Biden johtaa enää 9 prosenttiyksiköllä. Trump on kirinyt eroa umpeen lähes 1 %:llä.

Anonyymi

Tällä nousuvauhdilla Trump saavuttaa Bidenin jouluattona.

Jännitystä ilmassa. Nouseeko Trumpin kannatus tälläkin viikolla? Mitä tekee Mike Pence? Jos tekee jotain, Trumpin kannatus laskee. Jos ei tee mitään, Trumpin kannatus laskee. Ei ole helppo päättää.

66

173

  Vastaukset

  • Huomenna saadaan uudet tulokset ja nähdään, mihin suuntan mennään. Kohta on jo puolet äänestänyt, joten tämäkin on huomioitava jotenkin.

  • Huomisesta vielä viikko, decision 2020.
   ... ja sitten sisällissota voidaan aloittaa.

  • Alustavien tarkistamattomien tietojen mukaan Biden on lisännyt johtoaan 0,5 % yksiköllä.

   • Uusien galluppien mukaan tuo johto on pysynyt tai jopa hiukan kasvanut.


   • Nämä valtamedian tilastot ovat osa vaalityötä Bidenin hyväksi. Demoktaarit suunnittelevat vallankaappausta kun Trump voittaa vaalit.


  • Rasmussenin mukaan Trumpin politiikan hyväksyy 52% amerikkalaisista. Bidenillä ei ole mitään mahdollisuutta voittaa vaaleja.

   • Anteeksi, piti sanoman "amerikkalaisista äänestäjistä". Rasmussen ei kysele nukkuvien mielipiteitä niinkuin muut tutkimuslaitokset tekevät.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Anteeksi, piti sanoman "amerikkalaisista äänestäjistä". Rasmussen ei kysele nukkuvien mielipiteitä niinkuin muut tutkimuslaitokset tekevät.

    Harvemmin nukkuvat vastaavat moisiin kyselyihin, paitsi jos puhuvat unissaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Harvemmin nukkuvat vastaavat moisiin kyselyihin, paitsi jos puhuvat unissaan.

    Ja onhan se julmaa herättää vastaamaan johonkin kyselyyn jos nukkuja ei aio edes äänestää.


  • Valtakunnallisilla kannatusprosenteilla on merkitystä esimerkiksi Suomen eduskuntavaaleissa, koska kansanedustajapaikat jaetaan melko tarkkaan puolueen saamien äänimäärien mukaan.

   USA:n järjestelmä on erilainen, ja paljon enemmän variaatioita tarjoava vaalihäkkyrä. Jaossa on 538 valitsijamiespaikkaa. Se presidenttiehdokas joka saa näistä taakseen 270 tai enemmän valitsijamiehiä, tulee valituksi presidentiksi.
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Yhdysvaltain_presidentinvaalit_2020

   Vuoden 2016 vaaleissa Trump sai 304 valitsijamiestä ja Hillary Clinton 227 valitsijamiestä. Clinton sai koko maassa 2,8 miljoonaa ääntä enemmän, mutta 77 valitsijamiestä vähemmän. Donald Trump nousi presidentiksi.

   Minun arveluni on että Trump tulee voittamaan myös nämä vaalit yhtä selkeillä numeroilla. Mitään jälkipyykin ja jälkipuheiden tilaa ei tule jäämään.

   • Minä ennustan myös Trumpin voittoa. USA:n vaalisysteemiin kuuluu myös muutemat vaa'ankieliosavaltiot. Trump on viime päivinä kampanjoinut niissä ja kerännyt väkijoukkoja. Biden taisi jo lopettaa oman kampanjansa, joka ei väkijoukkoja kerännyt vaan oli suunniteltu kai lähinnä medialle ja mukana reissanneille toimittajille. Biden kai itsekin uskoo demokraattimedian galluppeihin, joiden mukaan hän on selvä voittaja.


