Aihe

Räskin Sanomien joulukalenteri aukeaa tänään

Anonyymi

Monivuotinen perinne toteutuu urheilevien kaunottarien ja tosi miesten pyynnöstä. Kalenterista kiinnostavat mielellään ilmaiset menovinkit yleiseen tietoisuuteen .........

28

132

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   01.12 On ensitöiksi kalenterissa todettava että tänä vuonna ei Stevecolla esitetä Mustaa Joulua rock oopperaa ja Ruonalan Pallo ei järjestä Kotkan suurinta pikkujouluakaan. Avataan luukku Marloniin esiintymään silkissä satiinissa ja minkissä Armaanin kultakellolla.

  • Anonyymi

   02.12 Punainen kortti jouluksi Tontuille . NBA Räski basket Markkanen

  • Anonyymi

   03.12 Joulupukki luki lehdestä jouluun ja elämään hyvin soveltuvan kirjoituksen Haminasta ja pyysi tonttuja jakamaan ilosanomaa

   Kun sanat satuttavat, on aika ryhtyä tekoihin

   Mikä onkaan hajottavampaa ja haavoittavampaa kuin rakkaus? Olkoon kyseessä sitten parisuhde, ystävät tai perhe. Minkälainen rakkaus vain.

   Ymmärrämmekö omaa parastamme, kun meitä jatkuvasti loukataan sanoilla, annammeko kaiken olla? Koet että sinusta löytyy vain puolia; huonoja puolia.

   Olet mitätön maan päällä, luuseri, josta ei ole mihinkään, etkä kelpaa kellekään.

   Tai ainakin niin sinulle uskotellaan ja kun tarpeeksi kauan kuuntelet, alat ehkä itsekin uskoa niin. Henkinen väkivalta, onko se sittenkin kaikista pahinta.

   Arvet sisimmässä ovat arpia pahimmillaan, eikä niitä pois saa. Eivätkä ne kulu pois. Niitä on turha hangata.

   Kun tapaamme uuden ihmisen, saamme heti ensivaikutelman. Mutta mitkä ovat hänen motiivinsa sinua kohtaan? Onko kaikki vaan rakkauden hyväksikäyttöä vai puhdasta rakkautta parhaimmillaan? Mutta entä silloin, kun sanat satuttavat niin että koskee, on aika ryhtyä tekoihin.

   Kukaan meistä ei ansaitse yhtään päivää maan päällä haukkumista ja vähättelyä.

   Päivät kulkevat nopeasti. Lopulta et ehkä enää vain jaksa.

   Koskaan ei kuitenkaan ole myöhäistä lähteä pois. Voit pakata matkalaukkusi. Tai sitten hylätä ne "ystäväsi", katkaista välit myös perheenjäseniin.

   Jos niin pitkälle mennään tai täytyy mennä. Olet kuin särkynyt posliininukke, jota liimalla ei saa enää kokoon. Ryhdy siis tekoihin ja muista rakastaa itseäsi.

   Sillä vain sinä olet se tärkein.

  • Anonyymi

   04.12 Tonttulasta ilmestyi aamusta linkki jakoon, Aave Maria Ankeiselta.

   Lapsesta Erkaantuneet Vanhemmat Ry Länsi-Kotkan Vertaistuki ryhmä kokoontumisajot Prisman Alkolla 09.00 alkaen.

   • Anonyymi

    Lapsiystävällinen toimintakulttuuri, jossa lasta arvostetaan ja hänet kohdataan yksilönä ei ole itsestäänselvyys. Lasten oikeuksia koskeva koulutus on tärkeää lapsiystävällisen toimintakulttuurin saavuttamisessa.

    Jartsu Sinkkonen , Isoltakirkolta MLL


  • Anonyymi

   05. 12 Tonttulasta kuiskittiin. Joulusuunnitelmat muuttuivat Räskissä koronan takia –Avokinkkua, etäjoulua sikahyvää alkoholia ja Juicen Sika soimaan.

  • Anonyymi

   06.12 PÄIVÄN SA.NA
   Jeesus sanoi: 'Jos te pysytte uskollisina minun sanalleni,
   te olette todella opetuslapsiani.
   Te opitte tuntemaan totuuden,
   ja totuus tekee teistä vapaita."
   Joh. 8:31-32.

   • Anonyymi

    Kyllä mutta mitä viattomat ketun poikaset sanovat?


  • Anonyymi

   07.12 Kot­kan Pe­las­ta­kaa Lap­set myy jäl­leen jou­lu­kort­te­ja hy­vään tar­koi­tuk­seen

   Tänä vuon­na Jou­lu­ke­räys2020 jär­jes­te­tään Fa­ce­boo­kia hy­väk­si käyt­tä­en. Sin­ne voi il­moit­taa osal­lis­tu­mi­ses­taan.Kort­te­ja on myyn­nis­sä 29.11.–12.12. Pa­saa­tis­sa myyn­ti­pöy­däl­lä ja Suo­ma­lai­ses­sa Kir­ja­kau­pas­sa sekä Pris­man Kan­gas Kei­taas­sa, jos­sa on myyn­nis­sä myös yh­dis­tyk­sen jä­sen­ten ku­to­mia kan­gas­mas­ke­ja.

