Aihe

MASKEISTA KUOLEMANTAPAUKSIA!?

Anonyymi

Osa maskien käyttäjistä viskoo likaiset bakteereja, viruksia ym. sisältävät käytetyt maskinsa holtittomasti mihin sattuu!
Niitä näkyy jo usein parkkipaikoilla, kaduilla ja ostoskeskusten pientareilla.
Näistä uusista ilmestyksistä ovat eläimet tietysti kiinnostuneita ja eläimet tutkivat niitä kiinnostuneina ja kuljettavatkin mukanaan ja altistuvat taudeille.
Vielä pahempana on näkynyt ilmiö, että linnut ovat jääneet kiinni näihin kiinnitysnauhoihin eivätkä pystyneet sitten irtautumaan eikä lentämään pois ja ovat kuolleet!
Nyt vaan asiaksi korjata tämä tilanne, sillä nyt näyttää jo siltä, että näistä maskeista alkaa olla todellista uhkaa eikä apua!

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hapensaanti vähenee ja hiilidioksidi lisääntyy - vaarana huonovointisuus ja pyörtyminen!

  • Anonyymi

   Parempi virukset maahan heitetyissä maskeissa kuin keuhkoissa. Vai miten sen itse mietit?

   • Anonyymi

    Parempi sen käyttäjän keuhkoissa, joka heittää ne maskit maahan, kuin viattomien eläinten keuhkoissa ja nauhat kaulan ympärillä kuristamassa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   117
   5750
  2. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   119
   3646
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   386
   2151