Tulipa potti!

Anonyymi

..Yli 11 tuhannen euron voitto tuli! Kyllä tämä lämmittää kokeneemmankin mieltä, vaikka ei raha tällaisessa elämäntilanteessa ja asemassa juuri enää merkitse, kun kaikkea on jo. No, saapahan länttäistyä voittotositteen vaimon naaman eteen kun palaa kylpyläreissultaan. Valittaa aina ettei noista koskaan mitään voita..

Nyt vielä rautaa kolistelemaan ennen yöpuuta. Käteviä nämä 24/7 auki olevat nykyajan salit..

Erityisterveiset Tepolle. Kuinka pikkumiehellä nykyisin rullaa?

8

60

  Vastaukset

  • Mahtavaa! Teppo potitti myös yli 37k potin et sillei hei! Nyt naidaan ja nauretaan! Illalla gay-gambriniin et sillei hei!

  • Uni-palstalle voi kirjoitella näitä alitajunnan satuja.

  • Loistavaa! Täällähän herrat potittaneet oikein makoisia siivuja. Myös Kyöston kotikorsuun uiskenteli eilen makoisa kuuden tonnin voitto et sillei hei!

   Kysyttäviä? No eipä tietenkään.

   Tiedättekyllä

  • Taavettia tuntuu vieläkin riivaavan karmea alemmuudentunne ja näyttämisenhalu. Taavetti on kuin Cheek, jonka koko ura perustui siihen, että hän halusi näyttää, että rahaa tulee ja sitä myös menee. Tällainen käyttäytyminen kertoo epävarmasta lapsuudesta ja kenties kylmäksi jääneestä suhteesta vanhempiin. Eikö Taavetti tuntenut lapsena, että kukaan rakastaa häntä?

   Kauko K. Kösserman
   Psykiatrian erikoisasiantuntija, Lahti

  • Ei ole tullut voittoja vedoista. Fortumista sain tänään tonnin, en kotiuttanut. Metsooutoa ostin 500kpl 4.83 katotaan miten huomenna käy. Sotkamo silver nousi 3 prossaa vähän tuli siitäkin tänään, Noksu pettää, mutta mukana ollaan. Tämä on erilaista vetoa mitä harrastan, mutta vetoa kuitenkin. Summat on vähän isompia, mutta jännitää saa päivittäin. Niin ja voittoja tulee, kuten myös tappioita.

  • Vakavasti puhuen - Oletko sinä ottanut Jeesuksen vastaan sydämeesi, sillä vain siten voi päästä Taivaaseen? Kyseessä on iankaikkinen elämämme, jonka tulemme viettämään tämän lyhyen maanpäällisen taaperruksemme jälkeen. Täysin turhaa hakea turvaa maanpäällisistä katoavista aarteista kun Jumala tarjoaa iankaikkista elämää valtakunnassaan. Yksikään ihminen joka pääsee taivaaseen, ei enää kärsi yhdestäkään vaivasta, joita koki maan päällisessä elämässään. Siellä olevat tuntevat suurta onnea ja iloa autuudestaan ja olostaan Jumalan valtakunnassa.

   Helvetissä tulee moni uhkapeluri viettämään iankaikkisuutensa, koska eivät ottaneet Jeesuksen syntien sovitustyötä omalle kohdalleen. Valehtelu, oman edun tavoittelu, ahneus, haureus, varkaus jne.. estävät meitä pääsemästä Taivaaseen.

   Raamatussa kerrotaan, että Jeesus tulee hakemaan omansa pois ennen lopunaikoja. Syntejään katuneet ja ne hyljänneet tullaan noutamaan ennen maailmanloppua.

   Minä olen tunnustanut syntini Jeesukselle ja olen menossa Taivaaseen. -toivottavasti mahdollisimman pian.

   • Rukoilen anteeksiantoa Jeesukselta joka kerta, kun olen lykkinyt nuorta kundia suolenmutkaan. Kun Jeesus antaa anteeksi, voin taas lähteä puhtaalta pöydältä katselemaan uusia nuoria kundeja seurakseni mökille. Ilman uskoa Jeesukseen en pystyisi elämään omantuntoni kanssa, mutta Jeesus auttaa minua jaksamaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Rukoilen anteeksiantoa Jeesukselta joka kerta, kun olen lykkinyt nuorta kundia suolenmutkaan. Kun Jeesus antaa anteeksi, voin taas lähteä puhtaalta pöydältä katselemaan uusia nuoria kundeja seurakseni mökille. Ilman uskoa Jeesukseen en pystyisi elämään omantuntoni kanssa, mutta Jeesus auttaa minua jaksamaan.

    Mahtavaa että Jesse antaa anteeksi ja vapahtaa. Saisinko ison veikkaus voiton jos oikein rukoilen ja vikisen Jeesukselle?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   4346
  2. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   145
   4298
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   Viihde ja kulttuuri
   24
   2408
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   202
   2199
  5. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   201
   1289