Aihe

Koronapandemian tarkoitus: Uusi Maailmanjärjestys

Jos seuraamme muitakin tietolähteitä kuin valtamediaa, meille paljastuu, että mitään todellista koronapandemiaa ei ole olemassakaan, vaan kysymyksessä on maailmanlaajuinen, kaikkien aikojen suurin huijaus, jonka takana on pieni globalistien eliitti, jonka tarkoituksena on kaapata valta koko maailmassa. Sen mielestä maapallon väkiluku on liian suuri ja sitä pitäisi vähentää jopa 95 %:lla. Yhtenä keinona sen toteuttamiseksi he ilmoittavat rokotteet.

Kaikki tämä liittyy osana YK:n "Kestävän kehityksen ohjelmaan" Agenda 21/2030, jonka myös Suomi on allekirjoittanut. Seuraava linkki kertoo tarkemmin tästä rikoksesta ihmiskuntaa vastaan.

https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2020/07/13/rikollinen-agenda-2030/?fbclid=IwAR321dYyMD7aPLMmKQpcxgXDnpMT7Q2_Ko_IlZYTROXdoplOZb5hJOUkubU

23

266

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Oletko ottanut lääkkeesi ?

   Jos olet ottanut lääkkeesi ja silti tuota sontaa suollat ! ON SINULLA VÄÄRÄT LÄÄKKEET!

   Korona on todellinen virustauti ja toivon mukaan kohtaa sinua, joten opit sen tuntemaan.

   • Anonyymi

    Ota nyt kantaa YK:n Agenda 21:een ja Agenda 2030.een. Minäkin luulin niitä joskus vain salaliittoteorioiksi, siis valheellisiksi, mutta näistä löytyy lisää tietoa YK:n nettisivuilta.
    Jos luet ne asiat, niin et taatusti tykkää niiden pyrkimyksistä.


   • Anonyymi

    Ota sinä yksinkertainen ihminen vaan koronapiikki ja kuole muutaman vuoden sisällä perimäsi muuntelun aiheuttamiin sairauksiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ota sinä yksinkertainen ihminen vaan koronapiikki ja kuole muutaman vuoden sisällä perimäsi muuntelun aiheuttamiin sairauksiin.

    Minustakin on alkanut tuntua, että tässä tapahtuu jotakin muuta kuin meille kerrotaan. Valtamediaan en ole myöskään luottanut, vaan luen uutiseni ulkomailta, kiitos googlekääntäjän. Vallan on kahtiajakautunut maailma, joka asiassa tuntuu olevan 50-50 puolesta ja vastaan.

    Mökin mamma.


  • Anonyymi

   En ole aloittaja mutta rokote ei ole ratkaisu koronaan. Se tulee uudestaan ja uudestaan muuntautuneena ja aina ärhäkkäämpänä.

  • Anonyymi

   Ei nämä isommalla erällä annettaviksi tulevat rokotteet ole niin tuoreita tuotoksia kuin luullaan olevan tuosta noin sormia napsauttaen eilen valmistettiin myöskin valistuksessa on ollut puhtaudessa pahoja ongelmia. Vaan on ajolähtö joten, tuleekin helkutin jäännää, rokote higulit vs rokotuksia vastustavat. Keskinäisien syyttelyjen seurauksena menee pitkään ennen kuin 100 varmasti ymmärretään varmuudella ettei rokotuksesta apua ja korona saa hyvän lähdön vahinoittuneessa desifioidussa ihmis kannassa.

  • Anonyymi

   Aloittaja on merkillinen rokote- ja tiedefani, joka haluaa paskallaan kylvää riitaa, ja saada kriittisesti tai omilla aivoillaan terveesti ajattelevat ihmiset rinnastetuiksi hulluihin.

   Koronaan liittyy aivan aitoa vallankäyttöä ja todella pahoja virheiden piilotteluja ihan terveydenhuollonkin taholta. Vielä enemmän sitä on maailmalla. On aivan ilmiselvä asia, että keväällä esimerkiksi käytännössä koko Italian Bolognan alueen terveydenhoitohenkilökunta oli koronassa. Asiaa ei ole mitenkään käsitelty julkisuudessa. Samaa Espanjassa, ja New Yorkissa.

   Vaikka kaikesta on yli puoli vuotta, ja asioiden kanssa pitäisi pystyä olemaan tarkkana, niin edelleenkin Suomessa onnistuttiin niin, että Tampereella pari päivää sitten Rauhanlahden sairaala koronassa, ja vastaava tapaus myös Jyväskylässä. Eli kymmenet hoitajat jo koronassa, ennen kuin asiaa huomattiin. Rauhanlahti geriatrinen sairaala, johon nyt suunnilleen kaikkein viimeiseksi sen piti levitä. Niin äkkiseltään voisi ajatella. Jotain rehellisyyttä tuossa on, että Tampere sen toi mediaan, eihän muuten voi oppia, mutta vastaavaa on kyllä saanut odottaa maailmalta.

  • Anonyymi

   Rokote ainetta rajoitetusti, jonoissa tönimistä. Se ei mitenkään merkillistä ole pata kuumentunut kuluneen vuoden aikana mikä tääläkin näkyy. Annos on saatava per*ele.

  • Anonyymi

   Ei kai epidemiasta ole kyse, kun koronaan on sairastunut suomessakin vaan 0,5% väestöstä ja he avat kaikki siitä myös parantuneet. Jotkut ei edes tienneet, että heillä on korona, koska tauti oli niin lievä.
   Kuolleita on taas 0,008% suomalisista ja he ovat melkein kaikki yli 80 vuotiaita, jotka olivat jo tuonelan portilla muutenkin.

   Tätä koronaa vois kyllä verrata enemmän näissä jokapäiväisissä tiedotuksissa vuosittaisiin influenssoihin ja suhteuttaa sitä niihin enemmän. Nytkin rokotetaan influenssa rokotteita ja ne kaikki kuolemat menee varmaan koronan piikkiin.

   • Anonyymi

    ehkä korona onkin pikenmin taloudellinen epidemia talouden uudelleen arviontiin jossa talous laman tavoin tehdään rakenne uudistuksia,


   • Anonyymi

    Voi taivas mitä typeryyttä ... ei kai vaan hihhulipäästä.


  • Anonyymi

   Selvästi Putinin keksintöhän tämä. Hän haluaa pois yksinapaisesta maailmasta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Joo maailmaan olis kyl vitun kiva saada joku järjestys.

  • Anonyymi

   Koronalentojen maineen saanut Turku–Skopje-reitti avataan uudelleen, vaikka Turku on taudin pahassa leviämisvaiheessa – kaupunginjohtaja: "Tosi ikävä asia"

  • Anonyymi

   On tässä se hyvä puoli että ainakin syntyy vähemmän sieluja tänne kitumaan.

   • Anonyymi

    Mikä osa tällä Bill Gatesilla oikein on?

    Minkälainen mies todellisuudessa hän on?
    Olen lukenut että hän kannattaa ihmiskunnan vähentymistä.
    Miten yks ukko voi muka päättää sellaisesta?


  • Anonyymi

   Kyllä 90 prosentin vähennys populaatiossa olisi ihan riittävä.

  • Anonyymi

   Olemme menossa kohti Uutta Maailmanjärjestystä, jossa sunnuntaipyhänäpäivänä tulee korostumaan.

   Jumalan antama pyhäpäivä on kuitenkin sapatti. Paratiisista lähtien pyhäpäivä.

   1234567---

  • Anonyymi

   Siis onko korona Keisarin uudet vaatteet.
   No en usko.
   Olen uuitisia seurannut.
   Ja usein on nuori huippukunnossa oleva
   sairastunut siihen pahempaan koronaan.
   ja vanhukset.
   Voiko liika urheilu altìstaa koronalle.

  • Anonyymi

   Voi voi, jopas on luotettava linkki.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Sosialistien suunnitelma tuhota talous ja kaapata valta. Omaisuuden uusjako tähtäimessä.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   398
   12850
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   336
   9471
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   295
   8581
  4. Hallituksen salainen muistio: Paluu normaaliin lykkääntyy

   heinäkuun loppuun – syynä rokotusten viivästyminen https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ce988c84-9b0c-4e6d-86cc-40bd35d51bb5 Miten käy kuntavaalien?
   Maailman menoa
   186
   5532
  5. Ex-missi Sabina Särkkä heivattiin tylysti ulos Selviytyjistä: "Se oli kyllä pahin juoruilupaikka!"

   Olipa tyly tiputus. Ex-missi, somevaikuttaja Sabinalla on pari sanaa sanottavana Selviytyjät-kisasta, eikä ihme. Voimia! https://www.suomi24.fi/viihd
   Kotimaiset julkkisjuorut
   27
   2959