Biden johtaa enää 9 prosenttiyksiköllä. Trump on kirinyt eroa umpeen lähes 1 %:llä.

Anonyymi

Tällä nousuvauhdilla Trump saavuttaa Bidenin jouluattona.

Jännitystä ilmassa. Nouseeko Trumpin kannatus tälläkin viikolla? Mitä tekee Mike Pence? Jos tekee jotain, Trumpin kannatus laskee. Jos ei tee mitään, Trumpin kannatus laskee. Ei ole helppo päättää.

66

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Huomenna saadaan uudet tulokset ja nähdään, mihin suuntan mennään. Kohta on jo puolet äänestänyt, joten tämäkin on huomioitava jotenkin.

    • Anonyymi

      Huomisesta vielä viikko, decision 2020.
      ... ja sitten sisällissota voidaan aloittaa.

    • Anonyymi

      Alustavien tarkistamattomien tietojen mukaan Biden on lisännyt johtoaan 0,5 % yksiköllä.

      • Anonyymi

        Uusien galluppien mukaan tuo johto on pysynyt tai jopa hiukan kasvanut.


      • Anonyymi

        Nämä valtamedian tilastot ovat osa vaalityötä Bidenin hyväksi. Demoktaarit suunnittelevat vallankaappausta kun Trump voittaa vaalit.


    • Anonyymi

      Rasmussenin mukaan Trumpin politiikan hyväksyy 52% amerikkalaisista. Bidenillä ei ole mitään mahdollisuutta voittaa vaaleja.

      • Anonyymi

        Anteeksi, piti sanoman "amerikkalaisista äänestäjistä". Rasmussen ei kysele nukkuvien mielipiteitä niinkuin muut tutkimuslaitokset tekevät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anteeksi, piti sanoman "amerikkalaisista äänestäjistä". Rasmussen ei kysele nukkuvien mielipiteitä niinkuin muut tutkimuslaitokset tekevät.

        Harvemmin nukkuvat vastaavat moisiin kyselyihin, paitsi jos puhuvat unissaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harvemmin nukkuvat vastaavat moisiin kyselyihin, paitsi jos puhuvat unissaan.

        Ja onhan se julmaa herättää vastaamaan johonkin kyselyyn jos nukkuja ei aio edes äänestää.


    • Anonyymi

      Valtakunnallisilla kannatusprosenteilla on merkitystä esimerkiksi Suomen eduskuntavaaleissa, koska kansanedustajapaikat jaetaan melko tarkkaan puolueen saamien äänimäärien mukaan.

      USA:n järjestelmä on erilainen, ja paljon enemmän variaatioita tarjoava vaalihäkkyrä. Jaossa on 538 valitsijamiespaikkaa. Se presidenttiehdokas joka saa näistä taakseen 270 tai enemmän valitsijamiehiä, tulee valituksi presidentiksi.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Yhdysvaltain_presidentinvaalit_2020

      Vuoden 2016 vaaleissa Trump sai 304 valitsijamiestä ja Hillary Clinton 227 valitsijamiestä. Clinton sai koko maassa 2,8 miljoonaa ääntä enemmän, mutta 77 valitsijamiestä vähemmän. Donald Trump nousi presidentiksi.

      Minun arveluni on että Trump tulee voittamaan myös nämä vaalit yhtä selkeillä numeroilla. Mitään jälkipyykin ja jälkipuheiden tilaa ei tule jäämään.

      • Anonyymi

        Minä ennustan myös Trumpin voittoa. USA:n vaalisysteemiin kuuluu myös muutemat vaa'ankieliosavaltiot. Trump on viime päivinä kampanjoinut niissä ja kerännyt väkijoukkoja. Biden taisi jo lopettaa oman kampanjansa, joka ei väkijoukkoja kerännyt vaan oli suunniteltu kai lähinnä medialle ja mukana reissanneille toimittajille. Biden kai itsekin uskoo demokraattimedian galluppeihin, joiden mukaan hän on selvä voittaja.


