Aihe

Ovatko ateistit taas tehneet syntiä?

Anonyymi

Kroatiassa voimakas maanjäristys. Mistä näitä oikein koko ajan vaan tulee? Eikö sitä voisi oppia elämään Jumalan tahtoa vastaan rikkomatta?

31

95

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Siellä oli varmaan taas homoiltu. Niin kuin ihminen katselisi muurahaiskekoa ja näkisi kahden urospuolisen muurahaisen olevan keskenään puuhissa, ja raivoissaan potkisi kekoa. Jumala ei tykkää homoista.

   • Anonyymi

    Miten muurahaisista erottaa sukupuolen? Vaikea on ihmisen leikkiä Jumalaa...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miten muurahaisista erottaa sukupuolen? Vaikea on ihmisen leikkiä Jumalaa...

    Muurahaisen sukupuolen erottaa sen kastin perusteella.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Muurahaisen sukupuolen erottaa sen kastin perusteella.

    Eikö ne ole matriarkaalisia?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eikö ne ole matriarkaalisia?

    Sillä tavalla kyllä, että pesässä ei yleensä ole kuin naaraita. On kuningatar, joka on lisääntymiskykyinen naaras ja työläisiä jotka ovat lisääntymiskyvyttömiä naaraita. Työläisten ja kuningattaren ero on ero tehtävässä / roolissa eikä hierarkkinen. Mikään yksilö muurahaispesässä ei ole alisteinen toiselle. Muurahaispesä on itseohjautuva.

    Ennen parveiluaikaa syntyy sukukypsiä siivekkäitä muurahaisia, jotka lähtevät parveilulennolle, jolta koiraat eivät koskaan palaa.


  • Anonyymi

   6,7 Richterin kokeneena Suomessa elementtipaskat lakoaisivat kun korttitalot.
   Alueilla missä on rakennettu järistykset huomioiden ei mitään ongelmia.

  • Anonyymi

   "Eikö sitä voisi oppia elämään Jumalan tahtoa vastaan rikkomatta?"

   Vähän vaikea, kun niitä jumalia on niin monta ja kaikki haluaa eri asioita. Joten parasta vaan tottua siihen että aina on joku jumala tyytymätön.

   • Anonyymi

    Jumalat ovatkin samanlaisia kuin Balkanin niemimaan kansat. Jokainen haluaa eri asioita ja ovat olleet sen vuoksi toistensa kimpussa antiikin ajoista lähtien. Viimeisimmät kahakat käytiin 1990-luvun alussa ja jännitteet ovat edelleen olemassa eri kansojen välillä, vaikka ne ovat saaneet itsenäisen valtion kukin - no kiistoja alueista edelleen on kuten Kosovo... ja Suomi kiittää pakolaisista: pelaavat paremmin jalkapalloa kuin kantasuomalaiset (Hetemaj:t, Kuqit ja Zeneli näistä tunnetuimmat).


  • Anonyymi

   Olipa surkea yritys.

   • Anonyymi

    Kuten sanoin, Jumala on töhelö ja maksakoon hajoittamansa omaisuuden.
    t. avaaja


  • Anonyymi

   Jumala siis rikkoi tahdostaan toisten omaisuutta. Vakuutusyhtiö maksattakoon Hänellä.

   • Anonyymi

    Jumala on anarkisti, joka ei kunnioita perustuslain takaamaa yksityisomaisuuden suojaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jumala on anarkisti, joka ei kunnioita perustuslain takaamaa yksityisomaisuuden suojaa.

    Tuota jumalaq on hankala saada maksumieheksi, mutta näkisin asian niin, että edustajansa täällä maan päällä voisivat huolehtia korvauksista.


  • Anonyymi

   Odin suuttui Norjassa ja pisti maan liikkeelle.

  • Anonyymi

   Syntisimmillään ihmiskunta oli Herran vuonna 536. Siitä alkoi sadan vuoden kurimus, joka alkoi nälänhädällä, kun tulivuorenpurkaukset vuosina 536, 540 ja 547 himmensivät auringonvalon. ja romahduttivat lämpötilan ja viljasadot. Rakastava Jumala lähetti tuhoa täydentämään ruoton ("Justinianuksen rutto") vuonna 541. Yhteiskunta alkoi pyöriä suunnilleen vanhaan malliin vasta 640-luvulla.