  • On hyvin mahdollista, että vuoden 2016 yllätys toistuu jälleen. Eihän silloinkaan kukaan uskonut Trumpin voittavan, mutta toisin kävi.

  • Vaaliväittelyssä Biden sanoi tuhoavansa USA:n öljyteollisuuden. Big mistake! Trump on nyt käyttänyt tätä hyväkseen kampanjoidessaan öljyteollisuudesta riippuvaisissa vaa'ankieliosavaltioissa, kuten Pennsylvaniassa, Texasissa ja Oklahomassa, joissa öljyteollisuus on iso työnantaja ja työpaikat kovapalkkaisia.. Tämä Bidenin möläytys tulee hänelle vielä kalliiksi.

   • ” Trump on nyt käyttänyt tätä hyväkseen kampanjoidessaan öljyteollisuudesta riippuvaisissa vaa'ankieliosavaltioissa, kuten Pennsylvaniassa, Texasissa Oklahomassa, ”

    Eipä ole tepsinyt ainakaan Pennsylvaniassa. Ja Texas on niin ja näin, sillä Biden on kuronut siellä kiinni Trumpin etumatkaa myös toisen väittelyn jälkeen.


   • Jenkit tietää että Euroopassa ollaan siirtymässä kohta sähköautoiluun kokonaan ja öljynhinta tulee laskemaan maailmalla entisestään niin että sitä ei kannata enää pumpata. Amerikkalaiset vaikka ei siirtyisikään vielä sähköautoiluun on Euroopan perässä tehtävä se kumminkin samoin muun maailman. Eurooppa aloitti Suomi mukaan lukien hiilineutraalisen liikenteen rakentamisen , jenkit ei voi muuta kuin katsoa kauhulla kehitystä kun öljynkulutus hiipuu tällä vuosikymmenellä ja seurata vaan perässä jos aikovat ajaa muilla vempeleillä enää kuin taas hevosilla tosin kyllähän sekin cowboyeilta onnistuisi jälleen.
    Öljyosavaltioiden kannattaisi varmaan alkaa opiskelemaan jo tiukkaan sähköauto teknologiaa jos aikovat pysyä vielä kehityksen kärjessä maailmassa tai jenkkien bkt kokee vielä dramaattisen romahduksen.
    Jenkki republikaanit kiroaa eurooppalaiset , se tiedetään mutta ilmaston eteen on alettava oikeasti tekeen jotain ja Eurooppa vaan päätti alkaa tehdä niin. Sorry vaan ,republikaanijenkit.
    Biden ja jenkkidemokraatit ajaa juurikin noita ilmaston pelastusoperaatioita.


  • Trollit selittelevät ja toistavat vahoja levyjään. Eivät keksi mitään uutta.

   Totuus on, että Biden johtaa n. 10 %-yksiköllä. Johto näyttäisi lisääntyvän Trumpin ja hänen avustajien töppäillessä jatkuvasti. Eivät tajua olla hiljaa! Graham kehuu Trumpin olevan maailman paras golfinpelaaja. Antaa hyvän kuvan koko puolueen uskottavuudesta.

   • Kuka töppäilee? Bidenin ja hänen perheensä rikokset Ukrainassa? Bidenin pedofilia tytärtään kohtaan? Eikö muka ole sekoiltu Bidenin leirissä?


  • Noin viikko aikaa USA:n presidentinvaaleihin ja valtamedian propagandaa seuraavat odottavat, että milloin ns. ”suosittu presidenttiehdokas” Joe Biden pystyy osoittamaan kannatustaan. Mutta niin ei vaan tapahdu ja kun kulissit romahtavat, jopa valtamedian mielipidemittausten myönnetään muuttuneen ”Trumpille suosiollisiksi”.

   Päivästä toiseen nähdään vain kourallisia ihmisiä Bidenin täysin lässähtäneissä yleisötilaisuuksissa, jotka eivät ole mitenkään verrattavissa presidentti Donald Trumpin päivittäin videoituihin kampanjoinnin massatapahtumiin ja nähtävissä olevaan konkreettiseen kansansuosioon.

