Aihealueet

Listaukset

  Viekää pilantekovideo henkilöistä poliisille!!!!!

  Anonyymi

  Henkilö yritetään mustamaalata ja hänen läheistensä elämä pilata mustamaalaamalla.. Auttakaa oikeesti et tää paska saadaan loppumaan pyydän!!!! Te jptka näette jaettua videoita missä henkilöitä mustamaalataan, olette velvollisia ilmoittamaan siitä poliisille, jos nimiä esiintyy esim sukunimi kertokaa tästä kyseiselle henkilälle että se loppuu se on rikos mustamaalata ihmisiä.

  9

  117

   Vastaukset

   • Mikä homma?

   • Aivan oikein, on hyvä puuttua ko kaltaisiin toimiin, ilmaista selkokielellä tapahtumista ao., eikä alistua, eikä erityisesti olettaa asioita. Oikein hyvä 👌

    • Vihjailu on tällaisessa tapauksessa todella väärin. Miksi ihmisoikeusrikos olisi yhtäkkiä vitsi?


    • Laissa taitaa olla ei suorasti mutta välillisesti kiellettyä esiintyä pikkutyttönä ja toimia ko tavalla. Eikö olekin?

     👨🏼‍🏭=mies=pikkutyttö👧=🤡=👈👉?👮🏻?


   • Jos tällaista tapahtuu, miksi ihmisen annetaan elää kuin mitään ei olisi tapahtunut, epätietoisena? Olette te ihmiset sadistisia typeryksiä.

    • Ihmiset on sen verran vajaita älyltään, että saattavat olettaa muiden näkevän tai tietävän saman kuin itse, tai että jos ihminen ei reagoi - tai reagoi, niin ihminen tietää, eikä reagoi tai reagoi koska tietää.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Ihmiset on sen verran vajaita älyltään, että saattavat olettaa muiden näkevän tai tietävän saman kuin itse, tai että jos ihminen ei reagoi - tai reagoi, niin ihminen tietää, eikä reagoi tai reagoi koska tietää.

     Ja väärät oletukset on yhtäkkiä totta. Miksi ihmiset saavat toimia näin moraalittomasti? Miksei ihmisen elämällä ole mitään merkitystä? Sydäntäsärkevää.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Ja väärät oletukset on yhtäkkiä totta. Miksi ihmiset saavat toimia näin moraalittomasti? Miksei ihmisen elämällä ole mitään merkitystä? Sydäntäsärkevää.

     Tekemisiä tai sanomisia voidaan ottaa asiakontekstista ulos ja vääristellä totuutta julkisestikin(?). Miksi näin saa tapahtua? Miksei kukaan puhu ihmiselle itselleen?


   • Sinulla on ilmeisesti tietoa videosta, välitäppä henkilölle, josta video on tehty.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    250
    11495
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    288
    6431
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    82
    1180
   4. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    66
    976