   Tämä antaa perspektiiviä myös nykkyiseen "koronakurimukseen", Norjan maanvyörymiin ja Kroatian maan tärähtelyihin. Mitä jos vastaava vulkaanisen toiminnan aktivoituminen tapahtuisi nyt? Toisin kuin koronan suhteen tiede on aika voimaton jättiläismäisten tulivuorenpurkausten edessä.

   https://tekniikanmaailma.fi/ihmiskunnan-historian-kurjin-vuosi-oli-536-sanovat-tutkijat-tiedatko-mita-silloin-tapahtui/

  • Anonyymi

   Teistit sanovat, että maanjäristykset ovat merkki Jeesuksen toisesta tulemuksesta ja että niiden määrä on lisääntynyt viimeisen sadan vuoden aikana merkittävästi. He sanovat, että Jeesuksen ennustukset toteutuvat silmiemme edessä.

   Matteuksen evankeliumi:
   24:7 Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.

   Todellisuudessa nuo merkit ovat niin ylimalkaisia, että niistä ei voida päätellä yhtään mitään: kuollut ihminen ei tietenkään herää henkiin ja ilmesty 2000 vuoden jälkeen taivaista kuninkaana ja herrana ja elävien ja kuolleiden tuomarina niin kuin profetiat kertovat. Se on silkkaa typerää taikauskoa: miten joku voisi istua pilven päällä Voiman (Jumalan) oikealla puolella? Haloo!

   Maanjäristykset eivät ole lisääntyneet. Niitä on rekisteröity aiempaa enemmän yksinkertaisesti siitä syystä, että havaintomenetelmät ovat parantuneet ja mittausasemia on enemmän kuin aiemmin oli.

   https://www.helsinki.fi/fi/seismologian-instituutti/maanjaristykset/perustietoa-maanjaristyksista-0#section-54557

   Maanjäristyksiä on esiintynyt aina ihmiskunnan historiassa. Ne eivät ole mikään merkki tai ennustus yhtään mistään. Kansat ovat sotineet aina toisiaan vastaan. Se ei ole ennustus tai merkki mistään. Elämme tällä hetkellä verraten rauhallista aikaa ja sisällisodat ovat harvinaisia. Valtiot eivät sodi nyt toisiaan vastaan missään päin maailmaa.

   Nälkää ja nälänhätää on esiintynyt kaikkina aikoina ja ajoittain. Se ei ole merkki yhtään mistään ja kuka tahansa voi ennustaa siitä, kun ei sano tarkkaa aikaa, milloin sitä esiintyy tavallista enemmän. Ei jatkoon.

   Otetaan vielä lisää Jeesuksen profetioita.

   24:4 Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.
   24:5 Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta.
   24:6 Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu.
   24:7 Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.
   24:8 Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.
   24:9 Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden.
   24:10 Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan.
   24:11 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
   24:12 Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.
   24:13 Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.

   Vääriä kristuksia oli jo Jeesuksen aikana. Ei todista mitään, jos niitä on nykyäänkin.

   Juutalaiset on ajettu maanpakoon kaksi kertaa pois omasta maastaan Jeesuksen kuoleman jälkeen, vuoden 70-73 taistelujen aikana (I juutalaissota) ja Bar Kokhban kapinan jälkeen lopullisesti (II juutalaissota) vuonna 135. Tämä ennustus on lisätty evankeliumeihin vasta sen jälkeen, kun juutalaiset oli jo karkotettu pois Jerusalemista ja Israelista (temppelin häväistys ja tuho lisättiin ennustuksiin samoin vasta jälkikäteen, kun kaikki se oli jo tapahtunut).

   Juutalaiset ovat tosiaankin luopuneet uskostaan isiensä Jumalaan, jahveen. Suurin osa nykyään elävistä juutalaisista on uskonnottomia (maallistuneita) tai ateisteja. En tiedä, ovatko juutalaiset suuressa määrin koskaan antaneet toisiaan ilmi ja saattaneet heitä kärsimykseen, mutta kristittyjen kohdalla tällaista on tapahtunut, kun joku on paljastunut harhaoppiseksi katolisen tai luterilaisen tai muun kirkon valta-alueilla. Näitä harhaoppisina pidettyjä on sitten kidutettu ja jopa tapettu, mutta tätä voidaan pitää Jeesuksen ennustuksen toteutumisena vain tarkoitushakuisen tulkinnan kautta.

   Evankeliumia alettiin julistaa muille kuin juutalaisille vasta noin kuuden vuoden kuluttua Jeesuksen kuolemasta sikäli kuin Apostolien teot kuvaa tapahtumia totuudenmukaisesti tältä osin. Kristinusko levisi juutalaisten ja pakanalähttien kautta jo ensimmäisen vuosisadan aikana Rooman valtakunnan kaikkiin osiin, mutta vasta 1600-luvulla alettiin evankelioida siirtomaita Afrikassa ja 1700-luvulla Intiassa, Kiinassa ja Aasiassa.