   Alko vierailun yhteydessä tee lapsille hyvää maski ostoksilla, korvaa työsuhde maski hyvällä.

   • Anonyymi

    Suomessa on todella vähän lapsia. Siksi on järkyttävää varhaiskasvatukseen ja perusopetukseen kohdistuvat säästötoimenpiteet ylisuurine ryhmäkokoineen. Nostetaanko Räski esikuvaksi muille?


  • Anonyymi

   08.12 Pirkka pöydästä ja viikonloppujen lasten syömättömät ruoka kustannukset tekemään hyvää

   Hyvä Joulumieli -keräys on Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin yhdessä Ylen kanssa toteuttama keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Keräyksellä hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään.
   MLL:n ja SPR:n paikallisyhdistykset ja -osastot tekevät yhteistyötä paikallisen sosiaalitoimen, diakoniatyön ja neuvoloiden kanssa perheiden löytämiseksi.

  • Anonyymi

   09.12 Pikku Kakkosen sovelluksessa saa avata joka päivä uuden paketin aina aattoon asti. Jokaisesta paketista löytyy yllätyksenä hauska minipeli. Joulun pelit ovat pelattavissa loppiaiseen saakka.

   Lataamalla tai päivittämällä laitteesi sovelluskaupasta uusimman version Pikku Kakkosen sovelluksesta löydät joulun uudet pelit.

   Aikuiset pelaa omaa feikki peliään Fakebookissa pikkukakkosina.

  • Anonyymi

   10.12 TonttujenPrisman Alkolta löytämä kirje pukille oli Räskin Gold Coastilta mutta katosi täältäkin. Välitetään edelleen p pukille

   Miulta puuttuu edelleen rahnaaaa, matkoja, yhteinen lapsi häineen, uusia autoja, kännyköit, tablettei (ei burana) ,älyttömän isoi televisioi, ikean moottorisänkyy jousituksella, ainii ja rahnaa Pirkkaan.

   T. siun raksu valaasi

  • Anonyymi

   11.12 Kotivanhemmuus viikonloppuisin ei ole pelkkää auvoa tai Elmoa.

   Onnellisen viikonloppu vanhemmuuden eteen on tehtävä töitä. Mene mukaan kirkon tai jonkun järjestön lapsitoimintaan lastesi kanssa. siellä on muita samassa tilanteessa olevia ja saat sieltä itsellesi hyvää oloa kun sinulla on kivaa tekemistä lasten kanssa.

   Oletko tärkeä ihminen lapsillesi ja haluatko että he muistavat sinut hyvällä myös aikuisena ilman Fakebookkia?

  • Anonyymi

   12.12 Mustan Joulun tunnus on rok rok Musta Enkeli. Pidetään huoli ettei omassa kodissa toteudu edellämainittu . Joulu kuvaelma liittyy eronneiden ja karkoitettujen kosteaan Jouluun.

  • Anonyymi

   13.12 Pelastusarmeijan Joulupuukeräys , tölkit talteen ja askarrellaan omanlainen joulupuu. Elmo tähtenä. Koff ,Hardwall ja Karkkarin Ässä.

  • Anonyymi

   14.12 Tonttujen joululahjavinkit poistettiin, ei saanut ehkä näyttää lapsille aikuisille suositeltuja lautapelejä jouluksi. Näitä saa kyll Prisman Alkon seinän takaa eikä kaikkia tarvitse ostaa jos ennestään löytyy .

   -Heitä sikaa , kahden tai useamman sianpelattava peli jossa tarkoituksena on kahta sikahahmoa heittämällä kerätä pisteitä.

   -Idioottitietous peli siitä kaikesta, mitä koulussa etkä elämässä ole saanut oppia.

   -Kooma lautapeli. Porukka tulossa teilleviikonloppu koomalle?

  • Anonyymi

   15.12 Tontut puhuu joulu stressistä kun Räskin kielitoimisto poistaa ihku inspiroivia lontoon längvitsi Word lainauksia Porn elävästä elämästä ... Parem Äityli purki tontuille Räskin laavulla

   Siis hihat palaa justiinsa.... En stressaisi jos mentäis kylään mutta meille on tulossa molempien vanhemmat aattona. Kämppä on kun pommituksen jäljiltä. BonussMies ei tee mitään, makaa sohvalla ja jättää olkkarin pöydälle Karhu tölkit, pitsan muruset, Elmopurkit ym roskat... Saati ruokapöytä, täynnä miehen faniposteja ym Pirkka romua. Luulee varmaan, että ne kävelee ittestään viini kaappiin.
   Tän kaaoksen raivaamiseen menee ainakin 3 tuntia ja siihen päälle itse siivous (Elmon imurointia ) sekä vessaan kusi, kylppäri .

  • Anonyymi

   16.12 Viime hetken vinkit tosi tontuilta tonttulaan .Apuna toimi MeNaiset
   Pyöriikö nurkissasi tiettyjä pelejä tai leluja? Jos haluat niistä hyvät rahat, nyt on oikea hetki panna ne myyntiin
   Joulu näkyy myös vertaiskaupassa. Tori.fissä etsitään juuri nyt pelikonsoleita ja tiettyjä leluja.

