Aihe

Liitto tarjoaa hölynpölyä

Anonyymi

Toisaalta netistä kopsattua: ”Jos liittyy vapaa-ajattelijoihin niin pitääkö silloin ajatella heidän tavallaan? Itse en ole koskaan kysynyt keneltäkään miten saan ajatella.”

Tähän liiton virallinen vastaus: ”Ei pidä. Lukaise tuo aloituksessa linkitetty artikkeli läpi ja jos tykkäät, niin ei muuta kuin liittymään :-)”

Ja sitten oma kommenttini: Liiton vastaaja on joko vähä-älyinen tai sitten hän testaa, miten vähä-älyinen vastaus menee läpi. Vastaaja siis väittää, ettei tarvitse ajatella kuten vaparit vaan tykkääminen riittää. Mitä hölynpölyä tämä on?

PS. Samalla foorumilla oli useita vapareita kohtaan erittäin kriittisiä kannanottoja sekä uskovaisilta että uskonnottomilta. On siis silkkaa valehtelua, että vaparit edustaisivat uskonnottomia.

PPS. Eräs ko. foorumilla kritisoi vapareita poikkeuksellisen osuvasti. Arvatkaapa, mikä oli vastaus: kritiikki loukkaa! Kas kun ei haukuttu antivapariksi! Onkohan vaparien uskomuksissa sellainen dogmi, että antivapari kummittelee vain S24:lla?

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Poistelualkoi heti

  • Anonyymi

   Yko skilähettelee ememmän näitävä häälyisiä kommentteja lais kuuttaan ja säästääkseen aikaansa eri laisia moni stettuja lausuntoja jne.

  • Anonyymi

   Ano nyymisti kumpikin yKoskija Msalo tämän lisäksi nostelevat pohjalta ylös vanhoja blokkipuppuketjuja lähes vähäjär kisillä kommenteilla voidakseen tuhotakes kustelua peittelemällä

  • Anonyymi

   M äntyS käyttää enemmän erikoisia ky symyksiä ja alle gorioita johtaa kseen keskus telua har haan

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   420
   4905
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1776