputkellinen Laila Kinnusen kakkaa jonka sain hänen esiintyessään Möttösen nuorisoseurantalolla 24.5.1968 kello 21.30. Olin tuolloin viisitoistavuotias ja naiset jo kiinnosti. Ulkovessan alta tuo koeputki täytettiin. Olen lukenut että Elviksen vastaava tuote koeputkessa on myyty useilla tuhansilla dollareilla ja nyt ei naurata.

  • Lailan uloste voi olla jopa arvokkaanpaa kuin tämän elviksen.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   162
   4274
  2. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   92
   4044
  3. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   18
   2360
  4. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   213
   2020
  5. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   1911