Aihe

SAIRAANHOITAJA KUOLI ROKOTUKSEEN?

Anonyymi

USA:ssa oli suora tv-lähetys, jossa sairaanhoitaja oli valittu pitämään puhetta. Hän oli 15 minuuttia aiemmin saanut corona-rokotuksen. Hän kertoo innokkaana jo odotelleen rokotusta. Muuta hän ei juuri ehdikään sanoa, kun kaatuu maahan.
Hän katoaa ystävienkin silmissä sen jälkeen, vanhempia estetään antamasta mitään tietoja julkisuuteen. Kuoliko hän, siitä leviää paljon uutisointia.

Lääkärit antavat tietoa, että hän on sairas ja hänelle pyörtymistä sattuu aina silloin tällöin. Lääkärit kertovat, että jopa joka kolmannella pyörtymisiä sattuu rokotuksen jälkeen!! Jopas jotakin uutista, eipä ole kerrottukaan!
Herää epäilys. Miten lääkärit valitsevat suoraan tv-ohjelmaan sairaan henkilön pitämään puhetta, jolla siis olisi ollut tapana pyörytyillä? Ovatko lääkärit siis niin tyhmiä vai sattuiko paha moka? Väittävät, että tämä pyörtyminen ei tietenkään mitenkään liity rokottamiseen. Voiko näin onneton selitys mennä kansan syviin riveihin - voi! Ihme kyllä! Me emme ainakaan ottaisi tuota riskiä kun ajattelee millainen mainosarvo ohjelmalla on ja koskee miljoonia ihmisiä.

Ei varmasti ruoan valmistajallakaan tulisi mieleen ottaa vatsavaivaista suoraan tv-ohjelmaan mainostamaan ruokaa ja oksentaisi kesken ohjelman. Sitten kerrottaisiin, että tällä henkilöllä on usein vatsavaivoja, mutta se ei liity mitenkään tähän meidän ruokaan!

21

141

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Tokentube = Liian paksua p-skaa jopa Youtubelle.

    Kuvitteleeko joku pelle, että jos joku kuolisi USA:ssa koronarokotukseen, niin siitä ainoana maailmassa kertoisi joku suomalaisten vatipäiden videopalvelu?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tokentube = Liian paksua p-skaa jopa Youtubelle.

    Kuvitteleeko joku pelle, että jos joku kuolisi USA:ssa koronarokotukseen, niin siitä ainoana maailmassa kertoisi joku suomalaisten vatipäiden videopalvelu?

    Tässäkin on rahalla maksettua sensurointia:

    https://www.youtube.com/watch?v=pDw7zzNgNkQ

    Ottaahan se aivoon niin myyjiä kuin rokotefriikkejä.


  • Anonyymi

   Ei rokotuksen jälkeen pyörtyminen mitään outoa ole. Aikoinaan armeijassa rokotusten jälkeen odoteltiin ulkona kuljetusta takaisin kasarmille niin yksi pyörtyi. Iso ja vankka mies. Kannettiin takaisin sisään ja palasi illansuussa kasarmille täysin terveenä.

   • Anonyymi

    Voitko sanoa "täysin terveenä" Hänen tulevaisuus ei varmaan ollut täysin terve?


  • Anonyymi

   Pfizerin entinen tieteellinen johtaja, tohtori Mike Yeadon on sanonut näiden ”ei-uskottavien testien” käytön aiheuttavan koronakriisin, jota ei olisi ilman näitä ”hyödyttömiä testejä”.

  • Anonyymi

   Keino, jota nyt jo väläytellään on, että rokottamattomat eivät saisi matkustella. On se aikamoista kiristystä, mutta kun on keksitty hyvä keino rahastaa ilman mitään riskiä, että siitä joutuisi edes koskaan tilille, tämäkin näyttää olevan ihan laillista niin sanoaksemme.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   USA:ssa on jaettu yli miljoona rokotusta ilman vakavia sivuvaikutuksia. Puhumattakaan että kukaan olisi kuollut.

   Koronarokotteen puuttumisen takia USAssa kuoli 24. joulukuuta 2835 ihmistä, 23. joulukuuta 3414, 22. joulukuuta 3375 ihmistä jne.

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vai ei...tästä yksi maistiaisiksi. Kuolemia joka päivä sen puoleen...

    https://www.youtube.com/watch?v=pDw7zzNgNkQ

    Joku muka kuoli rokotukseen ja ainoa joka siitä tietää on joku oman elämänsä YouTube-tähti. Kaikkea p-skaa jotkut muodollisesti oikeuskelpoiset ihmiset uskoo.


  • Anonyymi

   Ei hän mitään kuollut ole. Taipumus vain pyörtyä pienestäkin kivusta.

   Jotkut pyörtyvät jopa ennen rokotusta. Onko sekin rokotuksen sivuvaikutus?

   • Anonyymi

    Kannattaa sitten pysyä kotona jos on taipumus pyörtyillä ettei aiheuta muille vahinkoja liikkuessaan ja vaikka ajaessaan autoa!


   • Anonyymi

    joku foliohattu taas kertomassa sivuvaikutusten olemattomuudesta hehehh


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Oli varmasti ennenkin ottanut rokotuksia ja nyt tuli loppu vaikka taputti iloisena saatuaan rokotuksen. Sääli, kun oli vasta 30 vuotias.


  • Anonyymi

   Kristitty ottaa rokotuksen, koska raamatun mukaan tulee kunnioittaa maallista esivaltaa, joka nyt on antanut neuvot ja ohjeet kuinka toimitaan ja missä järjestyksessä. Maallinen esivalta koostuu maan hallituksesta, viranomaisista, maan korkeimmasta johdosta

   • Anonyymi

    Ja Putinin ohjaama hyödyllinen idiootti ei ota rokotetta eikä käytä maskia vaan sen sijaan levittää tautia ympäristöönsä Suomessa. Jonkunhan se desantin hommakin hoitaa. Muuten Suomella olisi liian hyvä sauma toipua tilanteesta verrattuna siihen miten rysslandialle käy.


   • Anonyymi

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Tänään jenkeissä kuoli alle 2200 koronaan. Tosi vähän. Vähemmän kuin 9/11 iskuissa. Useina päivinä on koronaan on kuollut nimittäin enemmän kuin kuoli 9/11 terroristihyökkäyksessä (n. 2500).

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   292
   19465
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   323
   5630
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   262
   3019