Aihe

Novitsok koki inflaation mediassa

Anonyymi

Hyvä otsikko tiivistää viestin sisällön yhteen lauseeseen.

15

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sanotaanko näin, valehtelu kokee aina jossain vaiheessa inflaation.

   Vaikka korona on ihmiskunnan suurimpia valheita, josta media on pitänyt huolen, kokee sekin inflaation.

  • Anonyymi

   Skripalin tapauksen yhteydessä novitsok maalattiin kamalan vaaralliseksi myrkyksi, joka tappaa hipauksesta. Asiaa tutkinut poliisikin melkein kuoli ja halvaantui myrkystä ja kun sekään tarina ei enää vaikuttanut yleiseen mielipiteeseen joku mystinen mies oli löytänyt hajuvesipullon (lue novitsokia) roskiksesta ja kantanut sen rakkaalleen kylmäävin seurauksin.

   Nyt selitetään, että joku oli lurauttanut novitsokia Navalnyin aamuteehen, mutta tämä Venäjän demokratian uupumaton Tarzan oli vain kavunnut lentokoneeseen novitsokit mahassaan.

  • Anonyymi

   Novitsok myrkkynä ei varmasti ole kokenut inflaatoita vaikka sen käytöstä valehdellaan jatkuvasti ja vähätellään novitsokin myrkyllisyyttä

  • Anonyymi

   Novitsokkia ei käytä kukaan muu kuin sen kehittäjämaa.

   Sehän on... se...kielenpäällä jo.....no se...LADAMAA!

   • Anonyymi

    Britannialla on resepti aineeseen tutkimuslaitoksessa ihan kivenheiton päässä Skripalien myrkytyspaikasta.

    Eikä kukaan natopalstan kirjoittaja tiedä, kuka sitä on käyttänyt.


   • Anonyymi

    LADAMAA ei kehittänyt novitsokkia vaan Kirgisia josta USA vei novitsok tehtaan laitteet ja varastot sekä valmistuskaavat omaan maahansa kun NL hajosi ja Venäjä liittyi kemialliset aseet kieltävään sopimukseen. USA ja Britannia on ainoita novitsokkia nykyään valmistavia maita.


  • Anonyymi

   Supermyrkyllinen aine on muuttunut median myllytyksessä joka pojan käytettäväksi aineeksi. Samoin kuin Syyrian Isisterroristien kloorikaasu on muuttunut vaaralliseksi hermomyrkyksi.

  • Anonyymi

   Voi jesus, iltalehdessä väitetään, että Navalnyi on juonut novitsokia.

   "Koomasta herätetyn Navalnyin toipuminen on epävarmaa – Novitshok-myrkyn kehittäjä uskoo peruuttamattomiin seurauksiin
   Novitshok-hermomyrkyn pitkäaikaisia seurauksia ei tunneta. Myrkyn kehittäneen entisen neuvostotiedemiehen Vil Mirzajanovin mukaan täydellinen toipuminen saattaa olla mahdotonta."

   Jos Navalnyi olisi saanut novitsokia, ei hän enää eläisi.

   • Anonyymi

    Riippuu paljonko sitä on imeytynyt vereen., jos esim. on ottanut vain hörpyn teestä, mikäli se siitä on tullut, tai jos on tullut käsin koskemalla johonkin ym.H oitoon pääseminen sekin auttoi, muitakin on siitä selvinnyt


   • Anonyymi

    Nasselle kaikki menee täydestä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Riippuu paljonko sitä on imeytynyt vereen., jos esim. on ottanut vain hörpyn teestä, mikäli se siitä on tullut, tai jos on tullut käsin koskemalla johonkin ym.H oitoon pääseminen sekin auttoi, muitakin on siitä selvinnyt

    Onhan uhrilla saattanut itselläänkin olla mukanaan jotain myrkytyksestä selviämistä auttavaa ja on voinut ehtiä ottaakin sitä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onhan uhrilla saattanut itselläänkin olla mukanaan jotain myrkytyksestä selviämistä auttavaa ja on voinut ehtiä ottaakin sitä.

    Päivän selvä itsemurhayritys, mikä näyttäisi epäonnistuneen.


  • Anonyymi

   "Venäjä jäi taas kiinni. Saksan hallitus: Navalnyi myrkytettiin Novitsokilla, Saksan hallituksen tiedottaja Steffen Seibert ilmoitti asiasta keskiviikkona Berliinissä.

   Kyse on samasta hermomyrkystä, jolla entinen vakooja Sergei Skripal ja hänen tyttärensä myrkytettiin Salisburyssa."

   Onpa novitsok kesyyntynyt sitten skripallin päivien. Vanhaan hyvään aikaan lentokoneen muut matkustajat olisivat saaneet oireita Navalnyin myrkystä, mutta nyt homma ei aiheuttanut ongelmia muille.

  • Anonyymi

   Navalnyi herätettiin keinotekoisesta koomasta maanantaina.

   Der Spiegelin nimettömien lähteiden mukaan on todennäköistä, että Navalnyi pystyy muistamaan yksityiskohtia tapahtumista ennen kuin sai myrkytysoireita lennolla Siperiasta 20. elokuuta.

   Spiegel ja tutkijaryhmä Bellingcat kertovat myös, että Saksan poliisi on tiukentanut Navalnyin turvatoimia berliiniläisessä sairaalassa. Saksalaisten mukaan Navalnyi myrkytettiin Novitshok-ryhmän myrkyllä Siperiassa.

   Kertoi kuulema että Putin toivotti hyvää matkaa ja tarjosi kupposellisen teetä, viipurin rinkelin ja pari oksennuspussia jos koneessa alkaa voimaan pahoin.

  • Anonyymi

   Sanotaanko näin, Nato Tiltun valehtelu kokee aina jossain vaiheessa inflaation.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   226
   14825
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13448
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   9075
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   41
   6486
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   237
   3802