BB Ella hyi olkoon !!

Anonyymi

Herranjestas mikä tyyppi tämä Ella. Tuon ikäinen ei osaa edes alkoholia käyttää. Meinasi todella tukehtua omaan oksennukseensa. Bb,n olisi pitänyt poistaa välittömästi tuollainen idiootti. Pilasi monen yö unet ja nauraa vaan seuraavana päivänä kun muut tästä hänelle kertoivat. Mahtaa olla vanhemmat ylpeitä pojastaan . Niin rumakin että kasvot kuin hevosella. Käyttää rintaliivejä vaikka ei ole edes rintoja. Ei pysty katsomaan hönen homostelua Artun kanssa. Tajuaako Arttu edes olevansa homo ? Toivottavsti tämä hevosnaama ei jää julkisuuten !!

22

219

  Vastaukset

  • Eipä tämä lastenhoitaja kessu kosannut tuon paremmin, tyypillinen valkoinen lihaa syöva konservatiivi .

  • oksenteli sentään ulos eikä sänkyyn kuten ella.

  • Arttu on ällättävänpi eikä se vihannes tajua edes olevansa homo.

  • Ella ja Arttu pois ällötykset.

  • Toivon todella että Ella lentää huomenna ulos talosta. Alussa hän vaikutti ihan mukavalta mutta oikea luonto on tullut rytinällä esiin. Jutut ovat törkeän mauttomia, on järkyttävän täynnä itseään ja juuri äsken tuossa haukkui äänestäjiä "V****n älykääpiöiksi". No, toivottovasti metsää vastaa niin kuin sinne huutaa.

   • Ei BB Ellaa pihalle laita .
    Ella tuo sitä naurettavaa ulkomaan kielellä höpötettyä "kontettia", ovat oppineet uuden sanan jota pitää jatkuvasti toistaa, ei saa sanoa suomeksi, että sisältöä.
    Valtee oli ihan oikeassa tuosta mainitessaan.
    Ella saa ihan rauhassa oksentaa vaikka sängyn täyteen,, ei näytetä.
    Ja äänestysten suhteen tekevät mitä haluavat.


   • Onpa se Eetu melkoinen törppö pois vaan Artun kanssa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei BB Ellaa pihalle laita .
    Ella tuo sitä naurettavaa ulkomaan kielellä höpötettyä "kontettia", ovat oppineet uuden sanan jota pitää jatkuvasti toistaa, ei saa sanoa suomeksi, että sisältöä.
    Valtee oli ihan oikeassa tuosta mainitessaan.
    Ella saa ihan rauhassa oksentaa vaikka sängyn täyteen,, ei näytetä.
    Ja äänestysten suhteen tekevät mitä haluavat.

    Valteelle kiitos! Sanoi just lähetyksessä minunkin ajatukseni julki. Raivostuttaa näiden bibisten ja kontektin jankkkaaminen. Kun ei asioista voida puhua edes niiden oikeilla nimillä. Kontekti=Sisältö. Bibikset= Ryyppäjäiset=överit.
    "Bibikset" on "pipiksiä" Joissa älyttömimmät juo aina semmoset kännit, että oksennellaan, puoltajuttomassa tilassa ja ollaan muiden holhottavina,
    kuin kokemattomat teinit, pahaiset kakarat.
    Onko tuolla ketään aikuista ihmistä, joka osaisi ottaa alkoholia hillitysti?
    Seurajuomana, eikä ainoastaan joisi nollatakseen omat aivonsa zombietilaan.
    Lukuunottamatta Katia, joka ei tee mitään muutakaan rohkeaa. Saati joisi alkoholia.
    Katilla ei ehkä nousisi edes viina päähän. Hänellä voisi kirjaimellisesti nousta viina vain hattuun. Anteeksi, eikun siis...hattuihin!

    Ihmettelen tässä myös asukkaiden ennalta-arvaustaitoja. Onko bb. kepposet näin läpinäkyviä? Asukkaat haistaa jo mitä on tulossa. Vai vihjaillaanko ennakkoon pk.huoneessa joillekkin tietyille asukkaille tulevista? Älä nyt nuolaise, ennen kuin tipahtaa.
    Kun näistä "bibiksistä" kuulivat. Onko Paula selvännäkijä? Kun sanoi keittiössä, että kyllä nyt biletetään, ellei sitten joudu baarimikon hommiin. Mistähän Paula tämän arvasi, että näin voi käydä ja kävikin.

