Jouko Pihon kommentteja Anni Arvolan 6.9.2020 näkemään näkysarjaan Suomen jakautumisesta

Jouko Pihon kommentteja Anni Arvolan 6.9.2020 näkemään näkysarjaan Suomen jakautumisesta

En aluksi kommentoinut Annin näkyjä, mutta myöhemmin tuli mieleeni, että olisi sittenkin parempi sanoa jotakin.

Uskon, että Suomi tulee jakautumaan kahtia linjalla Kotka-Oulu, kuten monet muutkin ovat Annin lisäksi nähneet.

Annin näyssä asiaa ei suoraan sanota, mutta jako johtuu siitä, että Venäjän armeija tarvitsee itselleen kauttakulkuväylän marssillaan kohti Norjan rannikkoa.

Kyseessä on myös liberaalin Etelä-Suomen ja konservatiivisemman Itä- ja Pohjois-Suomen ero, joka näkyy siinäkin, että Etelä-Suomi poistaa Suomen lipusta ristin ja korvaa sen sanalla Suomi, mutta muu Suomi pitää ristin edelleen lipussa.

Annin näyssä näkyy myös selvästi Karjalan palautuminen muun Suomen yhteyteen. Ilmeisesti venäläiset antavat Karjalan takaisin suomalaisille kiitoksena siitä, että Suomi ei ryhdy taisteluihin, vaan antaa Venäjän armeijalle luvan kauttakulkuun eli sotilaalliseen miehitykseen.

Haluan nyt lisätä tähän vielä sen, mitä ei ole Annin näyssä eli mitä tämän jälkeen tapahtuu.

Käy nimittäin niin, että Kolmannen maailmansodan päätyttyä Venäjän tappioon Venäjän armeija poistuu Suomesta, mutta miehityksen aikana muuhun Suomeen liitetty Karjala pysyy edelleen osana Suomea.

Lopulta käy niin, että Suomen jako loppuu ja kaikki Suomen osat yhdistyvät yhdeksi voimakkaaksi valtakunnaksi, jossa on nyt siis mukana myös viime sodissa menetetty Karjala. Tässä vaiheessa Suomi on myös eronnut EU:sta ja on nyt täysin itsenäinen, joka ei kumarra itään eikä länteen.

Ja tietenkin risti palautetaan takaisin Suomen lippuun, joten siniristilippu liehuu uljaasti kaikkialla Suomessa, myös Viipurin linnassa.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomi jää pois unionista kun entisen Rooman valtakunnan alueelle muodostuu 10 valtioliitto.

      • Anonyymi

        Juurikin näin, EU hajoaa ja etelään Välimeren ympärille muodostuu kymmenen valtion liittovaltio.


    • Anonyymi

      Onhan niitä näkyjä ja sanoja ja ajatuksia miljoonia Jumalalla. Osa tarkoitettu yhteisesti tiedettäväksi ja osa on sitten jollekin henkilölle yksittäiselle tarkoitettua tietoa ja visiota.

      Itse olen kuullut pelkkiä kadotustuomioita Suomea kohtaan. Ensin 1980-luvun alussa kun kerubi sanoi kadotuksen tulevan pankkiautomaattien hyväksymisen takia. Myöhemmin luin myös Israelin pappien esittäneen tuolloin kadotustuomion kun Suomi tuki liikaa Palestiinaa. Sitten tuli uusia kadotustuomioita 2003 tienoilla ja vuonna 2008 Kristus sanoi antavansa Suomen kansan ja kotieläimet Saatanan haltuun vuoden 2009 alusta ellei....... ja eihän kukaan totellut ja niin tapahtui.

      Olen jonkin verran rukoillut kadotukseen lievitystä ja Jehova sanoikin, että tulee Egyptin 10 vitsauksen veroisest vitsaukset ja myöhemmin hän rukoiltuani lisää sanoi, että tulee 200 vuoden ahdingo jolloin ainoa rukous on : PÄÄSTÄ MEIDÄT PAHASTA! Se tulee olemaan kuin mantra kaikkien huulilla.

      Näen Suomen taivaalla vain synkkiä pilviä enkä kovin suuria menestyksiä millään alalla. Senkin kerubi sanoi, että vaikka SUOMEEN RAKENNETTAISIIN ALEKSANDRIAN KIRJASTON VEROINEN MONUMENTTI SEKIN TULEE PALAMAAN TUHKAKSI.

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Hieno kuvaus. Varmasti kaikkea voi tapahtua. Usein kuitenkin jotkut profetiat voivat olla kuin unia, joissa on paljon materiaalia jo historian tapahtumista. Ainoa varma asia on se, että Jeesus palaa maailmaan, jolloin Jumalan lapset pääsevät kirkkauteen ahdistuksen ajasta. Uskon, että sillon kun Jumalan lapset ovat pois maailmasta, kaikki kauhuskenaariot ovat mahdollisia. Täytyy muistaa kuitenkin, että jo kauan on maailmassa paha jyllännyt siitäkin huolimatta, että pelastetut ovat eläneet samaan aikaan maan päällä. Monet ovat menettäneet henkensä kovien kärsimystenkin kautta, mutta he ovat kuollessaan heti päässeet turvaan taivaan kirkkauteen.