   Playstation 4
   Playstation 5
   Nintendo Switch -pelit
   Schleich-eläinhahmot
   Littlest Pet Shop -hahmot

   Uutta Ikeasta vanhat vaihtoon;
   Marimekko
   Sohva
   Lipasto
   Matto
   Artek

  • Anonyymi

   17.12. Koskenkorvatunturilla tontun apulaiset avasivat fakebookin ja jakavat viimehetken lahjavinkit Länsi-Kotkaan .

   Emax päänhierontalaite 4 nystyrää, ladattava (Motonet)

   Suksiboksi Thule Pacific 700 (Tokmanni)

   Joulu 2020 ja uusivuosi Levillä, Hotel Levi Panoraama

   Alcotest 3820 alkometri (Tokmanni)

  • Anonyymi

   Pakko jakaa, Länsi-Kotkan Roskalava sai pysäyttävän pyynnön Joulupuu-keräyksessä Ollaan aivan persasioiden äärellä. Olisiko kellään jäänyt nurkkiin antaa 186" älytelevisio wifi ominaisuudella , tai sitten kalliimpaa jotain muuta kivaa.

   Ystävälliset vastaukset perinteisesti huomenna perjantaina töiden jälkeen Prisman Alkolla, kädessäni on StElmo tonkka ehkä kaksikin.

  • Anonyymi

   18.12. Vanhemman alkoholin käyttö Jouluna- Mannerheimin Lastensuojeluliitto

   Alkoholi kuuluu vahvasti suomalaiseen kulttuuriin ja enemmän pahassa kuin hyvässä.
   Jouluna on myös niitä vanhempia jotka juovat kumpikin yhtä aikaisesti enempi tai vähempi lasten läsnäollessa. Puhumattakaan arjesta.

  • Anonyymi

   19.12. Pelastakaa Lapset ry – Rädda Barnen på byttis

   Kun perheen omat voimavarat eivät tunnu riittävän, tukiperheestä on iso apu! ❤️

   Lastensuojelun Keskusliitto"Lapset eivät toivo sirkushuveja, vaan sitä aikaa aikuisen kanssa ja yhdessä tekemistä." #Tukiperhe​istä huutava pula.

   Pelastakaa Lapset auttaa lahjoitusvaroin kotimaan lapsia ja lapsiperheitä monenlaisissa elämäntilanteissa ja arjen haasteissa.Toisinaan taas perhettä auttaisi parhaiten oma tukihenkilö, jolla on aikaa antaa lapselle jakamaton huomio ja vanhemmalle kaivattu oma lepohetki. (ei viikonloput)

  • Anonyymi

   20.12. Tontut Joulu nuotiolla

   Tulipalojen sammuttelijoita lastensuojelussa. Kärjistäen voisi sanoa, että sosiaalityöntekijät eivät ehdi kuin sammutella tulipaloja.

  • Anonyymi

   21.12. Tontut ikkunan takaa huomioineet puutteita joulupöydässä

   Yhteisen juhlapöydän ääreen kokoontuminen on hyvä tapa opettaa bonuslapsille tapakulttuuria ja muuttaa perheen Pirkka perinteitä sekä juomatapoja jouluna.

   Sovitaan myös joulupöydän säännöt, sillä pitkän kaavan illallinen voi tuntua lapsista pitkältä, unohdetaan se aikuisten ruokajuoma valikoima.
   Miltä maistuu raaka lanttu? Mikä menee teidän päähän häh.

   T.Uuno tettulle

  • Anonyymi

   22.12-23.12 Tontut Koskenkorva Tunturilla surullisina totesivat eilisen luukun sulkeutuneen. Jotkut lukija tahot eivät sietäneet tonttujen toivotusta Raittiista Joulusta Lapsille. Jotkut super vanhemmathan luopuvat mielellään lapsistaan jouluna jotta saavat hetken hengähtää ellei vuoden viikonloput ole riittäneet.

   Tonttulaan toivotaan että joulupukki tuo kokovartalo peilin perheisiin missä sitä ei vielä ole, Pikkukakkosen Taikapeili on kans hyvä lapsiperseisiin.

  • Anonyymi

   24.12 Joulua ja aamupuuroa. Aamupuurossa jouluna mantelitumake paisuu. Pitkään jatkunut stressi voi vahingoittaa aivoja – jopa pysyvästi.

   Korkea kortisolitaso on myrkkyä aivokudokselle, erityisesti hippokampuksen hermosoluille, ja se heikentää 
muistia.

   Stressaantunut näkee maailman mustana ja alkaa epäillä omia kykyjään mikä yleensä pitää paikkansa.
   A-klinikkakodin ohjaajat eivät hyysää päihdemuistisairaita, Biljardia, ulkoilua ja yhteistä juomaretkeä.

  • Anonyymi

   🐄 🐖 🐏 🐑⛄️💙 💜 🖤🤎 💔💩

  Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   343
   25042
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14238
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   349
   11732
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   109
   8738
  5. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   546
   6015