Aihe

Rokottamattomat rekisteriin

Espanja rekisteröi rokottamattomat ja jakaa tiedot muillekin maille. Merkittävä ja hieno päätös, koska varmasti mikään maa ei halua kasvattaa koronan leviämisen riskiä enää pisaraakaan.

https://yle.fi/uutiset/3-11717123

Muiden maiden on vain tehtävä päätös ettei ota vastaan rokottamattomia. Tämä taas tietää sitä, että maa- ja merirajoille on palautettava valvonta. Lennolle rokottamattomalla ei ole mitään asiaa, joten sitä kautta heitä ei tule.

On oletettavaa, että Espanja toivoo vastavuoroisuutta, eli kaikkien maiden on rekisteröitävä omat rokottamattomat henkilönsä ja annettava tiedot eteenpäin.

Rekisterin tekeminen on helppoa, koska Suomessa jokainen rokotus merkitään omakantaan, joten henkilö poistuu rokottamattomien rekisteristä.

Tämä varmasti rajoittaa tehokkaasti koronan leviämistä. 💉

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ei onnistu Suomessa ,tietojen jako kielletty kansainvälisten ja kotimaisten lain vuoksi,Keksi jotain parempaa vaikka keskity ennemmin remppamiesten lainvastainen puukkojen kanto kylillä,väistämisvelvollisuus autoja kohtaan suojatiellä polkupyörälläajaen,traktoreiden verottomalla menovedellä ajelu yms yms
   onhan näitä mihin saisi kiinnittää ja keskittää enemmän voimavaroja kuin vapaan tahdon vuoksi valittuun lainmukaiseen vapauteen rokottamattomuudesta.

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    kyllä se onnistuu.ranskassa edetään vaiheitain ja heinäkuusa tulee sotilaat karuulle ja väki suletaan leireihin https://sanojalauseita.wordpress.com/2020/12/01/ranskan-koronasuunnitelma-2020-2021-vuotanut-julkisuuteen-viruksen-mutaatio-kolmas-sulku-eristysleirit-suuri-nollaus/?fbclid=IwAR3vZudiKP3uVgiigiXVNF5Theq-vh4S-atmWez_TcfA45WCUY7C99oD3_0

    Hörhöjen mielikuvitusta ,ei tule toteutumaan,,,jonkun yksinäien hörhön kotisivu blogi,,,,heh heh hhhheee naurattaa tuollaaset ja samalla voi nuo vetää vessanpöntöstä alas ,täyttä paskaa !1!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hörhöjen mielikuvitusta ,ei tule toteutumaan,,,jonkun yksinäien hörhön kotisivu blogi,,,,heh heh hhhheee naurattaa tuollaaset ja samalla voi nuo vetää vessanpöntöstä alas ,täyttä paskaa !1!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!

    Näillä 'hörhöillä' on uskomattoman paljon opetuslapsia ja vaikutusvaltaa. Ei ole mitään mielikuvitusta vaan täyttä totta.


  • Anonyymi

   Rokottamattomat samalle leirille paperittomien ja maastapoistettavien hörhöjen kanssa.

   • Anonyymi

    ja sinä Alajoelle DDDDDDDD


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   10089
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   83
   3549