OTTO IISAKKI HAMIDO 01.11.2020

Anonyymi

OTTO

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ
sinulla on tänään 20 VUOTIS SYNTYMÄPÄIVÄ.

O N N I T T E L U T

Otto
me emme ole tavanneet TOISIAMME nyt 13 VUOTEEN, koska sinun äitisi arkkitehti kiinteistönvälittäjä KAISA HELENA HAMIDO on ITSE ESTÄNYT meidän tapaamisemme kokonaan.

Otto
mieti ihan oikeasti miltä sinun äitisi KAISA HELENA HAMIDO on ihan oikeasti tehnyt sinun nuoruus vuodillesi, kun sinä et ole saanut KASVAA aivan normaalisti oman isäsi kanssa.

Otto
nyt tänään sinulla on 20 VUOTIS SYNTYMÄPÄIVÄ ja minä sainun isänä ihan oikeasti toivon, että menet HUONENNA aamulla wc:hen ja katsot itseäsi peilistä ja tulet hetken miettimään...

ONKO SINUN ARKKITEHTI KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ ÄITISI KAISA HELENA HAMIDO TURKU.... kertonut ihan oikeasti sinulle sinun isästäsi totta vai onko äitisi kertomat minusta sinulle hänen itsensä kertomia juttuja.

SINUN ÄITISI
KAISA HELENA HAMIDO
on lapsesta lähtien ”manipuloinut” sinut minusta......

....... minä olen aivan järkyttävä mies on äitisi KAISA HELENA HAMIDO aivan varmasti kertonut sinulle useamman kerran sinun elinvuosina.

Otto
nyt minun mielestä on hyvä hetki sinun omassa elämässäsi ottaa ITSE SELVÄÄ siitä asiata.... onko sinun äitisi arkkitehti kiinteistönvälittäjä KAISA HELENA HAMIDO sinulle sinun omasta isästäsi AIVAN TOTTA vai onko hän VALEHDELLUT SINULLE sinun ensimmäiset 20 vuottasi.

Otto
...., , kun sinulla on hetki, niin tule ottamaan minuun yhteyttä antikainen.heikki@gmail.com osoitteeseen, jonka jälkeen voimme yhdessä miettiä sitä asiaa

..... missä me voisimme hetken päästä tavata. Tulenko minä TURKUUN..., tuletko sinä Helsinkiin

Otto
..... nimittäin sinä tarvitset omassa elämässäsi kasvaessaai aikuiseksi mieheksi omaa äitiäsi ja isääsi. Minä haluan auttaa sinua sinun kasvaessasi aikuiseksi mieheksi, jonka toivon sinun ymmärtävän.

Minä asun
tällä hetkellä siinä talossa Helsingissä, jonka talon raketajan nimen sinä sait. Minulla oli ajatu nimittäin 20 VUOTTA SITTEN, että me asuisimme yhdessä kyseisessä talossa.

Otto
koska nähdään...... on sinusta itsestäsi kiinni.... nähdäänkö tulevalla viikolla vai joululoinaalla siellä Turussa vai täällä Helsingissä.

01.11.2020

SINUN ISÄSI
Heikki Antikainen

0

112

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. No nyt! Toni Wirtanen kertoi ikävän uutisen - Vaimo Jannika B. kuittaa: "Jess! Nyt mäkin pääsen..."

    Asioissa kannattaa nähdä positiivisia puolia ja tämän vauvaa odottava Jannika B. tuntuu osaavan! https://www.suomi24.fi/viihde/no-nyt-toni-wirtanen-ke
    Kotimaiset julkkisjuorut
    9
    5390
   2. Stefu ja 56v. perhetuttu

    56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    64
    5068
   3. Wow! Uhkea Sointu Borg sensuellisti yläosattomissa - Janni Hussi täräyttää "Härreguud ku hieno..."

    Diili-voittaja Sointu Borg ei peittele muotojaan somessa. Nyt vuorossa aikas rohkea otos vai mitä mieltä olet? Insta ehkä poistaa kohta, joten kannatt
    Kotimaiset julkkisjuorut
    10
    2537
   4. Lokki liiteli taivaalta Hankoon

    Show sen kun jatkuu 😂😂
    Kotimaiset julkkisjuorut
    151
    2523
   5. Korkeammat lämpötilat alkavat maksaa ihmishenkiä

    Monipäiväiset lämpöjaksot ovat nousemassa tasolle, josta on viime vuosina tullut ihmisille vaarallista. Ongelma syntyy, kun lämpötila ylittää kehomme
    Ilmastonmuutos
    67
    1939
   Aihe