    • Anonyymi

      On hyvin mahdollista, että vuoden 2016 yllätys toistuu jälleen. Eihän silloinkaan kukaan uskonut Trumpin voittavan, mutta toisin kävi.

    • Anonyymi

      Vaaliväittelyssä Biden sanoi tuhoavansa USA:n öljyteollisuuden. Big mistake! Trump on nyt käyttänyt tätä hyväkseen kampanjoidessaan öljyteollisuudesta riippuvaisissa vaa'ankieliosavaltioissa, kuten Pennsylvaniassa, Texasissa ja Oklahomassa, joissa öljyteollisuus on iso työnantaja ja työpaikat kovapalkkaisia.. Tämä Bidenin möläytys tulee hänelle vielä kalliiksi.

      • Anonyymi

        ” Trump on nyt käyttänyt tätä hyväkseen kampanjoidessaan öljyteollisuudesta riippuvaisissa vaa'ankieliosavaltioissa, kuten Pennsylvaniassa, Texasissa Oklahomassa, ”

        Eipä ole tepsinyt ainakaan Pennsylvaniassa. Ja Texas on niin ja näin, sillä Biden on kuronut siellä kiinni Trumpin etumatkaa myös toisen väittelyn jälkeen.


      • Anonyymi

        Jenkit tietää että Euroopassa ollaan siirtymässä kohta sähköautoiluun kokonaan ja öljynhinta tulee laskemaan maailmalla entisestään niin että sitä ei kannata enää pumpata. Amerikkalaiset vaikka ei siirtyisikään vielä sähköautoiluun on Euroopan perässä tehtävä se kumminkin samoin muun maailman. Eurooppa aloitti Suomi mukaan lukien hiilineutraalisen liikenteen rakentamisen , jenkit ei voi muuta kuin katsoa kauhulla kehitystä kun öljynkulutus hiipuu tällä vuosikymmenellä ja seurata vaan perässä jos aikovat ajaa muilla vempeleillä enää kuin taas hevosilla tosin kyllähän sekin cowboyeilta onnistuisi jälleen.
        Öljyosavaltioiden kannattaisi varmaan alkaa opiskelemaan jo tiukkaan sähköauto teknologiaa jos aikovat pysyä vielä kehityksen kärjessä maailmassa tai jenkkien bkt kokee vielä dramaattisen romahduksen.
        Jenkki republikaanit kiroaa eurooppalaiset , se tiedetään mutta ilmaston eteen on alettava oikeasti tekeen jotain ja Eurooppa vaan päätti alkaa tehdä niin. Sorry vaan ,republikaanijenkit.
        Biden ja jenkkidemokraatit ajaa juurikin noita ilmaston pelastusoperaatioita.


    • Anonyymi

      Trollit selittelevät ja toistavat vahoja levyjään. Eivät keksi mitään uutta.

      Totuus on, että Biden johtaa n. 10 %-yksiköllä. Johto näyttäisi lisääntyvän Trumpin ja hänen avustajien töppäillessä jatkuvasti. Eivät tajua olla hiljaa! Graham kehuu Trumpin olevan maailman paras golfinpelaaja. Antaa hyvän kuvan koko puolueen uskottavuudesta.

      • Anonyymi

        Kuka töppäilee? Bidenin ja hänen perheensä rikokset Ukrainassa? Bidenin pedofilia tytärtään kohtaan? Eikö muka ole sekoiltu Bidenin leirissä?


    • Anonyymi

      Noin viikko aikaa USA:n presidentinvaaleihin ja valtamedian propagandaa seuraavat odottavat, että milloin ns. ”suosittu presidenttiehdokas” Joe Biden pystyy osoittamaan kannatustaan. Mutta niin ei vaan tapahdu ja kun kulissit romahtavat, jopa valtamedian mielipidemittausten myönnetään muuttuneen ”Trumpille suosiollisiksi”.

