Aihe

Räskin Vuoden Lusija Neito

Anonyymi

Ei ole ilmoitettu valinnasta tarkemmin ja ketä ehdokkaina. Vasenkätinen tietenkin pitää olla . Isollakirkolla viime vuonna Sofia Belorf. Kuka vuoden valopää Räskissä?

15

129

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Uusi Suomi on julkisuudessa ottanut kantaa aloituksessa mainittuun aiheseen.

   Lusija-neitojen nöyryyttäminen vie hohdon Lucia-neidosta!

   Lehdistä olemme saaneet lukea suurratsian tuloksista: On saatu kiinni neljä valehoitajaa.

   Yksi ”valehoitaja” joutui valehoitajan kirjoihin sen takia, että hän ei ollut lusinut pakkoruotsiaan. Hän ei siis ollutkaan Lusija-neito, vaikka ammatissaan pätevä onkin!

   ”Yhdeltä hoitajista puuttui vaadittava todistus ruotsin kielen taidosta.Hoitajista on tehty selvityspyyntö Valviraan ja tutkintapyyntö poliisille.”

   Suomessa suomenkielisen hoitajan kohtalon ja ammattipätevyyden ratkaisee, onko hoitaja pakkoruotsin lusinut eli Lusija-neito, ei se, osaako hän hoitaa!

   Suomalaista simputetaan ruotsin lusimispakolla!

   Milloin suomenkielisten nöyryyttäminen oikein loppuu ?

   Todistetusti ruotsin kieli ei kuulu kompetenssiin, kun kerran espanjalaiset ja filippiinäläiset hoitajat osaavat hoitaa potilaita ilman ruotsin kielen todistusta.

   Miksi suomalainen suomenkielinen hoitaja leimataan puuttuvan ruotsin kielen todistuksen takia valehoitajaksi ?
   En juhli Lucia-neitoa ennen kuin Lusija-neidot vapautetaan pakkoruotsista.

   • Anonyymi

    Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? Ystävät - Tutkikaa itseänne, niin löytävälle avataan ...

    Se - mitä ei ole olemassa. Tyhmyyttä tavoittelemassa, löytämättä mitään - "kaiken ollessa ympärillä havaittuna, mutta niin etäällä". Etsitkö itseäsi? - Se on turhaa, sillä kaikki on jo sisälläsi, vaikket voi sitä tietääkään. "Ihmisyyden hyvyyden mitta on tyytyväisyys ulkopuolellasi Sinusta" - vaikutatko tähän vai et. "Kaikki tai ei mitään perustuu jakamiseen ja yhtymiseen jakaantuakseen"


  • Anonyymi

   Olkoot kuka hyvänsä vaikka sitten Kohtu Patukkaa syövä äityli niin laittakoon ne älypää valot sinne päähän minne ei päivä paista. Kuhan ei olisi jo laittanutkin.

   • Anonyymi

    Kumpaa päätä on tarkoitettu vaiko molempia?


  • Anonyymi

   Aittiksen Siwalla kuiskivat, Räskissä neitsykäisen valinta suoritettiin arpomalla, mukaan oli ilmoittautunut vain yksi neitsyt.

  • Anonyymi

   Loiventavaa aamupalaa viikonlopuksi

   Ortodoksinen kalenteri onnittelee tänään Lusiaa, Pyhtäänkielinen kalenteri Lucija

   Otetaan sille🐄 🥂

   • Anonyymi

    I år sjunger vi julsånger med distans, hemifrån. Som vanligt, Pyttis svenska skola medverkar och glädjer oss med Lucia-tåget.

    Vad är Lucia-tåget?


  • Anonyymi

   Vuoden lusijat ovat Laakkonen ja Vuori. hääyötä viettää kiven sisässä. Ja turhaa poistaa tätä, tiedot on ihan julkisista lehdistä luettavissa...

  • Anonyymi

   Muistopäivä 13.12 kuuluu alun perin katoliseen pyhimyskalenteriin, mutta nykyisin sitä vietetään ennen kaikkea Länsi-Kotkan ruotsinkielisessä kulttuurissa.

   Lucia-neito valitaan yleisöäänestyksellä Länsi-Kotkassa ja tulokset julistetaan Urheiluravintola Marlonin naisten wc tiloissa. Lucia kruunataan myöhemmin Helsingin Tuomiokirkossa.

   Lucia-neito tuo valon Räskin Luonnonperinne metsän pimeyteen...luuvalo otsalla.

   • Anonyymi

    Lopullinen kruunajainen taas ensi Juhannuksena? Kärkisaari on myynyt itsensä hääväelle ensi kesäksi.


  • Anonyymi

   Apua ja tukea .Älä jää yksin kysymysten kanssa
   Pidä huolta myös henkisestä hyvinvoinnista

   Tutustu Mielenterveystalon kokoamaan tietopakettiin, joilla pidät huolta jaksamisesta myös poikkeustilanteen keskellä.

   -Juomisen hallinnan opas. Tuntuuko sinusta että käytät liian paljon alkoholia?

   -Parisuhteen omahoito-ohjelma perustuu tutkittuihin menetelmiin ja kokemustietoon siitä, että läheisyys ja luottamus saavat aikaan elämänlaadun ja terveyden paranemista molemmille.

   -Eron omahoito .Riippumatta siitä, oletko jättäjä vai jätetty, on todennäköistä, että tunnet paljon erilaisia tunteita. Jos teillä on lapsia, et saata kokea huolta ja pelkoa omista lapsista.

   -Mustasukkaisuus on normaali ja yleisinhimillinen tunne. Jos liiallinen mustasukkaisuus kuitenkin häiritsee itseä tai kumppania, voi tämä ohjelma auttaa paremmin ymmärtämään tunnetta ja selviytymään sen kanssa

   Itsearviointi
   ​​Mielenterveystalon itsearviointityökalut on tarkoitettu helpottamaan oman psyykkisen voinnin arviointia ja seurantaa.

  • Anonyymi

   Suosittu Beverly Hellsin täydelliset naiset -ohjelma on saanut jälleen jatkoa.
   Maanantai aamuisin KuraHaaraKardahassian ilmestyy estraadille Karkkarin Ässän pullonpalautukseen ellei ole etätöissä Prisman Alkon parkkihallissa.

  • Anonyymi

   Olin 15-vuotiaana tuskallisen ihastunut pari vuotta vanhempaan poikaan. Osuimme kerran samoihin kotibileisiin enkä voinut uskoa onneani, kun hän ehdotti että lähdettäisiin yhdessä läheiseen kaupunkiin hengailemaan.
   Olin koko illan kitannut vuorotellen limsaa ja omppojytää ja alkoi olla jo melkoinen kupla otsassa, mutta en millään kehdannut sanoa että pitää käydä ennen lähtöä vessassa. Kävelimme bussipysäkkiä kohti ja hätä sen kun yltyi mutta pystyin niukin naukin pidättämään.
   Perille päästyämme kaveri heitti jonkun täysin hervottoman jutun ja aloin nauraa. Siitä ei seurannut mitään kovin mieltä ylentävää. Syöksyin farkkujen vetoketjua kiskoen pysäkkikatoksen taakse kyykylle ja sentään suurin osa suihkusta päätyi hankeen. Samalla kun sohottelin menemään, joku pojan kavereista kurvasi pysäkille omalla autollaan. Sinne hävisi palavien tunteideni kohde pimeään talvi-iltaan. Ei paljon sen jälkeen morjesteltu 😁 Byttis WPK

  • Anonyymi

   Tammikuu 2021 Siivoa tietokoneesi kuukausi

   Tietokoneet - meidän kaikkien on pitänyt käsitellä niitä tavalla tai toisella. Videopeleistä sosiaaliseen mediaan, näillä teknisillä luomuksilla on myös tärkeä huomautus. Jos haluamme pitää tietokoneemme käynnissä optimaalisella kapasiteetilla, meidän on pidettävä ne puhtaina.

   Sekä komponentit että sisäinen muisti on puhdistettava säännöllisesti, jos haluamme koneidemme toimivan kunnolla. Joten, tässä muistiinpanossa, katsokaamme ideoita Puhdista tietokoneesi -kuukausi!

   Kuinka juhlia Puhdista tietokoneesi -kuukautta

   Juhlistaakseen on vain kytkettävä tietokonepois päältä ja varmistettava, että sisäpuoli on puhdas ja pölytön. Myöhemmin on aktivoitava tietokone uudelleen ja tyhjennettävä kiintolevyille kaikki mahdolliset tilat, ja älä unohda sulkea tietokonetta siivoamisen jälkeen.

  • Anonyymi

   Vuodet kiinalaisen Räskissä julkaistun eläinkalenterin mukaan:
   Rotta: 2020, 2008, 1996, 1984, 1972, 1960

   Sika: 2019, 2007, 1995, 1983, 1971

   Koska vuosi vaihtuu kuukalenterin mukaisesti tammi-helmikuussa, vuosiluvut eivät ole aivan täsmällisiä alkuvuosien osalta!

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   105
   4750