Skeittipaikka"

Anonyymi

Voi jumalauta,tälläiseen turhuuteen on varaa? Vähäpäiset joutilaitten lökäpöksy Turre Borreoloosi pennut mekastavat turhuuden markkinoilla. Ei helv... selkäsauna ja kakarat töihin, putsaamaan ja kitkemään polvet verillä vaikka puistoja tai tien varsia.Tähänkö taas kaupungin verorahoja tuhlattiin, niinkuin ei olisi tarpeeksi hölmöilty, Mitä Häh? Ja taas minä maksan osaltani, onko oikein...?

22

345

  Vastaukset

  • Niin ja kaikki kermaperse joutilaat aikuiset perässä,ei tarvitsisi maksaa edes palkkaa, soppatykki tulille ja yksi lämmin keitto päivässä ja tonkallinen vettä jos tulee jano.

  • Olipa kannatettava kirjoitus. t. Yrjö 63v

  • Hemmetin hieno juttu että tulee skeittiparkki keskustaan ja ihan piikki paikalle. Kerrankin verorahoille vastinetta.

   • Miekii oon niin iloinen tästä,kerrankin vastinetta verorahoille yli 40:n vuoden raatamiselle pienellä palkalla,
    toivoo Ellu ;-)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miekii oon niin iloinen tästä,kerrankin vastinetta verorahoille yli 40:n vuoden raatamiselle pienellä palkalla,
    toivoo Ellu ;-)

    Ei pidä Ellun ajatella aina vaan omaa napaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei pidä Ellun ajatella aina vaan omaa napaa.

    Sinäkö sinne menet ns. skeittaileen?


  • Ja kaikki rahat pitää antaa vanhusten hoitoon ja lapsille että niistä tulee kunnon veronmaksajia, eikä millekään räppilökäpöksyskeittaajille... eiku hetkinen, nehän onkin niitä lapsia...

  • "Aikuiset" voi sitten siinä lintumiehen terassilla olut tuopin ääressä, tupakka hampaissa päivitellä miten typerää hommaa tollanen skeittailu..

   • Vituttaako se sinua jotenkin? Kun olet niin täydellinen?


  • Kyllä tää on pientä, mitä esimerkiksi tohon hölmöön teatterihankkeeseen on työnnetty verorahoja.

  • Muutama kymppitonni skeittiparkkiin. Joku vastustaa tätäkin🤣🤣 Itkeäkö vai nauraa? Muutama kymppitonni kuntoportaisiin, muistitko valittaa siitäkin jossain?

  • Hienoa et lapsille ja nuorille tehdään liikuntaharrastuspaikkoja!
   t. Yks vanha kääkkä, joka viihtyy vaan kotona

  • - aiemmin pidin turhuuden huipentumana kun näin seurueen macdonaldsissa ja seurueen audi oli tyhjäkäynnillä pihassa.... -Nyt katsellessa nuorten töitä vieroksuvien lökäpökyjeen rullalautailua,, yms... turha-ajanvietettä, niin tuo aiempi turhuus näky ylittyy... selvästi.
   - Miksi näitä kakaroita ei laiteta töihin ja veroa maksamaan ? Miksi niillä ei ole työvelvollisuutta ? miksi ei niiden omin voimin esim..rakenneteta noita turhia leikkipakkoja.. työllistyisivät niihin hommiin, ja oppisivat jotain.. Oleilu ei opeta ja viihde ei opeta kuin turhuutta ja yksinkertaisuutta....

   Ja sama turhuus homma aikuisten turha- urheilu rakentamisessa.. rahaa tuhlataan urheilu-pellelily toimiin, Ja kulttuuri puolella tuetaan ahnetta kiinteistökeinotteltu fimraa maksamalla teatterista kovat rahat ulkomaille !! - kaikenlainen viihde turhuus tyhmyys kukkii !!

   • Etkö ole ikinä kuullut sellaisesta että voi ensin käydä töissä ja sitten harrastaa vapaa-ajalla mitä huvittaa? Ei ne ole toisiaan pois sulkevia asioita. Minulla on työkavereina esim kaksi n.30 kymppistä kaveria ketkä skeittaa, ovat skeitanneet käsittääkseni kakarasta asti..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Etkö ole ikinä kuullut sellaisesta että voi ensin käydä töissä ja sitten harrastaa vapaa-ajalla mitä huvittaa? Ei ne ole toisiaan pois sulkevia asioita. Minulla on työkavereina esim kaksi n.30 kymppistä kaveria ketkä skeittaa, ovat skeitanneet käsittääkseni kakarasta asti..

    Ja mitähän työtä te teette?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Etkö ole ikinä kuullut sellaisesta että voi ensin käydä töissä ja sitten harrastaa vapaa-ajalla mitä huvittaa? Ei ne ole toisiaan pois sulkevia asioita. Minulla on työkavereina esim kaksi n.30 kymppistä kaveria ketkä skeittaa, ovat skeitanneet käsittääkseni kakarasta asti..

    Ja mitähän sinä ja kaverisi teette?


  • Nii just! Sit on vielä kaikenmaailman jäähallit ja hiihtoladut, joihin veroeuroja ohjataan! Turhaa kuraa kaikki tollanen tyhjänpäiväinen säntäily.

   • Listalta unohtui kaikkein hölmöin veroeurojen haaskauskohde, nimittäin Lappeenrannan kaupungin TEATTERI.


  • Nekin rahat tulisi ohjata kehitysapuun afrikkaan, eikä suomalaisille räkänokille.

  • ei siihen skeittiparkkiin montaa tuhatta mennyt,kaupungilla on paljon rahaa mitä rittää myös ulkomaalasiten elättämiseen

   • Juu vieras/haittalajikkeitten hoitoon+ rahan lähetykseen Välimeren eteläpuolelle menee suunnilleen n. 3 000 000 €/päivä. Laskekaapä siintä minne veronmaksajien rahaa mätetää. Näillä rahoilla laitettaisiin Suomessa koulut, vanhustenhuolto, infra ja monet muut asiat kuntoon. Mut ei, pitää puuhata pakolaisleireillä yms. joo, kysyn vaan onko mitään järkeä?... nyt ei kiinnosta enää mikään...sano Matti Näsä, Kummeli.


  • kuormittaa myös terveydenhuoltoa kun nuorilta murtuu luita aivan turhaan

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   728
   16287
  2. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   107
   2509
  3. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   134
   2457
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   2070
  5. Miksi ulkoministeri Haavisto ei ole vielä eronnut?

   Kun ulkoministeri Timo Soini osallistui aborttiprotestiin työmatkalla – vihreät tyrmistyi: ”Katsooko hallitus taas Soinin touhut sormien läpi?” Ja Vi
   Maailman menoa
   81
   1707