      Päivästä toiseen nähdään vain kourallisia ihmisiä Bidenin täysin lässähtäneissä yleisötilaisuuksissa, jotka eivät ole mitenkään verrattavissa presidentti Donald Trumpin päivittäin videoituihin kampanjoinnin massatapahtumiin ja nähtävissä olevaan konkreettiseen kansansuosioon.

      Vakaviin korruptio- ja pedofiliaepäilyihin kompastuneen Joe Bidenin kampanjointi näyttää nyt tosiasiassa tältä:

      Biden yrittää vakuutella kouralliselle, että kampanjaa pusketaan täydellä voimalla. Kuitenkin, ihmiset ihmettelevät, että missä ovat suuret kampanjatilaisuudet, joita demokraattien ehdokkaalta on odotettu?

      FOX-Newsissä todettiin, että Joe Bidenin toiminta on täysin kuihtunutta, kun hänet nähtiin meluavan 30 minuuttia tyhjälle parkkipaikalle:

      Valtamedia koittaa tosin vielä selitellä, että Bidenin ”hiljainen kampanja soveltuu korona-aikaan” ja ihmisten vähyys johtuukin pandemiasuojelusta….

      Eikä sen paremmin vedä myöskään Bidenin varapresidenttiehdokas Kamala Harris. Synkeässä Detroitissa nähtiinkin vain kourallinen ihmisiä paikalla:

    • Anonyymi

      Tässä tulee käymään niinkuin viime vaaleissa, että kun Biden on varma voittaja niin pettymys on kova kun Trump voittaa. Alkaa demokraattien älämölö ja äänien uudelleenlaskenta. Antifa alkaa Soroksen rahoilla mellakoimaan ja rikkomaan paikkoja ja sitä jatkuu seuraavat 4 vuotta. t: Nostrodamus.

      • Anonyymi

        ” kun Trump voittaa. Alkaa demokraattien älämölö ja äänien uudelleenlaskenta. ”

        Tuo väittämäsi tulee toimimaan myös päinvastoin. Jos Biden voittaa, niin taatusti alkaa republikaanien älämölö ja äänien uudelleenlaskenta.


    • Anonyymi

      Kremlin virallisen ääntenlaskennan mukaan lopputulos Trump 107% - Biden 3%.

      • Anonyymi

        Kyllä Trumpin vaalivoitto on selvä, muttei ehkä noin suurilla luvuilla. Antamasi luvut voidaan tulkita niin, että 10% äänestäjistä äänesti kumpaakin ehdokasta.


    • Anonyymi

      >>USA:n vaalisysteemiin kuuluu myös muutemat vaa'ankieliosavaltiot.
      Trump on viime päivinä kampanjoinut niissä ja kerännyt väkijoukkoja.>>

      Esimerkiksi Pennsylvania on yksi tällainen tärkeä vaa'ankieliosavaltio, suurehkolla 20 valitsijamiespaikallaan. Trump kampanjoi vastikään yhden ainoan päivän aikana kolmessa eri kaupungissa Pennsylvaniassa.

      Kukin vaalitilaisuus kestää 1..2 tuntia. jonka ajan Trump puhuu lavalla. Ei voi muuta kuin ihmetellä, että 3 viikkoa sitten koronan kokenut Trump jaksaa paiana tuollaisella teholla.

      Kilpailija, Low Energy Joe sen sijaan huilaa, ja pitää matalaa profiilia omassa kellarissansa, koronalta turvassa.

      • Anonyymi

        Demokraatit pitävät Joeta syrjässä kun pelkäävät hänen möläyttävän jotain typerää käsikirjoituksen ulkopuoleltalta, kuten hän teki sanoessaan lakkauttavansa USA:n koko öljyteollisuuden. Se oli kardinaalivirhe. Siksi Joe puhuu tyhjille katsomoille parkkipaikoilla, koska niistä puheista voi sitten leikata mokat pois, eikä kukaan laita juutuupiin epävirallista bloopers-versiota.