   Voidaan toki ajatella, että Jeesuksen ennustut evankeliumin julistamisesta kaikille kansoille on toteutunut meidän päivinämme, mutta ei se tarkoita sitä, että Jeesus olisi tiennyt tämän etukäteen ja että hän saapuisi takaisin. Ei tietenkään: se on mahdotonta ja kyse on pelkästä arvauksesta, että evankeliumi leviäisi kaikkiin maihin. Itse asiassa tuo ennustus lisättiin evankeliumiin vasta sen jälkeen, kun se oli jo levinnyt sen ajan tunnettuun maailmaan ensimmäisellä vuosisadalla, joten kyse ei ole edes ennustuksesta.

   • Anonyymi

    Raamattu ennustaa, että tähdet tippuvat taivaasta alas maahan ja taivaiden voimat järkkyvät, ennen kuin Jeesus saapuu takaisin. Tämä on lapsellisen typerä ennustus. Jos yksikään tähti tulisi edes lähelle maata, niin maa sulaisi ja palaisi poroksi, niin että siitä ei jäisi jäljelle edes tuhkakasaa vaan pelkkää kaasua ja se sulautuisi osaksi aurinkoa tai sinkoutuisi avaruuden ääriin asti. Ei jatkoon tämäkään ennustus.

    Kristityt sanovat tosin, että tähdillä ei tarkoiteta kirjaimellisesti tähtiä vaan jotakin muuta. Ne voisivat olla esimerkiksi meteoreita, jotka palavat ilmakehässä ja suurimmat kappaleet iskeytyvät maahan asti. Tällaisia meteorisateita voi esiintyä ajoittain ja on esiintynyt maapallon historian alkuaikoina paljonkin, mistä on todisteena kuun kraatterit ja muutama iso kraatteri maapallolla myös (esim. Lappajärvi ja Jukatanin niemimaan iso kraatteri).

    Jotkut sanovat tähtien putoamista maahan kielikuvaksi. Se tarkoittaa valittujen ja pyhien paluuta maan pinnalle sen jälkeen, kun heidät on ensin temmattu ylös pilviin herraa vastaan ja olleet siellä Karitsan häissä 3,5 vuotta. Tänä aikana maan päällä vallitsee pedon hirmuvalta ja juutalaiset elävät muslimien orjina hävityn sodan jälkeen Israelissa. Jerusalemin naiset raiskataan ja miehet siirretään vankileireille pois kaupungista. (Sak 14)

    Tuo on tietenkin virheellinen tulkinta Raamatusta. Ainoa oikea tapa tulkita Raamattua on pitää kirjaimellisesti totena kaikkea, mitä Raamatussa on sanottu. Siellä ei ole yhtä ainoaa kielikuvaa: allegoriaa, metaforaa tai esikuvaa. On siis suuri virhe väittää, että tekstiä ei ole tarkoitus alunperinkään tulkita kirjaimellisesti vaan ainoastaan kuvakielen ilmoituksena, jota muut eivät ymmärtäisi. Kulteille on tyypillistä tuollainen "salakieli" ja "mysteerit", joita vain sisäpuolella olevat voivat ymmärtää, mutta muille se on käsittämätöntä siansaksaa tai koodikieltä, jota ei järkevinkään ihminen tai tehokkain tietokone pysty avaamaan.

    On mahdotonta, että ihmiset muuttuisivat silmänräpäyksessä kuolemattomiksi ja katoamattomiksi niin kuin Paavali ennusti (1Kor 15; 1Tess 4:13-17) ja nousisivat ylös pilviin herraa Jeesusta vastaan. Jos uskovaiset katoavat maan päältä, niin siihen löytyy järkevä selitys: ufomiehet palasivat tekemään temppujaan sen jälkeen, kun olivat ensin istuttaneet valheen siemenen ja Raamatun profetiat valittujen profeettojen ja apostolien päähän. Niinpä odotettavissa ei ole mitään muuta kuin korkeintaan ihmistä paljon älykkäämmän lajin ilmestyminen maan päälle ja heitä on ilo kumartaa ja palvella, jotta henkiriepu säilyy.

    Jumala ja Jeesus ovat fiktiota. Turha pelätä ja usko on typerää. On järkevintä ottaa ilo irti elämästä ja nauttia siitä joka päivä ikään kuin se olisi viimeinen. Tosi on sanonta: "syökäämme ja juokaamme, sillä huomenna me kuolemme!" Omaa kuolemaa odotellessa ja elämästä nauttiessa...

