AUTOT TULEVAT AUTOTEHTAISTA

Olisi mielipuolista väittää, että autot ovat tulleet itsestään, ja näin ollen mitään autotehtaita ja autojen valmistajia ei olisi lainkaan. Lähes kaikilla asioilla ja jutuilla on syy/seuraussuhde.

Yhtä älytöntä kuin on väittää, että autot yksin riittä,ä ja ei tarvitse ottaa huomioon, että autotehtaat ovat ne valmistaneet; on älytöntä väittää, että ihmiset ja eläin- ja kasvikunta sekä koko maailmankaikkeus vain nyt on ja ei tarvitse välittää siitä, että jokin on ne luonut ja niillä on alkuunpanijansa.

Tiedättekö, että autojen valmistajat yleensä tietävät, että mikä on heidän valmistamilleen autoille parasta? Ja tätä silmällä pitäen autotehtaat poikkeuksetta ovat laatineet hyvin yksityikohtaiset huolto-ohjelmat, että he näin takaisivat autoilleen mahdollisimman luotettavan toiminnan sekä pitkän käyttöiän.

Tiedättekö, että Raamattu sanoo, että sen ilmoittama Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksi, mieheksi ja näiseksi hän loi heidät? Tämä on valmistajan vakuutus joka on ilmoitettu Raamatussa. Näin sanoo ensimmäinen Mooseksen kirja 1:27. ja 5:2.

Tiedättekö, että Raamattu on ihmiselle valmistajan ohjekirja kuinka elämä pitää elää ja mihin ja miten pitää uskoa? Kun elää elämänsä Raamatun ohjeiden mukaan, niin silloin elämä menee parhaiden piirustusten ja ohjeiden mukaan, ja ei vähäisimpänä bonuksena olekaan sitten se, että oikein vietetyn elämän jälkeen pääsee kuoleman koittaessa paratiisiin viettämään täydellisen onnellista elämää ja vieläpä kokonaisen ikuisuudeen!

Ja tämä uskon kohde on Isä Jumalan Poika Jeesus, ja häneen tulee uskoa siten kuin Raamattu opettaa häneen uskomaan. Nimittäin, että tämä Jeesus kärsi ristillä ihmisten pahojen tekojen rangaistuksen sijaisena meidän ihmisten puolesta ja, että uskomalla tähän samaiseen Jeesukseen saa KAIKKI pahat teot Jumalan silmissä anteeksi.

22

57

  Vastaukset

  • Noudatatko itsekään seuraavia Raamatun ohjeita?

   Esim. Älä syö porsasta.

   "Sitä vastoin eläimiä, jotka märehtivät mutta joilla ei ole sorkkia tai joilla on sorkat mutta jotka eivät märehdi, te ette saa syödä. Sellaisia ovat kameli, tamaani ja jänis ..."

   Outoa myös, ettei Luoja tiennyt, ettei jäniksellä ole sorkkia eikä se märehdi.

   Kirja on selvästi ihmisten kirjoittama - ei sieltä mitään jumalallista tietoa löydy.

   Toivon, ettet ainakaan noudata seuraavaa:
   "Jos saatte tietää, että jossakin niistä kaupungeista, jotka Herra, teidän Jumalanne, antaa teidän asuttaviksenne, on kelvottomia miehiä, jotka ovat viekoitelleet kaupunkinsa asukkaat palvelemaan muita, teille vieraita jumalia … teidän on miekalla surmattava sen kaupungin asukkaat. Julistakaa kaupunki Herralle kuuluvaksi uhriksi, hävittäkää se ja surmatkaa sekä asukkaat että heidän karjansa.”

   • Kyllä se niin on, että Raamattua on noudatettava, jos sitä noudatat kelpaat Jumalalle, ja jos sen katsot ylen et hänelle kelpaa.

    Raamatun noudattaminen menee Uuden Testamentin kautta, ja sen neuvojen mukaan ketään ei ihminen saa ottaa nyt esimerkiksi hangiltä tai langettaa rangaistusta vaikka tämä ihminen olisi kuin jumalaton ja kova tekemään pahaa.

    Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että saa tehdä pahaa, pois se sillä onhan meillä Raamatussa kymmenen käskyä jotka kieltävät monenlaisen pahan tekemisen. Ja tietenkin tuomioistuin saa langettaa tuomion mikäli ihminen on rikkonut valtion lakeja vastaan.


  • "uskomalla tähän samaiseen Jeesukseen saa KAIKKI pahat teot Jumalan silmissä anteeksi."

   Mikä logiikka tuossa on? Vähän kuten Pohjois-Koreassa saa tehdä rikoksia, kunhan on diktaattorin suosiossa ja palvoo häntä. Syyttömät putkaan kärsimään rangaistukset.

   • Jokainen ihminen on sellainen, että jossain elämänsä tilanteessa tekee pahaa ja tulee Jumalan rangaistuksen alaiseksi koska rikkoo Jumalan kymmentä käskyä. Ja Jumalan tuomio rikkoneelle on, että hänet lähetetään kadotukseen ja eroon Jumalasta ikuisuudeksi kun tämän rikkuri-ihmisen ikuisuus alkaa kuoleman jälkeen.

    Mutta iloinen uutinen: Isä Jumala antoi Poikansa Jeesuksen kärsiä ristillä rangaistukset ihmisten kaikkina aikoina tehdyistä pahoista töistä. Ja tämän Jeesuksen ristikuoleman ja pahojen tekojen sovituksen saa jokainen omakseen kun suostuu uskomaan tähän Jeesukseen siten kun Raamattu hänestä opettaa.

    Ja se joka uskoo Jeesukseen tulee hänestä Isä Jumalan silmissä syytön ja Jumalalle kelpaava.

    Ja Jumala ei todellakaan kuitenkaan katso hyvällä kun joku tekee pahaa, sitä varten hän on antanut Raamatussa kymmenen käskyä sekä paljon muitakin ohjeita joita on syytä noudattaa.


  • Parodia aloituksesta:

   Kuvitteleeko kukaan oikeasti, että lumihiutaleita syntyisi taivaalla ihan itsestään ilman Pakkas-Ukkoa? Pakkas-Ukko tietää, miten lunta tulee käsitellä. Uskomalla Pakkas-Ukkoon pääset Joulumaahan kuolemasi jälkeen, joten Pakkas-Ukkoon kannattaa uskoa!

  • Yhtä mielipuolista on väittää, etteivät eliöt olisi kehittyneet pitkän ajan kuluessa sellaisiksi kuin ne nyt ovat.

   Tietämätöntä myös väittää, että sopeutuminen tapahtuisi "itsestään".

  • Repent. It`s okay.

  • Olivatko myös vanhempasi koulupudokkaita?
   Raamattu koulua ei huomioida!

  • Onhan se ihmisen. syntymä ihmekin. no ei ole . se on abiogeneesi. ei lasta. kukaan laita alulle. edes koeputki. siis ne syntyy satunnaisesti. aivan kuin jokainen ateisti. ilman tarkoitusta ja ihan itsestään räjähtävät kuin big bangi. kasvakaa aikuiseksi

  • Jumlan Poka on Avaajan elämän suurin Moka.

   • Hehhuli pidä nyt se turpasi jo vihdoinkin kiinni.


  • Tesla tulee itsekseen vaikka pihaasi ja avaajasta eroten se kykenee omaan ajatteluun ja jopa kehittymään 'elämänsä' aikana

   Koodia parannetaan, mutta avaaja EI parannu koodi.net sivuillaan evankeloidessaan Evanin kanssa.

  • "saa KAIKKI pahat teot Jumalan silmissä anteeksi." Ketähän tuokin kiinnostaa? Mihin sellaista anteeksiantoa tarvitaan? Ihmisten silmissä et saa anteeksi ja istut raastuvassa kuten muutkin.