        Trump taas puhuu vapaasti tajunnanvirtatekniikalla enempiä suunnittelematta luottaen köyhään muuteman tuhannen sanan sanavarastoonsa. Mutta sitä puhetta kansa ymmärtää ja itsekin puhuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Demokraatit pitävät Joeta syrjässä kun pelkäävät hänen möläyttävän jotain typerää käsikirjoituksen ulkopuoleltalta, kuten hän teki sanoessaan lakkauttavansa USA:n koko öljyteollisuuden. Se oli kardinaalivirhe. Siksi Joe puhuu tyhjille katsomoille parkkipaikoilla, koska niistä puheista voi sitten leikata mokat pois, eikä kukaan laita juutuupiin epävirallista bloopers-versiota.

        Trump taas puhuu vapaasti tajunnanvirtatekniikalla enempiä suunnittelematta luottaen köyhään muuteman tuhannen sanan sanavarastoonsa. Mutta sitä puhetta kansa ymmärtää ja itsekin puhuu.

        "sanoessaan lakkauttavansa USA:n koko öljyteollisuuden. Se oli kardinaalivirhe."

        Kummasti tuon kardinaalivirheen jälkeen on Biden kuronut kiinni Trumpia öljyosavaltiossaTexasissa.


    • Anonyymi

      On se nyt VÄKISIN kiriny eroa ENEMMÄN sen Bidenin Epic Failin jälkeen ku se ilmotti et koko öljyteollisuus pitäis lakkauttaa!? :/

      • Anonyymi

        Tuoreessa Crosswind Median tutkimuksessa Trump johtaa Texasissa 51% vastaan Bidenin 44%. Trumpin voitto Texasissa näyttää varmalta.


    • Anonyymi

      Suurinosa demari äänestäjistä ei osaa äänestää(ÄO alle keskiarvon) siksi Biden ei voi voittaa.

      • Anonyymi

        Kirjoitustaidostasi päätellen, kuulut alle keskiarvon tyyppeihin.


    • Anonyymi

      > Tuoreessa Crosswind Median tutkimuksessa Trump johtaa Texasissa 51%
      > vastaan Bidenin 44%. Trumpin voitto Texasissa näyttää varmalta.

      Trump ja republikaanien vaaliorganisaatio ovat täysin varmoja, että sekä Texas (38 valitsijamiestä) että Florida (29 valitsijamiestä) voitetaan Trumpille.

      Sen siijaan Demokraattien vahvin linnake Kalifornia (55 valistijamiestä) menee Bidenille.

      Kovinta taistoa käydään esimerkiksi Pennsylvanian (20 valitsijamiestä) ja muutaman muun vaa'ankieliosavaltion äänestäjistä.

      • Anonyymi

        Tänään yhteenlasketuissa kyselytutkimuksissa Trump johtaa Texasissa 1%.


    • Anonyymi

      Pennsylvanian siellä Trump voittaa monet tärkeät äänestäjäryhmät on siirtyny Trumpin puolelle.

      • Anonyymi

        Tuskin.


    • Anonyymi

      Trollit yrittävät taas sotkea.

      Biden siis johtaa n. 10 % yksiköllä. Biden tulee voittamaan suurimmassa osassa osavaltioita. Trump on jo pilannut omat ja vaaleissa mukana olevien puolueensa muiden ehdokkaiden mahdollisuudet. Mahdotonta korjata enää.

      • Anonyymi

        Roskaa. Kuka uskoo demokraattimedian vääristeltyjä kannatuslukuja? Puolueettoman ja tarkasti ennustavan Rasmussenin mukaan viimeisimmässä kansallisessa tutkimuksessa Trump johtaa Bideniä 48% - 47% kysyttäessä todennäköisesti äänestäviltä amerikkalaisilta, 3% kannattaessa jotain muuta kuin Bideniä ja Trumpia. ja 2% ollessa niitä jotka eivät ole päättäneet vielä kantaansa..