   Vakaviin korruptio- ja pedofiliaepäilyihin kompastuneen Joe Bidenin kampanjointi näyttää nyt tosiasiassa tältä:

   Biden yrittää vakuutella kouralliselle, että kampanjaa pusketaan täydellä voimalla. Kuitenkin, ihmiset ihmettelevät, että missä ovat suuret kampanjatilaisuudet, joita demokraattien ehdokkaalta on odotettu?

   FOX-Newsissä todettiin, että Joe Bidenin toiminta on täysin kuihtunutta, kun hänet nähtiin meluavan 30 minuuttia tyhjälle parkkipaikalle:

   Valtamedia koittaa tosin vielä selitellä, että Bidenin ”hiljainen kampanja soveltuu korona-aikaan” ja ihmisten vähyys johtuukin pandemiasuojelusta….

   Eikä sen paremmin vedä myöskään Bidenin varapresidenttiehdokas Kamala Harris. Synkeässä Detroitissa nähtiinkin vain kourallinen ihmisiä paikalla:

  • Tässä tulee käymään niinkuin viime vaaleissa, että kun Biden on varma voittaja niin pettymys on kova kun Trump voittaa. Alkaa demokraattien älämölö ja äänien uudelleenlaskenta. Antifa alkaa Soroksen rahoilla mellakoimaan ja rikkomaan paikkoja ja sitä jatkuu seuraavat 4 vuotta. t: Nostrodamus.

   • ” kun Trump voittaa. Alkaa demokraattien älämölö ja äänien uudelleenlaskenta. ”

    Tuo väittämäsi tulee toimimaan myös päinvastoin. Jos Biden voittaa, niin taatusti alkaa republikaanien älämölö ja äänien uudelleenlaskenta.


  • Kremlin virallisen ääntenlaskennan mukaan lopputulos Trump 107% - Biden 3%.

   • Kyllä Trumpin vaalivoitto on selvä, muttei ehkä noin suurilla luvuilla. Antamasi luvut voidaan tulkita niin, että 10% äänestäjistä äänesti kumpaakin ehdokasta.


  • >>USA:n vaalisysteemiin kuuluu myös muutemat vaa'ankieliosavaltiot.
   Trump on viime päivinä kampanjoinut niissä ja kerännyt väkijoukkoja.>>

   Esimerkiksi Pennsylvania on yksi tällainen tärkeä vaa'ankieliosavaltio, suurehkolla 20 valitsijamiespaikallaan. Trump kampanjoi vastikään yhden ainoan päivän aikana kolmessa eri kaupungissa Pennsylvaniassa.

   Kukin vaalitilaisuus kestää 1..2 tuntia. jonka ajan Trump puhuu lavalla. Ei voi muuta kuin ihmetellä, että 3 viikkoa sitten koronan kokenut Trump jaksaa paiana tuollaisella teholla.

   Kilpailija, Low Energy Joe sen sijaan huilaa, ja pitää matalaa profiilia omassa kellarissansa, koronalta turvassa.

   • Demokraatit pitävät Joeta syrjässä kun pelkäävät hänen möläyttävän jotain typerää käsikirjoituksen ulkopuoleltalta, kuten hän teki sanoessaan lakkauttavansa USA:n koko öljyteollisuuden. Se oli kardinaalivirhe. Siksi Joe puhuu tyhjille katsomoille parkkipaikoilla, koska niistä puheista voi sitten leikata mokat pois, eikä kukaan laita juutuupiin epävirallista bloopers-versiota.

