Aihe

Mökkeilymielellä?

Keskinkertaista keliä luvattu tulevalle viikolle, mutta muutama paikka Saimaan rannalla on vapaana. Lähdemme Helsingistä huomenna kello 12.

Mikäli olet 18-21-v pojannaskali ja kiinnostunut viettämään laatuaikaa luonnonhelmassa äijäporukalla rennosti ottaen, niin laita viestiä!

Gilbert.58@hotmail.fi

16

104

  Vastaukset

  • Homovihamieliset kommentit tullaan poistamaan kyselemättä.

   • Ja mä poistan homot kyselemättä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja mä poistan homot kyselemättä.

    Mitä jätkä urputat? Et kai halua herätä uittotukki takapuolessa? Sitähän minäkin. Siispä suuta soukemmalle!


   • Gilbert58 kirjoitti:

    Mitä jätkä urputat? Et kai halua herätä uittotukki takapuolessa? Sitähän minäkin. Siispä suuta soukemmalle!

    Sulla törröttää kohta sapeli suusta.


  • Sä et tarvii mitään muuta kuin yhden napsun päähän.

  • Onko Gilbert O'Silava ajanut rankassa säässä kolarin vai miksei ole Kleinbussia vielä näkynyt täällä Savon sydänmailla? Ollaan kylän miesten kanssa odoteltu iltapäivästä asti, että päästäisiin kyselemään viimeiset kuulumiset.

   Terveisin,
   Tauno Ärjylä, puheenjohtaja
   Savon maalaiskunnan metsästysseura ry.

  • Sun juttujasi katsellessa tulee väkisinkin mieleen, että ihmiskunta on tullut tiensä päähän. Osa meistä pääsee taivaaseen, osa joutuu helvettiin. Homous on tunnustettava Jumalan edessä, kaduttava vääriä tekoja ja tehtävä parannus. Muista, että joka viattoman eksyttää, on kokeva moninkertaisen rangaistuksen tuomiopäivänä.

   • Juu, katolisista papeista puhumattakaan.


  • Aah, ensimmäinen lasti on toimitettu nuoren ja tyrmäystipoista hieman väsähtäneen kundin peräsuolenmutkaan. Harmittaa, että joudun yksin uurastamaan, koska toisen raavaan purkupallomiehen apu olisi tullut tarpeen näitä nuoria kolleja nostellessa. Kohta lähtee toinen kundi käsittelyyn...

   Se on moro, sano Gilbert58

  • Uuden sadon tuoreet ja herkulliset lukiopojat alkavat olla valmiita poimittaviksi. Olen kierrellyt läheisiä urheilukenttiä ja keskustaa tarkkailemassa uusien kundien kypsymistä. Parin viikon päästä teen valintani ja rupean valmentamaan paria kolmea kundia ensi kesän sesonkia varten. He eivät vielä tiedä, että tulevat menettämään peppuneitsyytensä sedälle ja hänen purkupallolleen, mutta kyllä se heille selviää ennenpitkää.

   Syysterveisin, Gilbert58

  • Kiinnostaako Savon sydän? Vielä ei ole aika vetäytyä talviunille, vaan kesäisiä viikonloppuja on edessä useita. Mitenkä olisi äkkilähtö mökille huomenna perjantaina? Kleinbussin kyytiin otetaan 2-3 poikaa, lähtö klo 12 Kansallisteatterin edestä. Kyyti ei odota, joten olkaa valmiita hyppäämään mukaan. Paluu sunnuntai-iltana hyvissä ajoin ennen jalkapallopelin alkua.

   • Et sinä ole Gilbert, Gilbert olisi ehdottanut, että illan jalkapallot katsotaan karhuntaljalla punaviini lasit kädessä, eikä keskeytetä illanviettoa kotiin lähtemällä.


  • Tulinen järvi on tarkoitettu Perkeleelle ja hänen enkeleillensä sekä kaikille niille ihmisille, jotka paaduttivat sydämensä täällä ajassa eivätkä parannusta synneistään tehneet.

  • Suurin synti on fanittaa Manchester Unitedia et sillei hei!

   tiedättekyllä

  • Poliisin karhuryhmä valvoo viikonlopun viettoa Savon sydämessä järein menetelmin.

  • Tietoliikenneyhteydet ilmeisesti pätkivät, koska setä ei ole saanut yhtään yhteydenottoa? Vielä ehtii, lähtö Savon sydämeen lykkääntyi sateisen sään takia. Lähtö tänään klo 18, sama paikka, ehdimme vielä syödä, juoda ja harrastaa muuta oheistoimintaa.

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   399
   25717
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16406
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   400
   15155
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   12894
  5. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   42
   2359