        4 vuotta sitten tähän samaan aikaan Trump ja Hillary olivat tasoissa 44% - 44% demokraattimedian jo juhliessa Hillaryä varmana voittajana. Demokraattien kannattaa tunnustaa häviönsä, ettei tule itku pitkästä ilosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Roskaa. Kuka uskoo demokraattimedian vääristeltyjä kannatuslukuja? Puolueettoman ja tarkasti ennustavan Rasmussenin mukaan viimeisimmässä kansallisessa tutkimuksessa Trump johtaa Bideniä 48% - 47% kysyttäessä todennäköisesti äänestäviltä amerikkalaisilta, 3% kannattaessa jotain muuta kuin Bideniä ja Trumpia. ja 2% ollessa niitä jotka eivät ole päättäneet vielä kantaansa..

        4 vuotta sitten tähän samaan aikaan Trump ja Hillary olivat tasoissa 44% - 44% demokraattimedian jo juhliessa Hillaryä varmana voittajana. Demokraattien kannattaa tunnustaa häviönsä, ettei tule itku pitkästä ilosta.

        "Rasmussenin mukaan viimeisimmässä kansallisessa tutkimuksessa Trump johtaa Bideniä 48% - 47% kysyttäessä todennäköisesti äänestäviltä amerikkalaisilta, "

        Taisi mennä nuo luvut toisinpäin.
        https://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/elections/election_2020/white_house_watch_oct29


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Roskaa. Kuka uskoo demokraattimedian vääristeltyjä kannatuslukuja? Puolueettoman ja tarkasti ennustavan Rasmussenin mukaan viimeisimmässä kansallisessa tutkimuksessa Trump johtaa Bideniä 48% - 47% kysyttäessä todennäköisesti äänestäviltä amerikkalaisilta, 3% kannattaessa jotain muuta kuin Bideniä ja Trumpia. ja 2% ollessa niitä jotka eivät ole päättäneet vielä kantaansa..

        4 vuotta sitten tähän samaan aikaan Trump ja Hillary olivat tasoissa 44% - 44% demokraattimedian jo juhliessa Hillaryä varmana voittajana. Demokraattien kannattaa tunnustaa häviönsä, ettei tule itku pitkästä ilosta.

        Tykkään käyttää fivethirtyeight -sivustoa, joka julkaisee mittaukset usealta eri taholta, myös Rasmussen Reportsilta. On mielenkiintoista katsoa vaalien jälkeen kuka osui lähimmäksi oikeaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Rasmussenin mukaan viimeisimmässä kansallisessa tutkimuksessa Trump johtaa Bideniä 48% - 47% kysyttäessä todennäköisesti äänestäviltä amerikkalaisilta, "

        Taisi mennä nuo luvut toisinpäin.
        https://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/elections/election_2020/white_house_watch_oct29

        "Yesterday, Trump had an identical 48% to 47% lead,"

        Klo 15 Suomen aikaa Trump oli johdossa, nyt Biden. Taitaa ero jäädä mittaustarkkuuden sisään. Kommentoin sitä väitettä vastaan, että Biden muka johtaisi 10 prosenttiyksiköllä. Kamppailu on paljon tasaväkisempää ja kumpi vaan voi voittaa.

        Kun Trumpiin tyytyväisiä on 52%, niin se viittaa siihen, että Trump voittaa vaalit. Vähempikin tyytyväisyysprosentti on aikaisemmin riittänyt istuvalle presidentille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Yesterday, Trump had an identical 48% to 47% lead,"

        Klo 15 Suomen aikaa Trump oli johdossa, nyt Biden. Taitaa ero jäädä mittaustarkkuuden sisään. Kommentoin sitä väitettä vastaan, että Biden muka johtaisi 10 prosenttiyksiköllä. Kamppailu on paljon tasaväkisempää ja kumpi vaan voi voittaa.

        Kun Trumpiin tyytyväisiä on 52%, niin se viittaa siihen, että Trump voittaa vaalit. Vähempikin tyytyväisyysprosentti on aikaisemmin riittänyt istuvalle presidentille.