    Trump taas puhuu vapaasti tajunnanvirtatekniikalla enempiä suunnittelematta luottaen köyhään muuteman tuhannen sanan sanavarastoonsa. Mutta sitä puhetta kansa ymmärtää ja itsekin puhuu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Demokraatit pitävät Joeta syrjässä kun pelkäävät hänen möläyttävän jotain typerää käsikirjoituksen ulkopuoleltalta, kuten hän teki sanoessaan lakkauttavansa USA:n koko öljyteollisuuden. Se oli kardinaalivirhe. Siksi Joe puhuu tyhjille katsomoille parkkipaikoilla, koska niistä puheista voi sitten leikata mokat pois, eikä kukaan laita juutuupiin epävirallista bloopers-versiota.

    Trump taas puhuu vapaasti tajunnanvirtatekniikalla enempiä suunnittelematta luottaen köyhään muuteman tuhannen sanan sanavarastoonsa. Mutta sitä puhetta kansa ymmärtää ja itsekin puhuu.

    "sanoessaan lakkauttavansa USA:n koko öljyteollisuuden. Se oli kardinaalivirhe."

    Kummasti tuon kardinaalivirheen jälkeen on Biden kuronut kiinni Trumpia öljyosavaltiossaTexasissa.


  • On se nyt VÄKISIN kiriny eroa ENEMMÄN sen Bidenin Epic Failin jälkeen ku se ilmotti et koko öljyteollisuus pitäis lakkauttaa!? :/

   • Tuoreessa Crosswind Median tutkimuksessa Trump johtaa Texasissa 51% vastaan Bidenin 44%. Trumpin voitto Texasissa näyttää varmalta.


  • Suurinosa demari äänestäjistä ei osaa äänestää(ÄO alle keskiarvon) siksi Biden ei voi voittaa.

   • Kirjoitustaidostasi päätellen, kuulut alle keskiarvon tyyppeihin.


  • > Tuoreessa Crosswind Median tutkimuksessa Trump johtaa Texasissa 51%
   > vastaan Bidenin 44%. Trumpin voitto Texasissa näyttää varmalta.

   Trump ja republikaanien vaaliorganisaatio ovat täysin varmoja, että sekä Texas (38 valitsijamiestä) että Florida (29 valitsijamiestä) voitetaan Trumpille.

   Sen siijaan Demokraattien vahvin linnake Kalifornia (55 valistijamiestä) menee Bidenille.

   Kovinta taistoa käydään esimerkiksi Pennsylvanian (20 valitsijamiestä) ja muutaman muun vaa'ankieliosavaltion äänestäjistä.

   • Tänään yhteenlasketuissa kyselytutkimuksissa Trump johtaa Texasissa 1%.


  • Pennsylvanian siellä Trump voittaa monet tärkeät äänestäjäryhmät on siirtyny Trumpin puolelle.

   • Tuskin.


  • Trollit yrittävät taas sotkea.

   Biden siis johtaa n. 10 % yksiköllä. Biden tulee voittamaan suurimmassa osassa osavaltioita. Trump on jo pilannut omat ja vaaleissa mukana olevien puolueensa muiden ehdokkaiden mahdollisuudet. Mahdotonta korjata enää.

   • Roskaa. Kuka uskoo demokraattimedian vääristeltyjä kannatuslukuja? Puolueettoman ja tarkasti ennustavan Rasmussenin mukaan viimeisimmässä kansallisessa tutkimuksessa Trump johtaa Bideniä 48% - 47% kysyttäessä todennäköisesti äänestäviltä amerikkalaisilta, 3% kannattaessa jotain muuta kuin Bideniä ja Trumpia. ja 2% ollessa niitä jotka eivät ole päättäneet vielä kantaansa..

