Aihe

Haistakaa paska...

Anonyymi

...koko Espoon kaupunki.

10

159

  Vastaukset

  • Kerro mikä on niin pahasti pielessä.
   Voisimmeko auttaa.
   Hyvää syksyn jatkoa.

  • on helppo yhtyä kollegan mielipiteeseen

   • Espoo on nähtävästi tosi paska kaupunki jos viestiketjun aloittajan elikä luojan mielipide pitää yleisellä tasolla paikkansa ESPOO ON SIIS SYVÄLTÄ PERSEREIJÄSTÄ PERKELE


  • Jäikö vuokrakämppä veronmaksajien piikkiin saamatta, koska olet luottohäiriöinen sossupummi?

   • oot väärässä


  • > Kerro mikä on niin pahasti pielessä.
   > Voisimmeko auttaa.

   Minä toivoisin että Espoo alkaisi taas ottaa vastaan ja hyväksyä asukkailta tulevia palautteita ja pieniä kehitysehdotuksia. Olen tehnyt tänäkin vuonna ainakin 3 kertaa aloitteen Leppävaaran alueen ulkoilualueita koskien. Olen antanut luvan julkaista palautteeni.
   https://easiointi.espoo.fi/eFeedback/fi/PublicSearch

   Ainoatakaan niistä ei ole julkaistu näkyville. Eikä palautteeseen ole Espoon puolelta kertaakaan vastattu.
   Kenenkään muidenkaan Leppävaaran asukkaiden palautteita ei tuolla näy. Viimeisimmät liikunta- ja ulkoilualueita koskevat yksittäiset kyselyt ovat 2019 puolelta.

   > Hyvää syksyn jatkoa.

   Niin, hyvää syksyn jatkoa sinne Espoon kunnantoimiston puolelle kanssa. Alkakaahan vähitellen hoitaa niitä hommia, joita varten teidät on sinne palkattu.

   Jos tuollaista Aloitepalvelua ylipäätään pidetään tarjolla, niin kyllä niihin aloitteisiin pitää myös vastata, ja jollakin tavalla reagoida tehtyihin korjausehdotuksiin myös.

   Joku apulaiskaupunginjohtajista on tästä(kin) asiasta vastuussa, ja hänen tehtävänsä on valvoa, että järjestelmä toimii myös.

   • Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Samaa mieltä


  • "Kenenkään muidenkaan Leppävaaran asukkaiden palautteita ei tuolla näy. "

   Onkohan siellä toi sama korjaamatta oleva ääkkösongelma edelleen päällä? Jonkun Innofactor Oy:n muka pitänyt käydä korjaamassa, mutta onko korjattu?
   https://easiointi.espoo.fi/eFeedback/fi/View/132990

   Vai miksi hel-v-etissä ylipäätään 60.000 asukkaan LEPPÄVAARAN alueelta ei hakukoneella löydy mitään asiakaspalautteita, korjausehdotuksia ja mitään muitakaan dokumentteja.

   Kuka tässä nyt kämmää? Espoon saamattomat virkamiehet, vai syypääksi otettu Innofactor?

  • Samaa paskaa se on koko Suomi. Usein vaan paska valuu alaspäin, se on myönnettävä. Vaan ei ole Suomessa jäljellä paljoa muutakaan.

  • Meillä ei vietetä paskaa kulissia kun ollaan ateisteja. Minkä takia joulua vietetään, ei ainakaan kaupallisuuden takia. Eli haistakaa paska koko perkeleen väki. TÄÄLLÄ EI JOULU LAULUT SOI EIKÄ KINKUT KARKELOI. Tv Teho porsaat RY.

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   403
   26174
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16460
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   399
   15244
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   13255
  5. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   58
   3189