        "Kun Trumpiin tyytyväisiä on 52%, niin se viittaa siihen, että Trump voittaa vaalit. "

        Minä en yhden kysylytahdon perusteella tekisi moisia johtopäätöksiä. Rasmussen Reports lisäksi varteenotettavia sitoutimattomia galluppeja ovat Pew Research Center ja Gallup poll.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Kun Trumpiin tyytyväisiä on 52%, niin se viittaa siihen, että Trump voittaa vaalit. "

        Minä en yhden kysylytahdon perusteella tekisi moisia johtopäätöksiä. Rasmussen Reports lisäksi varteenotettavia sitoutimattomia galluppeja ovat Pew Research Center ja Gallup poll.

        kysylytahdon --> kyselytahon


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Kun Trumpiin tyytyväisiä on 52%, niin se viittaa siihen, että Trump voittaa vaalit. "

        Minä en yhden kysylytahdon perusteella tekisi moisia johtopäätöksiä. Rasmussen Reports lisäksi varteenotettavia sitoutimattomia galluppeja ovat Pew Research Center ja Gallup poll.

        Rasmussen vain on sattumoisin osunut aikaisemmin oikeaan juuri presidentinvaaleissa. Luottoni heihin on suuri ja toivottavasti eivät petä odotuksiani. Trump on kuitenkin showmies, johon eivät päde mitkään vanhat säännöt. Trumpin loppukiri on ollut hengästyttävä. Se voi kääntää epävarmat äänestäjät hänen puolelleen. Ihmiset kun mielellään veikkaavat voittavaa hevosta, vaikka kakkosen kerroin olisikin suurempi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rasmussen vain on sattumoisin osunut aikaisemmin oikeaan juuri presidentinvaaleissa. Luottoni heihin on suuri ja toivottavasti eivät petä odotuksiani. Trump on kuitenkin showmies, johon eivät päde mitkään vanhat säännöt. Trumpin loppukiri on ollut hengästyttävä. Se voi kääntää epävarmat äänestäjät hänen puolelleen. Ihmiset kun mielellään veikkaavat voittavaa hevosta, vaikka kakkosen kerroin olisikin suurempi.

        Yksi oikeaan osunut presidentinvaali osuma ei vielä kesää tee. Lisään vielä listaani Morning Consult, jolla on jatkuvasti kaikista suurin päivittäisotanta on, noin 5000, kun Rasmussenin päivittäisotanta on 1500.


    • Anonyymi

      Tuskin saavuttaa. On totta, että Biden on väritön, mutta kuitenkin herrasmies Trumpiin verrattuna. Trump on presidentti, niin ei viitsi sanoa, mitä mieltä tarkalleen olen. Ainakin Trump on estoton, ja sanoo mitä sylki suuhun tuo, kuten on tapana sanoa. Hän ei lievennä rotujen välistä kitkaa, vaan juuri päinvastoin. Hänen pitäisi olla rauhan rakentaja omassa maassaan. Mutta ei ole sitä. Biden voi olla juuri sitä, ja se on hyvä tuolle maalle. Rotujen välinen sopu on välttämätön. Uskon, että sivistyneistö on Bidenin kannalla. Samoin taiteilijat, näyttelijät ja vastaavat. Henkilökohtaisesti olen varma, että nyt Trump häviää... Se on kyllä katastrofi Trumpille. Se voi synnyttää arvaamattoman tilanteen.

      • Anonyymi

        Tuo mainitsemasi ="sivistyneistö" ja Washingtonin eliitti ovat niin kaukana tavallisen amerikkalaisen arjesta, että he ovat vaalikamppailussa Trumpin valttikortti. Ei tavallista amerikkalaista kiinnosta kuvitteellisen ilmastomuutoksen torjunta, vaan oma ja maan talous. Ja se on Trumpin vahvinta alaa, trumputtajien konkurssi- ja velkapuheista huolimatta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo mainitsemasi ="sivistyneistö" ja Washingtonin eliitti ovat niin kaukana tavallisen amerikkalaisen arjesta, että he ovat vaalikamppailussa Trumpin valttikortti. Ei tavallista amerikkalaista kiinnosta kuvitteellisen ilmastomuutoksen torjunta, vaan oma ja maan talous. Ja se on Trumpin vahvinta alaa, trumputtajien konkurssi- ja velkapuheista huolimatta.