    Timo teki typerästi, kun valitsi viinanhimoisen Artun bilekumppaniksi. Artun joka toitotti leuhkalla uholla pihalla, ettei yhtäkään perseennuolijaa valitsisi, jos joutuisi itse valitsemaan.
    Arttu ei todellakaan nuollut missään vaiheessa Timoa. Vasta sitten, kun sai tietää pääsevänsä ryyppäämään. Kyllä oli heti imelänä halaamassa ja kiittelemässä Timoa, kuin kuun taivaalta saaneena. Voiko alkoholin juomisella olla kelleen noin suurta merkitystä?
    Muutenhan Timo ei Artulle merkitsisi yhtään mitään. Jos olisi esimerkiksi jäänyt valitsematta bileisiin. Arttu olisi sen jälkeen jopa taatusti haukkunut Timon alimpaan helvettiin. Viinahampaan kauhea kolotus olisi sekoittanut äijän pään täysin.
    Itse en ikimaailmassa noin viinankipeää jätkää olisi valinnut bileisiin. Artulle bileetkään ei merkitse seurustelua muiden kanssa. Vainse merkitsee, että saa juoda mielinmäärin viinaa.
    Juuri siksi Arttu olisi pitänyt jättää valitsematta ja ottaa tilalle Marko! Mikähän Timoon meni, kun ei valinnut Markoa? Tämä on juuri sitä Timon omituisuutta.

    Kaikkein käsittämättömin käänne oli, päästää vielä Ella Markon sijasta kuokkimaan bilerääppiäisiin. En tiedä kenen idea tämäkin oli. Kai silläkin haettiin jotain, mahdollista lisävipinää öisin nähtyyn homoseksiin.
    Kun Arttukin ja Samikin oli jo sammunut. Toivottiin kai humalaisen Ellan tietysti alkavan jonkun muun kanssa sekoilemaan. Ainoa asia mitä Ellan juottaminenja biletys sai aikaan oli, ämpärillisen yrjöä. No saavutus, tai sitä "kontektia" oli kai sekin? Ainakin joidenkin mielestä. Minun mielestäni, lopputulos ei ollut sen kummenpaa. Kuin viettäisi iltaa jonkun oksennukselta haisevan noropotilaan kanssa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei BB Ellaa pihalle laita .
    Ella tuo sitä naurettavaa ulkomaan kielellä höpötettyä "kontettia", ovat oppineet uuden sanan jota pitää jatkuvasti toistaa, ei saa sanoa suomeksi, että sisältöä.
    Valtee oli ihan oikeassa tuosta mainitessaan.
    Ella saa ihan rauhassa oksentaa vaikka sängyn täyteen,, ei näytetä.
    Ja äänestysten suhteen tekevät mitä haluavat.

    Valteen plussaksi on sanottava, että hän puolusti suomenkieltä ja tämä onkin nyky-Suomessa iso plussa. Itse pyrin aina puhumaan lähinnä puhdasta ja monipuolista (kirja- /) puhekieltä, myös murteita.

    Mitä ne koko ajan puhuu jotain "small-talk"-englantia siihen väliin? Sitä on käyty ulkomailla!

    Roope oli pahin suomenkielen raiskaaja. Oliko se ees suomalainen, vai esim. tänne hyökänneiden ruotsalaisten jälkeläinen, jolla vahva "fennojen" (kuten hurrit itse meitä kutsuvat) vastainen agenda?

    Konservatiivi isänmaallisuuteen kuuluu, että puolustaa omaa kulttuuriaa, omassa maassaan! Omaa Isänmaatamme, kansaamme (pohjoisen heimokansojamme ja heidän/ meidän), kieltämme, kulttuuriamme, uskoamme, tapojamme... vierasta vaikutusta vastaan.


  • Onhan tämä tapaus aika surkea ,

  • Katsojista suurin osa inhoaa ellaa ja siihen kuulun minäkin. Ellaeetun näkeminen saa vaihtamaan kanavaa.
   Sen näkeminen saa sisukset kääntymään ympäri ja saa heti vaihtamaan kanavaa.
   En äänestä yhtään ketään, koska katsomis halut on jo menneet, lähinnä sen transun takia, jollaista ihmistä en voi sietää, pitäköön ohjelmansa ja homojen klubinsa.