      Suomi oli jo jakautunut sisällissodan aikana. Tuskin kommunistinen suomi olisi myöskään pitänyt ristilippua kovin kauan valtion lippuna. Valkoiset kuitenkin voittivat. He pitivät alua alkaenkin pohjoista Suomea vallassaan ja lopulta voittivat punaiset, joten demokraattisen ja kristillisen valtion kehitys jatkui.

      Myös Neuvostoliitto pyrki katkaisemaan Suomen kahtia, jolloin Suomi olisi ollut helpompi miehittää kokonaan. Tämä ei onnistunut. Myös antikristuksen tavoin käyttäytyviä diktaattoreja on ollut lähimenneisyydessä. Kaikkea Hyvää!

      • Anonyymi

        Erään katkaisu hyökkäyksen torjui harras rukous, joka johti siihen että vain yksi ainoa kuolemaan johtanut luoti esti Suomen valtauksen.


    • Anonyymi

      "Varmasti kaikkea voi tapahtua."
      "Varma asia on..."

      Tyyppihän kumoaa itse omat puheensa. Ja pyrkiikö "Jumalan lapset" ja "taivaankirkkaus" jutuilla osoittamaan olevansa "oikeauskoinen?"
      Jos NL olisi onnistunut valloittamaan Suomen, olisi Suomi luultavasti eronnut emämaastaan viimeistään sen romahdettua 1991, ja liittynyt luultavasti Natoon. Muussa tapauksessa se olisi pysynyt Venäjän yhtrydessä, ja olisi säilyttänyt yhtä kristillisen moraalin, kuin Venäjä nykyään, eli kaduilla ei nähtäisi sukupuolivähemmistömarsseja, ja mamuinvaasiota ei olisi tapahtunut.
      Luultavasti maata olisi kehitetty yhtä paljon, kun Venäjää, ja täällä olisi todennäköisesti jo muutama uusi kaupunki rakennettu.

    • Anonyymi

      En ota vakavasti yleensä päivämäärä ennustuksia, siksipä varauksella kerron unen, jonka näin noin viikko sitten.
      Uni meni jotakuinkin näin: Menin johonkin rakennukseen sisälle ja siellä johonkin kokoushuoneeseen missä istui suomalaisia virkamiehiä hyvin hiljaisena. Minulle kerrottiin, että vieraan vallan sotajoukot ovat tulossa Suomeen. Säikähdin ja lähdin ulos rakennuksesta, ulkona tuli vastaan vieraan vallan korkea arvoisia sotilasvirkamiehiä neuvottelemaan suomalaisten kanssa. Poistuin paikalta ja pian keskustelin joidenkin kanssa milloin tuo sotilaiden tulo Suomeen tapahtuu. Jokaiselle annettiin paperi mihin piti kirjoittaa päivämäärä, jonka ennustaa olevan tuon tapahtuman ajankohta. Ajattelin että tuota on kyllä vaikea ennustaa, mutta aikani mietittyä aloin kirjoittaa päivämäärää, joka on nyt lokakuun loppupuolella. Kun aloin kirjoittaa huomasin siihen jo kirjoitetun päivämäärän. Se oli joku päivä joulukuussa tänä vuonna eli 2020. Tarkkaa päivää en muista. Onneksi päivämäärä ennustukset eivät toteudu, vai toteutuvatko????

      • Anonyymi

        Eduskunta edustaa lapsiholokausta ei kunnioita ihmisoikeutta ja loukkaa ihmisyyttä!


    • Anonyymi

      Aloitus kuuluu sielulliseen hömppään, joille eksyttävästi on annettu nimi profetiat, näkysarja....
      Näitä Suomene liittyviä ennustuksia on ollut tuhatta ja sataa erilaista, vuosikymmenien aikana.

      Piho niitä erityisesti viljelee, kun ei oo parempaakaan tekemistä?

      Ketä tuollaiset auttavat? Kukaan ei tule Jumalan ja jeesuksen luokse.

      Uskovat nauravat noille, siis raittiit ja totiset uskovat.

      Pelkkää puuhastelua...

    • Anonyymi

      Itselleni tapahtui erikoinen asia, makasin hereillä sängyssä ja mietiskelin, että minkä lainen olisi sellainen helikopteri, jossa olisi kaksi ropelia päällekkäin. No seuraavana päivänä luin uutisista, että amerikkalaiset ovat tehneet juuri tälläisen helikopterin ja aikovat uusia vanhat kopterit tälläisiksi, kuvakin oli Ampparin uutisiin laitettu kopterista, se oli aika neliskanttinen, sellinen musta, jonkalaisia olen nähnyt muutamia kertoja painajaisunissa. Erikoinen "sattuma" että päähäni tuli ajatus tälläisestä kopterista, en voi sitä järjellä ns. selittää.
      Taitaa olla niin, että koptereilla on jokin erityisen suuri merkitys seuraavassa kriisissä, mikä se sitten onkaan, tämä paha tuleva aika?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe