Aihe

Yksinäisyys

Anonyymi

Suomessa on 400 000 yksinäisyyden vankia
HelsinkiMission kampanjafilmi antaa puheenvuoron kahdelle vangille. Heistä toinen on tuomittu elinkautiseen vankeuteen ja toinen yksinäisyyteen.

HelsinkiMissio haluaa jälleen joulukampanjallaan nostaa esille vakavan yhteiskunnallisen ongelman, yksinäisyyden. Tupakan, alkoholin ja ylipainon vaarat tunnetaan laajasti, mutta yksinäisyyden tappavuutta ei ole vielä täysin ymmärretty. Kansanterveyden kannalta kyse on kuitenkin yhtä vaarallisesta ilmiöstä.

Tuoretta tietoa tarjoaa esimerkiksi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) alueellinen terveys- ja hyvinvointikyselyyn perustuva Yksinäisyys ja osallistuminen -julkaisu. THL:n mukaan yhdeksän prosenttia eli 400 000 ihmistä Suomessa kärsii yksinäisyydestä.

HelsinkiMission Tuomitut-kampanjafilmi kertoo yksinäisyyden aiheuttamasta inhimillisestä hädästä. 80 sekunnin mittaisen filmin voit katsoa täällä.

Tuomitut-filmi on osa joulukampanjaamme, jonka käynnistivät oikeilla ihmisillä miehitetyt mainospilarit Helsingin keskustassa 17.–19.11.

Vapaaehtoiset mainospilareissa yksinäisyyttä vastaan
HelsinkiMission kouluttamat vapaaehtoiset auttavat vuosittain tuhansia kertoja vanhuksia, nuoria ja lapsiperheitä. Kymmenet vapaaehtoisemme osallistuivat lisäksi kampanjaamme. Kolmessa mainospilarissa Helsingin keskustassa on nähty tavallisuudesta poikkeava, hätkähdyttävä näky, elävä ihminen.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miehet on yksinäisiä koska ovat rumia eivätkä kelpaa samantasoisille naisille.

   • Anonyymi

    Puhu vain omasta puolestasi. Olet yksinäinen juuri tuon ruikutuksen ja negatiivisuuden takia, ja koska oletat että toinen ihminen on ratkaisu ongelmaasi.


  • Anonyymi

   Miehet on yksinäisiä, koska eivät kunnioita naisia, haukkuvat aina vaan.

  • Anonyymi

   Yksinäisyys ei ole mikään vankila, vaan mahdollisuus. Ihmiset ovat tyhmiä kun eivät tätä tajua.

   • Anonyymi

    Viisaita sanoja, yksin oleminen on kärsimystä vain jos siitä tekee itselleen kärsimystä, ei onnea voi laittaa toisen ihmisen varaan, onni on löydettävä omasta sisimmästään. Yksin ollessa on aikaa toteuttaa/kehittää itseään. Parisuhde on monesti kurjempaa kuin yksin olo.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   149
   12785
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   118
   10705
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   542
   8089
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   124
   5310
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   263
   4153