Laitan keskustaan kekoon minäkin ajatuksiani

🌹 Päteviä molemmat nyt esille tulleet puheenjohtaja ehdokkaat... onnea ja menestystä heille! Hyviä ehdokkaita tänä vuonna, olosuhteisiin nähden puheenjohtajuus aukesi hyvin. Kyse on kuitenkin perinteisestä järkipuolueesta, jota mielellään moni äänestäisi. Nyky meno vain on sellaista, että ei tee mieli äänestää juuri nyt punavihreitten kassarana, mutta eipä taida juuri vaihtoehtoja olla. Porvarihallitusta ei saada kasaan ilman perussuomalaisia eikä kokoomus heidän kanssa samaan hallitukseen mene.

Saarikko on topakka tyttö, hyvä puheenjohtajaksi. Vaikeutta lisää kokeneiden vaikuttajien Matti Vanhasen ja Juha Sipilän vetäytyminen eduskuntaehdokkuudesta. Jäljelle ei jää ketään valovoimaista eikä kansainvälistä kokemusta omaavaa, mutta niihin mittoihin aina kasvetaan, ei kukaan ole seppä syntyessään. tärkeimmät Saarikon valinnan puolesta puhuvat seikat. Ne ovat persoonan, poliittisen osaamisen ja esiintymistaitojen alueilla. Saarikolla on karismaa, hän osaa politiikan tekemisen ja hänellä on analysoinnan ja argumentoinnin taidot.

Mikä vika on nykyään politiikassa, että sieltä puuttuvat karismaattiset hahmot ? Ei tule mieleen ketään sellaista valtiomiestä tai naista joka olisi ylitse muiden. Presidentti nyt on alallaan, mutta demari tyttö Sanna sitäkin ivasi. Voidaan sanoia " oi näitä aikoja " kun ennen tuntui olevan valtiomiehiä useammassa puolueessa. Minä luulen, että PS:n kannattajat toivovat kaikki Kulmunin voittoa. Saarikon valinta takaa nykyisen hallituksen istumisen vuoteen 2023 saakka.
Kulmunista on taidettu käyttää rasite-termiä tai sen synonyymejä ennemminkin politiikan vasemmalta sektorilta, aina pääministeriä myöten.

Olipa sitten Kulmuni tai Saarikko, pääasia on lopulta se että valtiovarainministerin salkku pidetään oikeissa käsissä ja tällä haavaa Matti Vanhanen on siihen tehtävään luultavasti ihan ykkösvalinta.

Perustelut tähän on siinä, että valtiovarainministerillä(kin) on oltava tieto ja näkemys siitä, miksi talous valtiossa on erilainen asia kuin yksityisyritykselle, ja tämä tietenkin johtaa myös vaatimuksiin lakisäädösten osaamisesta, ja näissä asioissa Vanhasella 7 vuoden pääministeritaustoilla on jo hyvä ja tukeva kokemus.
Valtiovarainministerinä ei siis voi ihan mikä tahansa toimitusjohtaja alkaa hääräilemään, vaan sen tehtävän luonne (kuten yleensäkin eduskunnan ja hallituksen tehtävien luonne) on tajuttava että siellä ajetaan kansan asiaa - ei niinkään minkään eturyhmien asioita.

Kumpikin hyviä,parempia kuin kukaan, Saarikolla on pokkaa enemmän pitää puolensa! Joutuu ORPO koville kun Saarikolla ei nuo typerät😭 itkut hetkauta!
Tähän asiaan vain sellainen komentti vielä, että jo olisi aika ottaa politiikassa mieskiintiöt, koska naisia on paljon enemmän hallituksessa ja he näyttävät köyhdyttävän maatamme oikein vauhdikkaasti ja jakelevan rahaa EU:ssa pienemmän verotuksen maille sumeilemattama.

Lopuksi toivotan; Hyviä kumpikin 👍 Onnea kisaan 🍀
Kepun jäsenistö päättää kenet valitsee.

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Isoryntäinen bimbo karjakko vai kotona ruoka-aikaan ollut sekava hölöttäjä. Siinäpä kepuleilla vaihtoehdot. Ei hyvältä näytä. Epätoivo taatusti jyllää nyt puolueessa.

      • Anonyymi

        Mukava nähdä noin analyyttistä ja sivistynyttä kirjoitusta. Kuulut selvästi vasemmistointellektuelleihin, aivan sen joukon terävimpään kärkeen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mukava nähdä noin analyyttistä ja sivistynyttä kirjoitusta. Kuulut selvästi vasemmistointellektuelleihin, aivan sen joukon terävimpään kärkeen

        Kommentin siivottomuudesta päätellen persu.


      • Anonyymi

        Kulmuni osoittautui heikoksi.

        Saarikon meriitit on tähän mennessä epäonnistuminen sote-uudistuksessa.

        Valitettavasti ei kumpikaan vakuuta.

        Kannattaisiko suosiolla katsella kolmatta vaihtoehtoa...


    • Anonyymi

      Keskusta teki historiansa suurimman virheen lähtiessään punaviherhömpän takuumieheksi tähän hallituspohjaan. Olisi vaan antanut SDP:n ja Kokoomuksen hoitaa hallituskuviot, niin olisi saatu parempi hallitus ja maan asiat paremmalle tolalle. No, valta houkuttaa ja Rinne hövelinä antoi Kepulle kaiken mitä se halusi, tulos on katastrofi niin kepulle kuin koko maalle. Asiaa ei yhtään auta, että Rinne vaihtui Mariniin hallituksen johdossa. Sama hömppä jatkuu.