   • Jumalan silmissä tapahtuva anteeksianto tarvitaan, että ihminen tulee Jumalalle kelpaavaksi ja voi saada paikan paratiisissa kuolemansa jälkeen. Ja jos olet valtion lakeja vastaan rikkonut, pitää sinun mennä oikeuden eteen saamaan sen langettama tuomio.


  • Juu ja kivet tulevat kivitehtaista ja vesi tulee vesitehtaista ja happi tulee happitehtaista ja sonta tulee uskovan kummastakin päästä.

  • Miksi Raamatussa ei kerrota mitään autoista? No koska juutalaiset satusedät ovat niin surkeita, etteivät osaa valmistaa autoja edes teoreettisesti. Jules Verne osasi kertoa sukellusveneistä jo ennen kuin niitä edes oli. Mutta Mooses ei osannut sanoa autoista yhtään mitään. Täys tollo kun oli.

   Myöskään Matteus ei tiennyt raketeista mitään. Eikä televisiosta. Mutta valehdella osasi niin prrrrkeleesti. Valehtelu onkin juutalaisten ainoa taito. Jotkut jopa uskovat heidän juttunsa tuosta noin vaan. Taitavat uskoa joulutonttuihinkin.

   • Raamattu ei ole valhtelua, vaan se on todistus Jumalasta ja kertoo kuinka meidän ihmisten on elettävä ja kuinka meidän on uskottava.

    On sitä yrittänyt moni muukin todistaa valheeksi Raamattua, mutta tiettävästi kukaan ei ole tässä pöljän touhussa onnistunut. Sitäpaitsi Raamattu on maailman levinnein kirja.


  • Tiedätkö vajakki uskovainen, että sinä olet vain bakteerien kasvatusalusta niin kuin me kaikki 🤣🤣🤣

  • On aina yhtä järkyttävää huomata, ettei ole mitään rajaa siinä kuin typeriin idioottimaisuuksiin ihmiset kykenevät sokeasti uskomaan. Avaus on siitä erittäin hyvä esimerkki ja tämä on toinen:

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f9873714-7102-4dac-88e3-5d89d82500ad

   Muistakaa kaikki huuhaahörhöt käyttää sitä foliokypärää myöskin nukkuessanne, tai muuten syvävaltion eli illuminaattien salaiset aivosäteet muuttavat teidätkin evokiksi, suvakiksi, homoksi, ateistiksi, pedofiiliksi ja kannibaaliksi. Ai kauhee!

   • Ei siihen mitään q-anonin kaltaista huuhaata tarvita toteamaan, että pieni rikas 1%:n kansanosa omistaa yli 50% maailman varallisuudesta.

    Tämä tosiasia on syytä aina muistaa, huolimatta sotkemisista joihinkin salkkisjuttuihin.


  • Universumi on ollut aina olemassa. Ei ole olemassa mitään muuta kuin universumi ja sen aika-avaruus. Aika sai alkunsa Alkuräjähdyksessä eikä ole järkevää kysyä, mitä oli ennen universumin syntyä. Kaikki on tämä universumi ja se, että se on olemassa, ei todista mitään luomisesta tai jumalista.

   Universumi ei tarvitse olemassa ololleen mitään syytä. Se ei putkahtanut esiin tyhjästä, koska tyhjää ja olematonta ei voi edes teoriassa olla olemassa. Aina on ollut jotakin se jokin on universumi.

  • Ja paska tulee perseestä. Ei siihen mitään luojaa tarvita paitsi jos tahtoo luoda sontaa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ja Stefun ero on peruttu

   No niin, nyt laittoi Stefu instaan pusukuvan ja sydämiä eli taas on kaikki hyvin ja ero on peruttu. En tiedä sit onko tää hyvä juttu. Stefu vaikutta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   11214
  2. Latvala yrittää iskeä Sara Sieppiä!

   JM Latvala selvästi nyt Saran perässä. On käynyt kommentoimassa Saran kuvia niin ettei oikein voi käsittää väärin et mistä on kyse. Tää olis kyllä hy
   149
   6415
  3. Martina lähti minne?

   Lentokoneessa näyttää olevan ja minne on Martina menossa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   2060