SUOMI vetää pällensä kohta sellaisen kirouksen - että KORVAT SOI!!!

Anonyymi

ENSIN SukupuoliNeutraaliAvioliittoLaki, sitten kaikenmaailman SOTU ja SOTE -uudistukset ja vielä taa ABORTTI-homma!!!!!! kohta täällä on niin monta tartuntaa että 90% kansastamme kuolee!!!!! ja 5eurolla KAKAN-lapijoijan paikkaan on 782893742934982749834729384984723 hajikaa!!!! tuleesellainen TYÖTTÖMYYS!!!!!

10

<50

  Vastaukset

  • 1Sam.3:11 Ja Herra Samulille: Katso, minä teen Israelissa sellaisen teon, että joka sen kuulee, sen molemmat korvat soivat. 2Kun.21:12 sentähden sanoo Herra, Israelin Jumala, näin: Katso, minä annan sellaisen onnettomuuden kohdata Jerusalemia ja Juudaa, että joka sen kuulee, sen molemmat korvat soivat. Jer.19:3 Ja sano: Kuulkaa Herran sana, te Juudan kuninkaat ja Jerusalemin asukkaat: Näin sanoo Herra Sebaot, Israelin Jumala: Katso, minä annan sellaisen onnettomuuden kohdata tätä paikkaa, että jokaisen korvat soivat, joka sen kuulee.

  • 2Aikak.15:3 Kauan aikaa Israel oli ilman oikeata Jumalaa, ilman opetusta antavaa pappia ilman lakia. Tuom.2:10 Ja kun koko sekin sukupolvi oli tullut kootuksi isiensä tykö, nousi heidän jälkeensä toinen sukupolvi, joka ei tuntenut Herraa eikä niitä tekoja, jotka hän oli Israelille tehnyt. Tuom.17:6 Siihen aikaa ei ollut kuningasta Israelissa, ja jokainen teki sitä, mikä hänen omasta mielestään oli oikein. Tuom.21:25 Siihen aikaan ei ollut kuningasta Israelissa; jokainen teki sitä, mikä hänen omasta mielestään oli oikein. Tuom.18:1. 19:1

  • No niin onhan suomella ollut aikaa sotien jälkeen kasvaa terveeseen kristilliseenkin elämään, mutt amiten on käynyt, kaikenlainen rälläys voimistuu päivästä toiseen.

   maanteillä ilmiön näkee joka kert a kun pikitielle autonsa kurvaa, siellä ei ole mitään normaalia se ajaminen.

  • Sak.14:17-19 Ja mikä maan sukukunnista eivät käy ylös Jerusalemiin kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herra Sebaotia, niille ei tule sadetta. Ja jos egyptiläisen sukukunta ei käy eikä tule sinne ylös ei tule sitä heillekään; vaan heitä on kohtaava se vitsaus, sillä Herra rankaisee niitä pakanakansoja, jotka eivät tule ylös viettämään lehtimajanjuhlaa. Tämä on oleva egyptiläisten synnin palkka ja kaikkien niiden pakanakansojen synnin palkka, jotka eivät käy sinne ylös viettämään lehtimajanjuhlaa. Pitäisikö ottaa sateenvarjo mukaan?

   • antti, pilkkaat Jumalan Sanaa.


  • Uskonnollisuus on tosiaan melkoinen kirous kansakunnalle. Eläköön maallistuminen.

   • Nimenomaan uskonnollisuus,valehtelevat,esittävät olevansa muita parempia,ei rakkautta.Halutaan esiintyä,perustavat omia lahkojaan,koska joku haluaa olla palvonnan kohde,narsismia pahimmillaan.


  • Kannaattaa ottaa ajoissa ne lääkärin määräämät lääkkeet, jottei korvissa ja erityisesti niiden välissä soisi.

   • Kun sinulta raukalta on itseltäsi jäänyt kokonaan lääkkeet ottamatta,olet niin huonossa kunnossa.Tuo sinun nimimerkkisikin kertoo,että elät harhoissa.


  • Ottakaa tämä vakavasti!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ja Stefun ero on peruttu

   No niin, nyt laittoi Stefu instaan pusukuvan ja sydämiä eli taas on kaikki hyvin ja ero on peruttu. En tiedä sit onko tää hyvä juttu. Stefu vaikutta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   11214
  2. Latvala yrittää iskeä Sara Sieppiä!

   JM Latvala selvästi nyt Saran perässä. On käynyt kommentoimassa Saran kuvia niin ettei oikein voi käsittää väärin et mistä on kyse. Tää olis kyllä hy
   149
   6415
  3. Martina lähti minne?

   Lentokoneessa näyttää olevan ja minne on Martina menossa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   2060