Nantte mitä mieltä kuntamme meiningistä?

Anonyymi

Sinä vanha konkari. Kerrotko meille nuoremille mielipiteesi.

14

351

  Vastaukset

  • Nante on huolestunut. Kuntaan ollaan palkkaamassa uusia virkahenkilöitä vaikka entisiäkin on jo vaikka kuinka monta. Kyllä kunnanhallitus pitäsi jo älähätää. Jarrut päälle nyt Hyryllä. Ei palakata ketään, jaetaan tehtävät olemassaoleville. Joutaat. Heleppoa ku heinänteko. Ja säästöt miljardeja. Ja eikö seuraava asia. Täältä tulee ratkaisuja.

  • Kun olin nuori, Hyrynsalmen kunnassa oli neljä kertaa enemmän asukkaita kuin nyt. Kunnan asioita hoiti kuitenkin vain yksi hnekilö, ''kunnan Timo''. Kunnantalo oli pikkuinen pöksä tuossa liikenneympyrän vieressä ja toimi samalla Timon asuntona. Muuta ei älytty kaivata eikä tarvittu. Siihen suuntaan j´kuntamme toimintaa voisi jatkossakin kehittää.
   -Nante-
   Ps. Ai niin, kunnan nimen voisi muuttaa; Miten olisi Ukkohalla?

   • Aika kultaa muistot. Kuulin että kuntaan olisi kaavaltu aikoinaan ammattikoulua, mutta jokin vastusti


  • Nante sano ettei politiikasta paljoakaan ole kiinnostunut paitsi tietennii persepolitiikasta. Se on niin kuin AC/DC ensin ykköseen ja samoilla lämpimillä vielä kakkoseen.

  • Valtio halusi perustaa hyrylle aikoinaan varuskunnan -Kainuun Prikaatin, olihan kunnassa Euroopan remonttimiesten jäljiltä jo valmista infraa ja hyviä hiekkakankaita.
   -EI KÄY, vastasivat kunnanisät yhteen ääneen, sotilaathan vie kaikki meidän naiset mukanaan
   Aikoinaan Hyrynsalmelle haluttiin perustaa myös meijeri, onhan kunta kätevästi keskellä Kainuuta
   -EI KÄY, huusivat kunnanisät kuorossa perustelematta asiaa sen kummemmin

   No, hyvä ettei tullutkaan mitään kehitystä, kyllä me pärjätään, kun on ehki S-Market ja Alko

   • Taidettiin niitäkin vastustaa aluksi. Kylä kutistuu kyläläisten omaa tyhmyyttä,. Sama vastustus jatkuu kuten ennenkin.


  • Eikä kannata unohtaa kepumafian masinoimaa keskiolut kieltoa 80- luvun alkupuolella. Se oli sitä siunatun hulluuden ja hurskaan kurjuuden kulta aikaa.

   • Tuosta keskiolut kiellosta johtuen kylältä hävisi ainakin kolme baaria ja kerrannaisvaikutuksien kautta kymmeniä työpaikkoja. Porukat hakivat kaljansa Jokikylästä Ristijärven puolelta. Siitä alkoi lopullinen kylän kuihtuminen. Mitä positiivista keskiolut kielto toi? Ei kaljoittelu ainakaan vähentynyt, siirtyi vain baareista koteihin. Mihin kiellolla oikein pyrittiin?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuosta keskiolut kiellosta johtuen kylältä hävisi ainakin kolme baaria ja kerrannaisvaikutuksien kautta kymmeniä työpaikkoja. Porukat hakivat kaljansa Jokikylästä Ristijärven puolelta. Siitä alkoi lopullinen kylän kuihtuminen. Mitä positiivista keskiolut kielto toi? Ei kaljoittelu ainakaan vähentynyt, siirtyi vain baareista koteihin. Mihin kiellolla oikein pyrittiin?

    Kielto perustui siihen,kun eräälle silloiselle kunnanvaltuutetulle ei anniskelu olutta, eräässä baarissa liiallisen päihtymisen takia.. Niin kostoksi siitä junaili aikanaan Hyrynsalmelle keskioluen kiellon.


  • Nante on tuumannut ainahan sitä naista saa, mutta harvemmin nuorta poikaa.

   • Nante ois törkyukko jos ois olemassa onneks ei


  • Nante sanoi "Mitä enemmän valkkaa sitä vähemmän naip".

  • Nanten mielestä eläminen saattaa olla vaikka kuin kurjaa, mutta ans olla kun kerran pierasee niin johan alkaa naurattaa.

  • Nante kysyi kerran eräältä paikalliselta politikolta mitä mieltä on marraskuunliikkeestä ja tämä vastasi " Minusta se on hyvä, kun marraskuussakin on jotain liikettä".

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   68
   4135
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   72
   2445