    4 vuotta sitten tähän samaan aikaan Trump ja Hillary olivat tasoissa 44% - 44% demokraattimedian jo juhliessa Hillaryä varmana voittajana. Demokraattien kannattaa tunnustaa häviönsä, ettei tule itku pitkästä ilosta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Roskaa. Kuka uskoo demokraattimedian vääristeltyjä kannatuslukuja? Puolueettoman ja tarkasti ennustavan Rasmussenin mukaan viimeisimmässä kansallisessa tutkimuksessa Trump johtaa Bideniä 48% - 47% kysyttäessä todennäköisesti äänestäviltä amerikkalaisilta, 3% kannattaessa jotain muuta kuin Bideniä ja Trumpia. ja 2% ollessa niitä jotka eivät ole päättäneet vielä kantaansa..

    4 vuotta sitten tähän samaan aikaan Trump ja Hillary olivat tasoissa 44% - 44% demokraattimedian jo juhliessa Hillaryä varmana voittajana. Demokraattien kannattaa tunnustaa häviönsä, ettei tule itku pitkästä ilosta.

    "Rasmussenin mukaan viimeisimmässä kansallisessa tutkimuksessa Trump johtaa Bideniä 48% - 47% kysyttäessä todennäköisesti äänestäviltä amerikkalaisilta, "

    Taisi mennä nuo luvut toisinpäin.
    https://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/elections/election_2020/white_house_watch_oct29


   • Anonyymi kirjoitti:

    Roskaa. Kuka uskoo demokraattimedian vääristeltyjä kannatuslukuja? Puolueettoman ja tarkasti ennustavan Rasmussenin mukaan viimeisimmässä kansallisessa tutkimuksessa Trump johtaa Bideniä 48% - 47% kysyttäessä todennäköisesti äänestäviltä amerikkalaisilta, 3% kannattaessa jotain muuta kuin Bideniä ja Trumpia. ja 2% ollessa niitä jotka eivät ole päättäneet vielä kantaansa..

    4 vuotta sitten tähän samaan aikaan Trump ja Hillary olivat tasoissa 44% - 44% demokraattimedian jo juhliessa Hillaryä varmana voittajana. Demokraattien kannattaa tunnustaa häviönsä, ettei tule itku pitkästä ilosta.

    Tykkään käyttää fivethirtyeight -sivustoa, joka julkaisee mittaukset usealta eri taholta, myös Rasmussen Reportsilta. On mielenkiintoista katsoa vaalien jälkeen kuka osui lähimmäksi oikeaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Rasmussenin mukaan viimeisimmässä kansallisessa tutkimuksessa Trump johtaa Bideniä 48% - 47% kysyttäessä todennäköisesti äänestäviltä amerikkalaisilta, "

    Taisi mennä nuo luvut toisinpäin.
    https://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/elections/election_2020/white_house_watch_oct29

    "Yesterday, Trump had an identical 48% to 47% lead,"

    Klo 15 Suomen aikaa Trump oli johdossa, nyt Biden. Taitaa ero jäädä mittaustarkkuuden sisään. Kommentoin sitä väitettä vastaan, että Biden muka johtaisi 10 prosenttiyksiköllä. Kamppailu on paljon tasaväkisempää ja kumpi vaan voi voittaa.

    Kun Trumpiin tyytyväisiä on 52%, niin se viittaa siihen, että Trump voittaa vaalit. Vähempikin tyytyväisyysprosentti on aikaisemmin riittänyt istuvalle presidentille.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Yesterday, Trump had an identical 48% to 47% lead,"

    Klo 15 Suomen aikaa Trump oli johdossa, nyt Biden. Taitaa ero jäädä mittaustarkkuuden sisään. Kommentoin sitä väitettä vastaan, että Biden muka johtaisi 10 prosenttiyksiköllä. Kamppailu on paljon tasaväkisempää ja kumpi vaan voi voittaa.

    Kun Trumpiin tyytyväisiä on 52%, niin se viittaa siihen, että Trump voittaa vaalit. Vähempikin tyytyväisyysprosentti on aikaisemmin riittänyt istuvalle presidentille.

