Aihe

Pitääkö huhut paikkansa?

Anonyymi

Että Gilbert olisi saanut saattohoitoa Savon sydämessä kahdelta entiseltä MMA-ammattilaiselta?

12

70

  Vastaukset

  • Gilbert saateltiin Juhannuksena tajunnan toiselle puolelle, jos sallitaan tällainen ilmaisu. Mies herää Juhannuksen jälkeiseen arkeen Kleinbussissa tietämättä sitä missä/kuka hän on, mikä päivä on, mikä vuosi on, eikä sitä mistä hän on tulossa/mihin menossa.

  • Kleinbussista tuli sukellusvene, kun Gilbert saatiin kiinni itse teosta partiopojan seurasta. Gilbert sidottiin kettingeillä kiinni ja laskettiin Kleinbussissa oman järvensä syvyyksiin, josta häntä ei luultavasti löydetä vuosiin. Kleinbus toimii Gilbertin leposijana. RIP Gilbert.

  • Olipa ikäviä uutisia. Koko karhumiesten yhteisö suree Gilbertin poismenoa. Hän oli yhteisömme pitkäikäisin ja karvaisin jäsen. Ilmoitamme myöhemmin, minkälaisen muistotilaisuuden järjestämme Savon sydämessä suuren ihmisen ja suuren karhumiehen kunniaksi. Purkupallot lasketaan puolitankoon tänä lauantaina klo 16 jokaisella karhuntaljalla.

  • Höpöpuhetta! Mikäli moisia vätyksiä tänne sattuisi eksymään, olisi vastassa sedän tukkipuun pakuiset käsivarret ja purkupallon kokoiset kourat. Siihen perään vielä anaalirankaisu.

   Setä nauttii parhaillaan aamuespressoa mökin kuistilla. Inttipojat nukkuvat vielä, viime yö oli heille sen verran rankka kokemus.

   Rakkaudella,
   Gilbsu

   • Saahan sitä haaveilla kattohuoneistoista ja vinttipojista, mutta paskainen kuutio on sinun todellisuuttasi.


  • Mitäs mieltä Gilbsu on puolustusvoimien kenttäpiispan ajatuksista? Hänhän kirjoitti, että kulttuurieliitti on mädättänyt kansan siihen pisteeseen, että naiset nussivat ennen avioliittoa, mutta eivät tee lapsia. Lähi-idästä tulevat karvakämmenet sen sijaan nussivat ja lisääntyvät kuin rotat, joten muutamassa vuosikymmenessä väestö on vaihtunut karvaisempaan. Kuka sitten maksaa verot, koska karvakourathan tunnetusti eivät työtä tee?

  • Gilbert koki sellaisen maanpäällisen helvetin viikonloppuna, ettei kukaan maanpäällä voi sellaista edes kuvitella. Kaksi massiivisen kokoista mustahuppuista "heppua" tuli väkivalloin sisään Gilbertin asuntoon ja aloitti välittömästi hurjan käsittelyn. Keinovalikoima oli laaja, mutta tapausta tuskin kannattaa enempi täällä aukaista, mainittakoon kuitenkin, että peräsuoleen kajottiin sähkövirran kera.

   Ja mikä tärkeintä - Gilbertistä tehtiin kuin tehtiinkin terve mies. Tosin seksistä ei Gilbert enää haaveile, se on varma asia.

  • Viime päivinä olemme saaneet lukea uutisista, että Uncle Ben's riisin pakkauksista poistetaan mustaihoisen miehen kuva. Setä sai siitä hyvän bisnesidean! Maistuisiko teille Uncle Gilbert's riisi tai kenties Uncle Gilbert's suklaapatukka? Ei taida kundi tietää, että nurkan takana olisi patukkaa tarjolla? Tuotteet saattavat olla kaupan hyllyillä jo syksyllä, jos setä saa neuvoteltua sopivat diilit alihankkijoiden kanssa. Kun kaikki on valmista, setä kutsuu Savon sydämeen mökillensä kaikki hintelät ja karvattomat 18-19 vuotiaat miehenalut!

   Pikaisiin näkemisiin, toivoo Gilbert

  • MMA-miesten ilmestyttyä ovelle karhuntaljalla sian ihraa maiskutellut Gilbert alkoi laulamaan itkunsekaisella äänellä Jenni Vartiaisen biisiä "mä en haluu kuolla tänä yönä". Toive kuitenkin kaikui kuuroille korville.

  • Kyllä..saattohoitoa koko peräsuolen pituudelta.

  • Savolainen metsästysseura on napannut Gilbertin kiinni ja aikovat järjestää ihmisjahdin. Gilbert laitetaan juoksemaan maastoon puolen tunnin etumatkalla ja sitten mönkijällä liikkuvat metsästäjät lähtevät perään ja tekevät homopervosta selvää.

   • Toivottavasti Gilbert kärsii kivusta ja särystä kun perseestä törröttää varsijousen nuoli.


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   17068
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   14228
  3. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   139
   8845
  4. Helsinkiläiset köyhtyvät vauhdilla, syy vuokralla asuminen

   Helsingissä on erikoinen muutos, nuoret aikuiset tulevat olemaan "varattomampia" kuin aikaisempi sukupolvi. Syy on asuntojen erittäin korkea ostohinta
   Helsinki
   246
   7885
  5. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1846