        Trumpin voitto % on kutakuinki 90%


    • Anonyymi

      Biden johtaa jo n. 10 %-yksiköllä. Trollit keksivät uusia valheitaan ja uskovat satuja.

      • Anonyymi

        Trumputtajat yrittää valheellisilla väitteillä tehdä Bidenistä presidenttiä. Ei onnistu! Trump vetää pitemmän korren ja voittaa vaalit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Trumputtajat yrittää valheellisilla väitteillä tehdä Bidenistä presidenttiä. Ei onnistu! Trump vetää pitemmän korren ja voittaa vaalit.

        Miksi valehtelet ja kannatat maansa pettänyttä rikollista raiskaaja? Mieti hetki. Olet epärehellinen hyväuskoinen hölmö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi valehtelet ja kannatat maansa pettänyttä rikollista raiskaaja? Mieti hetki. Olet epärehellinen hyväuskoinen hölmö.

        Valehteleva trumputtaja syyttää Trumpia raiskaajaksi ilman mitään todisteita. Toivottavasti lompakkosi on paksu oikeudenkäyntien varalle ja pääsi kestää mahdollisen Tomahawk-iskun.

        Se vasta hölmö on, joka äänestää pedofiilia pressaksi eli Bideniä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valehteleva trumputtaja syyttää Trumpia raiskaajaksi ilman mitään todisteita. Toivottavasti lompakkosi on paksu oikeudenkäyntien varalle ja pääsi kestää mahdollisen Tomahawk-iskun.

        Se vasta hölmö on, joka äänestää pedofiilia pressaksi eli Bideniä.

        Kuka valehtelee? Todistetita riittää!

        Trump on todistetusti myös maanpetturi ja ammattihuijari.


    • Anonyymi

      Trollit yrittävät harhauttaa keksityillä valheilla.

      Fakta on, että Biden johtaa lähes 10 %-yksiköllä. Luku heiluu 9 ja 10 välillä.

    • Anonyymi

      Tänään 30.10.2020 Rasmussenin mukaan Biden 49% ja Trump 46% eli 49:46. Muita äänestäisi 4% ja päättämättömiä olisi 2%.

      Bidenin johto on Rasmussenin mukaan kasvanut viime päivinä prosenttiyksikön verran per päivä eli eilen oli 48:47 ja toissapäivänä 47:48.

      Presidentin toimet hyväksyy 30.10.2020 enää 51%.

    • Anonyymi

      Noin puolet äänistä on jo nyt annettu ennakkoääninä.

    • Anonyymi

      Usassa kyllä tyhmiä päättäjiä kun tekevät presidentinvaaleissa äänestämisestä hankalaa. Rehelliset vaalit olisi kaikkien etu, mutta haaveeksi taitaa jäädä, ainakin mustien ja latinoiden näkökulmasta katsoen. Trump joutuu vihdoin vastuuseen ja Biden pelastaa ulkomaan suhteet.

    • Anonyymi

      Tilanne on paha! On jopa todennäköistä, että vaalit, vaalien ääntenlaskenta ja muut selvittelyt ovat sekavia ja todennäköisesti ainakin Trumpin puoli tulee käyttämään kaikki luvalliset ja luvattomatkin keinot saavuttaakseen voiton. Ei taida mennä koko vaali hyvässä sovussa. On hämärän peitossa mitä tapahtuu... On siellä kansa niin kahtia jakautunut. Todennäköisesti Biden kyllä voittaa, mutta on eri asia tunnustaako vastapuoli sitä voittoa, ja mitä kaikkea tapahtuu!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Media ja gallupit ovat jälleen varmoja Trumpin tappiosta, joten Trump taitaa voittaa nämäkin vaalit. Miksi seistä tuntikausia äänestysjonossa, kun Biden kuitenkin voittaa 10 prosenttiyksiköllä. Serkkupojan oteäänikin katosi postissa.