  • Ehdottoman ehdottomasti ella ulos. Ei päivääkän enää ellaa. suurin inhokki ja sitä ylivoimaisesti.

   • Kukas se täällä puhuu "suurimman osan" puolesta??
    Ella on erittäin rohkea ja erikoinen ihminen. Mielummin häntä katselee, kuin noita tyhjäpäiväisiä hiippailijoita, jotka eivät tuo ohjelmaan mitään sisältöä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kukas se täällä puhuu "suurimman osan" puolesta??
    Ella on erittäin rohkea ja erikoinen ihminen. Mielummin häntä katselee, kuin noita tyhjäpäiväisiä hiippailijoita, jotka eivät tuo ohjelmaan mitään sisältöä.

    Tähän on sanottava, että vaikken ole näiden tiettyjen vähemmistöjen kannattajakuntaa, olen tykännyt Ellasta alusta asti, kuten pidin Kevinistäkin. Nämä siis olemuksellaan ja käytöksellään ovat vaikuttaneet jopa omiin, ennen näissä asioissa hyvinkin ankariin mielipiteisiini.

    Sen verran olen antanut periksi, että vaikken sinällään arvosta nk. "seksuaalivähemmistöjä" (joihin kuuluvat myös pedofiilit, raiskaajat ym:t tämän kaltaiset, polttouuniin kuuluvat oliot), myönnän, että jotkut heistä todellakin ovat mahd. hyvinkin aidosti juuri sitä, mitä väittävät olevansa.

    Koko joukolle en tätä kunniaa anna. Valtaosa näistä "vähemmistöläisistä" pelkkiä rietastelijoita ja tällä tavoin maineen pilaajia, aitojen ihmishahmojen (aidosti trans-sukupuolisten) siivellä.


   • Ellasta onkin moneksi.. Taannoin laatoitti makkarin petit ja sängyt oksennuksellaan ja viimeksi p.. tään valuvalla p.. kaiseen mäihän ja liukasteen sekoituksella🤮😫


  • Hyi hjelvata Ella on sekoitus K:ta P:tä ja O:ta.

  • Tämä eetu, joka kuvittelee olevansa ella on suoranainen irvikuva.
   Siitä ei tule koskaan naista, ei vaikka se yrittää tekemällä muokata itseään naisen näköiseksi.
   Kuten mainitsin, se saa itsestään irvikuvan ja sellaisen, että se halveksuu oikeita, aitoja naisia.
   Ella on raasu, joka kuvittelee, , että nyt silä on niin tyttömäinen olo. Siis mielikuvitusta.
   Mutta kun on jätkä, jätkäksi myös jääpi.

  • haluaisin kohottaa yleistietämystä. Onko Ellalla pimppi? nimim. epätietoinen

  • Ne rintsikat pitäis olla yrjö-kessulla.

   • Piti kirjoittaa mielipide EetuEllasta mutta pitääkin lähtee oksentamaan....


  • Tuo eetu talosta nyt ulos. Sen meikattua lärviä ei kukaan halua enää katsoa.
   Ket kiinnostaa tuo irvikuvan näköinen maalipytty.

  • Eetu homo ei tuo tippaakaan viihdettä, vaan se suurta osaa katsojia inhottaa.
   Se on suoranainen irvikuva ja oksennus. Tajuaakohan se itse sitä, että se tekee itsestään naurettavan ja säälittävän.
   Ei edes koosteita juurikaan viitsi katsella, kun talossa on se oksennus.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ja Stefun ero on peruttu

   No niin, nyt laittoi Stefu instaan pusukuvan ja sydämiä eli taas on kaikki hyvin ja ero on peruttu. En tiedä sit onko tää hyvä juttu. Stefu vaikutta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   11214
  2. Latvala yrittää iskeä Sara Sieppiä!

   JM Latvala selvästi nyt Saran perässä. On käynyt kommentoimassa Saran kuvia niin ettei oikein voi käsittää väärin et mistä on kyse. Tää olis kyllä hy
   149
   6415
  3. Martina lähti minne?

   Lentokoneessa näyttää olevan ja minne on Martina menossa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   2060