    "Kun Trumpiin tyytyväisiä on 52%, niin se viittaa siihen, että Trump voittaa vaalit. "

    Minä en yhden kysylytahdon perusteella tekisi moisia johtopäätöksiä. Rasmussen Reports lisäksi varteenotettavia sitoutimattomia galluppeja ovat Pew Research Center ja Gallup poll.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Kun Trumpiin tyytyväisiä on 52%, niin se viittaa siihen, että Trump voittaa vaalit. "

    Minä en yhden kysylytahdon perusteella tekisi moisia johtopäätöksiä. Rasmussen Reports lisäksi varteenotettavia sitoutimattomia galluppeja ovat Pew Research Center ja Gallup poll.

    kysylytahdon --> kyselytahon


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Kun Trumpiin tyytyväisiä on 52%, niin se viittaa siihen, että Trump voittaa vaalit. "

    Minä en yhden kysylytahdon perusteella tekisi moisia johtopäätöksiä. Rasmussen Reports lisäksi varteenotettavia sitoutimattomia galluppeja ovat Pew Research Center ja Gallup poll.

    Rasmussen vain on sattumoisin osunut aikaisemmin oikeaan juuri presidentinvaaleissa. Luottoni heihin on suuri ja toivottavasti eivät petä odotuksiani. Trump on kuitenkin showmies, johon eivät päde mitkään vanhat säännöt. Trumpin loppukiri on ollut hengästyttävä. Se voi kääntää epävarmat äänestäjät hänen puolelleen. Ihmiset kun mielellään veikkaavat voittavaa hevosta, vaikka kakkosen kerroin olisikin suurempi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Rasmussen vain on sattumoisin osunut aikaisemmin oikeaan juuri presidentinvaaleissa. Luottoni heihin on suuri ja toivottavasti eivät petä odotuksiani. Trump on kuitenkin showmies, johon eivät päde mitkään vanhat säännöt. Trumpin loppukiri on ollut hengästyttävä. Se voi kääntää epävarmat äänestäjät hänen puolelleen. Ihmiset kun mielellään veikkaavat voittavaa hevosta, vaikka kakkosen kerroin olisikin suurempi.

    Yksi oikeaan osunut presidentinvaali osuma ei vielä kesää tee. Lisään vielä listaani Morning Consult, jolla on jatkuvasti kaikista suurin päivittäisotanta on, noin 5000, kun Rasmussenin päivittäisotanta on 1500.


  • Tuskin saavuttaa. On totta, että Biden on väritön, mutta kuitenkin herrasmies Trumpiin verrattuna. Trump on presidentti, niin ei viitsi sanoa, mitä mieltä tarkalleen olen. Ainakin Trump on estoton, ja sanoo mitä sylki suuhun tuo, kuten on tapana sanoa. Hän ei lievennä rotujen välistä kitkaa, vaan juuri päinvastoin. Hänen pitäisi olla rauhan rakentaja omassa maassaan. Mutta ei ole sitä. Biden voi olla juuri sitä, ja se on hyvä tuolle maalle. Rotujen välinen sopu on välttämätön. Uskon, että sivistyneistö on Bidenin kannalla. Samoin taiteilijat, näyttelijät ja vastaavat. Henkilökohtaisesti olen varma, että nyt Trump häviää... Se on kyllä katastrofi Trumpille. Se voi synnyttää arvaamattoman tilanteen.

   • Tuo mainitsemasi ="sivistyneistö" ja Washingtonin eliitti ovat niin kaukana tavallisen amerikkalaisen arjesta, että he ovat vaalikamppailussa Trumpin valttikortti. Ei tavallista amerikkalaista kiinnosta kuvitteellisen ilmastomuutoksen torjunta, vaan oma ja maan talous. Ja se on Trumpin vahvinta alaa, trumputtajien konkurssi- ja velkapuheista huolimatta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuo mainitsemasi ="sivistyneistö" ja Washingtonin eliitti ovat niin kaukana tavallisen amerikkalaisen arjesta, että he ovat vaalikamppailussa Trumpin valttikortti. Ei tavallista amerikkalaista kiinnosta kuvitteellisen ilmastomuutoksen torjunta, vaan oma ja maan talous. Ja se on Trumpin vahvinta alaa, trumputtajien konkurssi- ja velkapuheista huolimatta.