    • Anonyymi

      Kepulla alkaa olla kohta melkoinen joukko entisiä puheenjohtajia, jotka kuitenkin ovat tavalla tai toisella politiikassa mukana

      Väyrynen, Aho, Jäätteenmäki, Vanhanen, Kiviniemi, Sipilä, Kulmuni... Siinäpä olisi kova joukko ministereiksikin, ja Väyrynen tietty presidentiksi.

      • Anonyymi

        Väyrynen noista ainut jolla on selkäranka. Muut nilviäisiä.


    • Anonyymi

      Työpaikkakiusaaja Kulmuni ja kiilusilmä Saarikko. Suomalaisilla tulee olemaan hauskaa.

      • Anonyymi

        Kenestäkään muusta ei ollut Rinteen erottajaksi. Kiitos Pohjoisen nuori nainen, uudelleenvalittava puheenjohtaja/tuleva ministeri.

        t.salaojateknikko suomusjärveltä


    • Anonyymi

      Kyllä kepun alennustila tulee nyt selvästi esille., jos nämä epäonnistuneet tyttöset on ainoata ehdokkaita puheenjohtajaksi

    • Anonyymi

      En usko että Sanna hyväksyy kumpakaan heikkolahjaista hölöttäjää hallitukseen.

    • Kepun ankeaa tilaa kuvaa se, ettei puheenjohtajaehdokkaiksi edes löydy kuin maakuntasarjatason väkeä. Kepun kannatukseen puheenjohtajan vaihtumisella ei ole merkitys. Suunta on kaakossa ja hyvä niin. Kepu on jäänne menneisyydestä. Uusi puoluejohtaja voisikin ensi töikseen ehdottaa Kepu-museon perustamista jonnekin Pohjanmaan lakeuksille, minne kukaan ulkopuolinen ei eksy edes vahingossa. Kepu parasta ennen päivä on mennyt vuosikymmenet sitten. Museoituna se voisi vielä vähän kiinnostaa samaan tapaan kuin vanha tyhjillään oleva lato.

      Kepu on aina saavuttanut suurimmat vaalitappionsa sen jälkeen, kun on ollut samassa hallituksessa Kokoomuksen kanssa. Edelleen vain kepulaisilla on kuitenkin hinkua samaan oikeistolaiseen hallitukseen. Turpaan ottaminen on näemmä mukavaa. Kepulaiset ovat kovapäistä porukkaa, Jukolan jusseja kaikki tyynni.

      • Anonyymi

        Menehän sinä punikki Lenin museoon, se on Tampereella. Sinne eksyvät laisesi tulipunaiset komukat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menehän sinä punikki Lenin museoon, se on Tampereella. Sinne eksyvät laisesi tulipunaiset komukat.

        Oikeisto(siiven) änkyrä veti herneen nenään tosiasioiden toteamisesta ja alkoi heti nähdä kommareita, taas?


      • Anonyymi

        Punavihreät söi kepua, väärä valinta, kun oikea olisi 123 kansanedustajalla,, josta hallituksesta oppositiossa SDP, vasurit ja vihreät, he ei ole osaavia talouden hoitoon, eikä työllisyyden.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Punavihreät söi kepua, väärä valinta, kun oikea olisi 123 kansanedustajalla,, josta hallituksesta oppositiossa SDP, vasurit ja vihreät, he ei ole osaavia talouden hoitoon, eikä työllisyyden.

        Tosin jos mennään äänestysprosentin mukaan pitäsi olla 60 tyhjää paikkaa, eli alas laskemaan montako kansankusettajaa pitäsi eduskunnassa olla? Ja taloudenhoitoon ei yksikään hallitus ole vuodesta 1970 lähtien mitä olen seurannut politiikonkusettajia, eli kerros miksi velkaa on maksettu velalla? Kerros miksi yhä työllisyyttä laitetaan kuntoon, ja kun vain 40 vuotta on mennyt tähän, kerros ihan omin sanoin.


    • Anonyymi

      Keskustan tilanne puolueena on karsea. Vastuupaikoille ei näytä olevan tunkua. Miten sellainen puolue on pystynyt kulkemaan eteenpäin? Vai johdetaanko puoluetta todellisuudessa takarivistä? Se olisi kyllä looginen syy sille, miksi puheenjohtajakisaankaan ei tahdo löytyä ehdokkaita. Ei nyt eikä viimeksikään. Kukapa sitä marionettinukeksi tahtoisi?

    • Anonyymi

      Allekirjoitan !

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllä ihmetyttää kun Halonen vielä punikki kyökeissä pyörii mm Setalaisten homojen kanssa, häpeä presidentin arvovallalle.

    • Anonyymi

      Halosella on omat viettinsä..

      Kyllä keskusta kaipaisi miestä johtoon, ei naisväki osaa keskustalaisittain toimia.
      Se toisenlaista punavihreillä, kun heidän ei perinteisesti ole tarvetta asioita osata kuin omien järjestöjensä asioita vain mm huumeet vapaiksi ja sellaisia !

    • Anonyymi

      Ei kannata äänestää kumpaakaan,vaan säästää nekin voimavarat kannattamaan perussuomalaisia. Kepu on myynyt sielunsa viherkommareille,nuoleskelemalla heidän anuksiaan. Perussuomalaisilla on mm loistava maaseutupoliittinen ohjelma ja muutenkin he ovat oikeita "alkiolaisia", joille isänmaanrakkaus on etusijalla ja he eivät ole punakaartin ostettavissa.

      • Anonyymi

        PS ei vain tohdi hallitukseen, pelkää populistista menoa sillä, kuten kävi Soinille.
        Niin miksi äänestää heitä, vaikka asiat onkin mieleeni paljolti. Keskustaan pitää saada kunnon johto johon perussuomalaiset palaa, ja tihtii siten hallituksiin. Nyt alkoi tytöt riiteleen keskustan johdossa, siitä tulee vain -lasta ja paskaa !


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe