Aihe

Hallitus, Lipposen konsulttiyhtiö ja Pekka Haavisto, mitä yhteistä

Anonyymi

Luin juuri Iltalehden artikkelin jossa Paavo Lipposen omistama konsulttiyhtiö aloittaa myymään wc ja toimistokontteja itä-Afrikkaan. Haaviston ulkoministeriö on jo antanut k.o yritykselle 109.000 euroa kehitysrahaa.
Hallitushan päätti marraskuun lopussa nostaa kehitysapurahoja ja kuinka ollakaan Lipposen yritys teki 3.12-20 toimialamuutoksen konsulttitoimintaan ja perusti tytäryhtiön konttivessojen ja toimistokonttien viemiseksi Afrikkaan.
Tuli mieleen että löytyisiköhän yhteinen nimittäjä tapahtumille ja päätöksille Pekka Haavistolle Marinin ja sdp antaman yksimielisen tuen eduskunnan äänestyksessä, kehitystukirahojen nostossa ja Haaviston ministeriön antamasta 109.000 euron Lipposen konsulttiyhtiölle välille.
Ehkä siinä olisi selvityksen paikka kokoomukselle ja perussuomaisille..??

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Poliitikoillakin pitää olla joku duuni, jota tehdä, kun kansa on pettynyt.

   Poliitikot pitävät itse huolen, että on kuvaputkitehtaita, joihin voi mennä johtajaksi.
   Eikös demari, joka sörssi varmuusvaraston, ole laitetu johonkin korkeapalkkaiseen virkaan palkinnoksi hyvästä työstä maan hyväksi?

  • Anonyymi

   Kuka ne vessat tyhjentää??? Pitääkö lähettää suomalaisia kehitysapurahoilla?

  • Anonyymi

   Lipposen uraputki euraasian keisarista haaveista, jonka vuoksi Suomi menetti mm. elintarvikeviraston lunnaina, putinin kaasuputkimieheksi pääätyen bajamaja konsulttiksi. Sossijen uraputket ovat muutenkin erikoisia. Haloska yritti ex-presidenttinä YK pääsihteerin virkaan valtionvaroja säästelemättä ja lopulta hän löyty roskisdyykkarina. Haavistosta tulee hyvä bajamajan tyhjntäjä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   426
   4993
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   120
   1960