    • Anonyymi

      BBC on tuoreessa uutisessaan myöntänyt, etteivät gallupit välttämättä ole oikeassa. Se kuka on gallupeissa suosituin ei aina voita vaaleissa. Näin kävi Hillarylle ja näin on käymässä Bidenille.

      • Anonyymi

        Miksi toista jatkuvasti tuota samaan huuhaata? Nyt on vuosi 2020 ja Luuseri Trumpin kannatus paljon alle 40 %.

        Trump on käyännössä jo itsekin luopunut yrityksestä voittaa. Yrittää jollakin tavalla mitätöitä Bidenin odotettuakin suuremman voiton. Trump häviää tuonkin yrityksen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi toista jatkuvasti tuota samaan huuhaata? Nyt on vuosi 2020 ja Luuseri Trumpin kannatus paljon alle 40 %.

        Trump on käyännössä jo itsekin luopunut yrityksestä voittaa. Yrittää jollakin tavalla mitätöitä Bidenin odotettuakin suuremman voiton. Trump häviää tuonkin yrityksen.

        Mikä intressi sinulla on kirjoitella tuollaista roskaa, johon ei usko kukaan täysjärkinen. Ei ole mitään merkitystä sillä vaikka Pedo-Bideellä olisi 20%:n johto, kun voittaja on se, joka voittaa väkirikkaat vaa'ankieliosavaltiot, Ja ne on menossa Trumpille:
        - Arizona, 47,4%-46,8% Trumpille (vuonna 2016 3,6%)
        - Texas, 48,0%-45,7% Trumpille (vuonna 2016 9,1%)
        Muualla on niin tasaista, että Trump todennäköisesti voittaa, kuten 2016.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi toista jatkuvasti tuota samaan huuhaata? Nyt on vuosi 2020 ja Luuseri Trumpin kannatus paljon alle 40 %.

        Trump on käyännössä jo itsekin luopunut yrityksestä voittaa. Yrittää jollakin tavalla mitätöitä Bidenin odotettuakin suuremman voiton. Trump häviää tuonkin yrityksen.

        BBC myönsi, etteii nuo kannatusluvut eivät ole sama asia kuin äänestyluvut. Äänestysluvuissa Trump johtaa selvästi.


    • Anonyymi

      Olisi toivottavaa että kuka tahansa sitten voittaakin niin Kiinaan suunnatut kauppasotatoimet jatkuisivat. Kun siis nyt olisi todennäköisesti vihonviimeinn tilaisuus pysäyttää Kiinan maailmanvalloitus.

      Älkää ulkoistako työpaikkoja Kiinaan.
      Älkää ostako kiinalaisia tuotteita jos vain on jotakin muuta vaihtoehtoa.

      • Anonyymi

        Ei kiinalaisia tuotteita kannatakaan ostaa. Siihen ei tarvita Donald Trumppia. Sitä paitsi Trumpilla on menossa kauppasota myös Eurooppaa vastaan.


    • Anonyymi

      Biden voittaa vaalit, jos vaalit ovat rehelliset ja kaikkien määräaikaan mennessä äänestäneiden äänet lasketaan ja että ulkomailta kukaan ei pääse vaaleihin vaikuttamaan.
      Nyt noin kolmasosa äänestänyt ja näissäkin tapahtunut jo epäselvyyksiä, ääniä hylätty mm. Likaiset vaalit tulossa.

    • Anonyymi

      Bidenin ja demokraattien voitto muissakin vaaleissa näyttää olevan sen verran selvä, ettei mistään päästä edes kiistelemään oikeuksissa.

      Täysin turha lähteä tappelemaan enemmistöä vastaan.

      • Anonyymi

        Ei niitä Trumpin sekopäisiä väkivaltaisia aseellisia rasistisia tukijoita ole edes miljoonaa. Helppo eliminoida nopeasti.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3940
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3742
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      605
      3738
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      14
      2383
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      72
      2332
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      328
      1995
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      124
      1976
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1816
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1489
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1382
    Aihe