    Trumpin voitto % on kutakuinki 90%


  • Biden johtaa jo n. 10 %-yksiköllä. Trollit keksivät uusia valheitaan ja uskovat satuja.

   • Trumputtajat yrittää valheellisilla väitteillä tehdä Bidenistä presidenttiä. Ei onnistu! Trump vetää pitemmän korren ja voittaa vaalit.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Trumputtajat yrittää valheellisilla väitteillä tehdä Bidenistä presidenttiä. Ei onnistu! Trump vetää pitemmän korren ja voittaa vaalit.

    Miksi valehtelet ja kannatat maansa pettänyttä rikollista raiskaaja? Mieti hetki. Olet epärehellinen hyväuskoinen hölmö.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi valehtelet ja kannatat maansa pettänyttä rikollista raiskaaja? Mieti hetki. Olet epärehellinen hyväuskoinen hölmö.

    Valehteleva trumputtaja syyttää Trumpia raiskaajaksi ilman mitään todisteita. Toivottavasti lompakkosi on paksu oikeudenkäyntien varalle ja pääsi kestää mahdollisen Tomahawk-iskun.

    Se vasta hölmö on, joka äänestää pedofiilia pressaksi eli Bideniä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Valehteleva trumputtaja syyttää Trumpia raiskaajaksi ilman mitään todisteita. Toivottavasti lompakkosi on paksu oikeudenkäyntien varalle ja pääsi kestää mahdollisen Tomahawk-iskun.

    Se vasta hölmö on, joka äänestää pedofiilia pressaksi eli Bideniä.

    Kuka valehtelee? Todistetita riittää!

    Trump on todistetusti myös maanpetturi ja ammattihuijari.


  • Trollit yrittävät harhauttaa keksityillä valheilla.

   Fakta on, että Biden johtaa lähes 10 %-yksiköllä. Luku heiluu 9 ja 10 välillä.

  • Tänään 30.10.2020 Rasmussenin mukaan Biden 49% ja Trump 46% eli 49:46. Muita äänestäisi 4% ja päättämättömiä olisi 2%.

   Bidenin johto on Rasmussenin mukaan kasvanut viime päivinä prosenttiyksikön verran per päivä eli eilen oli 48:47 ja toissapäivänä 47:48.

   Presidentin toimet hyväksyy 30.10.2020 enää 51%.

  • Noin puolet äänistä on jo nyt annettu ennakkoääninä.

  • Usassa kyllä tyhmiä päättäjiä kun tekevät presidentinvaaleissa äänestämisestä hankalaa. Rehelliset vaalit olisi kaikkien etu, mutta haaveeksi taitaa jäädä, ainakin mustien ja latinoiden näkökulmasta katsoen. Trump joutuu vihdoin vastuuseen ja Biden pelastaa ulkomaan suhteet.

  • Tilanne on paha! On jopa todennäköistä, että vaalit, vaalien ääntenlaskenta ja muut selvittelyt ovat sekavia ja todennäköisesti ainakin Trumpin puoli tulee käyttämään kaikki luvalliset ja luvattomatkin keinot saavuttaakseen voiton. Ei taida mennä koko vaali hyvässä sovussa. On hämärän peitossa mitä tapahtuu... On siellä kansa niin kahtia jakautunut. Todennäköisesti Biden kyllä voittaa, mutta on eri asia tunnustaako vastapuoli sitä voittoa, ja mitä kaikkea tapahtuu!

  • Media ja gallupit ovat jälleen varmoja Trumpin tappiosta, joten Trump taitaa voittaa nämäkin vaalit. Miksi seistä tuntikausia äänestysjonossa, kun Biden kuitenkin voittaa 10 prosenttiyksiköllä. Serkkupojan oteäänikin katosi postissa.

