Mustalaislauma kaupungilla

Anonyymi

Asuuko nämä kaikki täällä jo vai onko nuo tulossa tänne. Viidessä autossa ruotsinkilvet ja yksi auto vailla minkäänlaisia rekisterikilpiä. Osuuspankin edessä tyhjensivät kaikki roskat autosta pankin pihalle ja illemmalla grillin edessä kaikki roskat vain ikkunasta ulos. Älä gadri enempää ota niitä tänne edellisikkäkin on liikaa maksamista.

14

348

  Vastaukset

  • Päivällä Halpa Hallista hakivat erittäin edullisesti "ostokset" isossa seurueessa. Siinä ei myyjät pysyneet perässä ja yksi sanoi että turha edes yrittää käräyttää sillä rasistikortti tulee heti vastaan eikä poliisit tule paikalle myymälävarkaus tapauksessa.

  • Näin keväällä kun hameen alustaa tyhjennettiin paikallisen k-kaupan pihalla kaupassa käynnin jälkeen Kannuksessa. Eniten ihmettelin talouspaperirulla pakkausta mutta se lienee helppo ripustaa koukkuihin vaikka aika edullinen kohde varastaa mutta näille näyttää kelpaavan kaikki.

   • Jotain pyyntirahaa noista pitäs alkaa maksaan


  • Kiinassa on voimassa laki pakko sterilosoinnista joku tällainen voisi toimia pitkällätähtäimellä.

  • Samanlainen seurue ammuskeli toisiaan eilen Haminassa leirintäalueella. Nämä ovat vain niin huonoja ampujia etteivät osu toisiinsa. Armeijaa käymättömiä kaikki ja metsästysharrastus ei kuulu heimon kulttuuriin. Kannuslaiseen seurueeseen kuuluneet henkilöt ammuskelivat keväällä Kokkolassa ja ovat edelleen pidätettyinä, Molempia odottanee syyte murhanyrityksestä.

  • Miten olis vartijan palkkaaminen tai voisiko kutsua paikalle kun hameenhelmat heilahtelee pihalla.
   Kokkolassa ainakin nähnyt vartijan seuraavan " seuruetta " ja valvontakameratkin ainakin isommissa liikkeissä.
   Valittivat paikallislehdessä kun yksityiset eivät heille vuokraa asuntoja Kokkolassa.
   Siwan aikana , poliisit ainakin tutkivat nais seurueen autoa joka oli vieraillut kaupassa siinä pihalla.

  • Kävimme viime viikolla yöllä Kannuksen hautausmaalla metallinetsintä kokeilemassa. Heti portin vierestä olevista sukuhaudoista saimme vankan merkin arvometallista. Haudataanko nämä olennot täysissä koruissa vai onko kysymys hammaskullasta?

   • Hautuumaalle ei taida olla asiaa metallinetsimen kanssa.


  • Odottele syksyä illat pimenee ja kaiva niin selviää. Tuskin tuosta kukaan pahastuu kun peittelet ja tasoitat jäljet etkä kaada hautakiviä.

  • Ei siellä ole kameroita ja poliiseja ei ole enään paikkakunnalla.

  • Hammaskultaa löytyy joskus aivan pinnasta hautausmaalta kun vanhojen hautojen päälle laitetaan uusia. Myös sormuksia olen löytänyt. Pitää olla heti paikalla kun uusi hauta on kaivettu tai yöllä kun hauta on luotu umpeen niin voi kaivaa kun on vielä pehmeää.

   • Käsitätkö, että tämä on rikos?


  • Myymälävarkaan saa ottaa kiinni jokamiehenoikeudella ja jos panee vastaan pieni syyllisen "loukkaantuminen" ei aiheuta toimenpiteitä viranomaisen taholta.

  • Tekeekö kaupunki tai seurakunta pihatyöt näitten taloon. Kiiltonahkakengillä tai samettihameessa hankalaa työnteko.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vaarallinen neuvo kansalle

   Hätkähdyttävä tieto marjastajille: Jopa yli puolet yksityisteiden rajoitusmerkeistä laittomia – Asiantuntija: "Itse tehtyjä ei tarvitse noudattaa" Ra
   Maailman menoa
   324
   6248
  2. Martinan kunnioitus muita kohtaan?

   Astuu kirkkoon rinnat paljaana . Just ja just peittää nännit. Hirveä myötähäpeä- kuka oikeesti kehtaa muutakuin Martina? Liian lyhyt hame! Ollaan k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   371
   3539
  3. Vihreiltä selvä viesti,jos emme saa ilmastotavotteita

   läpi lähdemme tästä hallituksesta. Ja tämä tule tapahtumaan aivan varmasti koska meillä ei ole varaa toteuttaa vihreiden toivomuslista. Nyt pitäisi al
   Perussuomalaiset
   152
   3041
  4. Onko taas Stefulla ja Sofialle tilanne päällä?

   Eilen niin iloisesti kilisteltiin laseja ja tänään ei kumpaakaan näy instassa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   1481