  • BBC on tuoreessa uutisessaan myöntänyt, etteivät gallupit välttämättä ole oikeassa. Se kuka on gallupeissa suosituin ei aina voita vaaleissa. Näin kävi Hillarylle ja näin on käymässä Bidenille.

   • Miksi toista jatkuvasti tuota samaan huuhaata? Nyt on vuosi 2020 ja Luuseri Trumpin kannatus paljon alle 40 %.

    Trump on käyännössä jo itsekin luopunut yrityksestä voittaa. Yrittää jollakin tavalla mitätöitä Bidenin odotettuakin suuremman voiton. Trump häviää tuonkin yrityksen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi toista jatkuvasti tuota samaan huuhaata? Nyt on vuosi 2020 ja Luuseri Trumpin kannatus paljon alle 40 %.

    Trump on käyännössä jo itsekin luopunut yrityksestä voittaa. Yrittää jollakin tavalla mitätöitä Bidenin odotettuakin suuremman voiton. Trump häviää tuonkin yrityksen.

    Mikä intressi sinulla on kirjoitella tuollaista roskaa, johon ei usko kukaan täysjärkinen. Ei ole mitään merkitystä sillä vaikka Pedo-Bideellä olisi 20%:n johto, kun voittaja on se, joka voittaa väkirikkaat vaa'ankieliosavaltiot, Ja ne on menossa Trumpille:
    - Arizona, 47,4%-46,8% Trumpille (vuonna 2016 3,6%)
    - Texas, 48,0%-45,7% Trumpille (vuonna 2016 9,1%)
    Muualla on niin tasaista, että Trump todennäköisesti voittaa, kuten 2016.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi toista jatkuvasti tuota samaan huuhaata? Nyt on vuosi 2020 ja Luuseri Trumpin kannatus paljon alle 40 %.

    Trump on käyännössä jo itsekin luopunut yrityksestä voittaa. Yrittää jollakin tavalla mitätöitä Bidenin odotettuakin suuremman voiton. Trump häviää tuonkin yrityksen.

    BBC myönsi, etteii nuo kannatusluvut eivät ole sama asia kuin äänestyluvut. Äänestysluvuissa Trump johtaa selvästi.


  • Olisi toivottavaa että kuka tahansa sitten voittaakin niin Kiinaan suunnatut kauppasotatoimet jatkuisivat. Kun siis nyt olisi todennäköisesti vihonviimeinn tilaisuus pysäyttää Kiinan maailmanvalloitus.

   Älkää ulkoistako työpaikkoja Kiinaan.
   Älkää ostako kiinalaisia tuotteita jos vain on jotakin muuta vaihtoehtoa.

   • Ei kiinalaisia tuotteita kannatakaan ostaa. Siihen ei tarvita Donald Trumppia. Sitä paitsi Trumpilla on menossa kauppasota myös Eurooppaa vastaan.


  • Biden voittaa vaalit, jos vaalit ovat rehelliset ja kaikkien määräaikaan mennessä äänestäneiden äänet lasketaan ja että ulkomailta kukaan ei pääse vaaleihin vaikuttamaan.
   Nyt noin kolmasosa äänestänyt ja näissäkin tapahtunut jo epäselvyyksiä, ääniä hylätty mm. Likaiset vaalit tulossa.

  • Bidenin ja demokraattien voitto muissakin vaaleissa näyttää olevan sen verran selvä, ettei mistään päästä edes kiistelemään oikeuksissa.

   Täysin turha lähteä tappelemaan enemmistöä vastaan.

   • Ei niitä Trumpin sekopäisiä väkivaltaisia aseellisia rasistisia tukijoita ole edes miljoonaa. Helppo eliminoida nopeasti.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   99
   4906
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   106
   3379
  3. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   99
   3011
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   38
   1600