    - x -


  • Anonyymi

   Homoseksuaalisuus:
   silmävammoja on tilastoitu. . Yleisin vammaan johtanut tapahtuma on homon näkeminen lähietäisyydeltä.

  • Anonyymi

   Ateistit tekevät pahaa ja valehtelevat ihan joka ikinen päivä ja tämä on tieteellinen fakta.

  • Anonyymi

   Ehkä he ovat hylänneet Raamatun Jumalan ja unohtaneet hänen tahtonsa hyvään . Ehkä Jumala on jättänyt heidät, heidän oman tahtonsa mukaisesti valitseman saatanan armoille ja toivoo,että he saastassa rypemisestä, viimein kylliksi saaneina, alkavat janota Jumalan raikasta elämän vettä.

  • Anonyymi

   Ajatteleminen on syntiä. Olen ajatusrikollinen. Mutta onneksi ei tarvitse pelätä, että uskovat koskaan syyllistyisivät siihen syntiin.

   • Anonyymi

    Ajatteleminen ja järki ovat lajin kelpoisuutta parantavia ominaisuuksia, mutta ei ole pelkoa siitä, että ateisti käyttäisi järkeään ja ajattelisi rationaalisesti, kun on kyse uskosta.


  • Anonyymi

   "Ovatko ateistit taas tehneet syntiä?"

   Ateistit eivät tee syntiä. Sitä tekevät vain uskovaiset.
   Heidän Jumalansa on ilkeä pahantekijä.

   • Anonyymi

    Olet siis sitä mieltä, että ateistit eivät tee mitään pahaa: eivät valehtele, varasta, raiskaa, petä puolisoaan, harrasta väkivaltaa, tapa tai murhaa. No saahan sitä noinkin uskoa, mutta koska et usko, niin sitten sinä valehtelet. Ei mitään uutta länsirintamalta.

    Ateistien seksuaalirikoksien määrää on vaikea tietää, koska ateisteja ei ole rekisteröity: ehkä pitäisi? Ateistien seksirikokset eivät myöskään päädy yleensä uutisiin toisin kuin nimeltään kristittyjen, joten suuri yleisö ei tiedä niistä juuri mitään. Toki jos joku mitättömyys jää lähipiirissä kiinni raiskauksesta, pedofiliasta tai seksuaalisesta häirinnästä, niin hänet voidaan tunnistaa uskontojen vastaisuuden tai ei-uskonnollisuuden vuoksi ateistiksi.

    Tuolla on mainittu joitakin ateistien johtajia ihan nimeltä, kun ovat seksirikoksia tehneet ja linkkejä löytyy muuallekin.

    https://conservapedia.com/Atheists_and_sexual_abuse

    Suomen joukkomurhista (13 kpl) on kaksi tunnettujen ateistien tekemiä ja loputkaan tekijöistä eivät ole olleet tunnettuja uskosta Jeesukseen.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Joukkomurha

    Pekka-Eric Auvinen ja Matti Juhani Saari tunnustivat olevansa ateisteja ja muut eivät olleet tiettävästi uskossa (kristinusko) tekojen hetkellä.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Jokelan_koulusurmat

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Kauhajoen_koulusurmat

    On tökerö valhe sanoa, että ateistit eivät tee mitään pahaa tai että eivät voi tehdä syntiä, kun jokainen tietää sen, että synnillä tarkoitetaan pahan tekemistä.

    Saa toki saivarrella, että synti on rikos tai rikkomus Jumalan tahtoa vastaan - mitä se suppeassa merkityksessä onkin - ja koska Jumalaa ei ole olemassa, niin kukaan ei tee syntiä (paitsi ne, jotka uskovat Jumalaan). Ateistit tekevät kuitenkin kaikkea samaa pahaa mitä teistitkin ja ovat siihen kykeneviä. Ateistien valheet ja toisten kunniaa loukkaava käytös ja vihapuheet kristittyjä kohtaan ovat ilmeiset tällä palstalla joka päivä.


   • Anonyymi

    Kyllä. Raamatun Jumala on pahin kaikkien jumalien joukossa, mutta onneksi se on vain mielikuvituksen tuotetta. Siitä saisi hyviä elokuvia ja televisiosarjoja, mikä olisi viihdettä myös meille ateisteille.

    Minä ainakin tykkään katsoa väkivaltaa televisiosta ja jopa filmejä, joissa mässäillään väkivallalla ja murhilla (esim. Tarantinon leffat ja Kubrickin kellopeliappelsiini). Monet ateistit pitävät kauhuleffoista ja Walking dead -sarjasta: nauttivat siis fiktiivisen pahan tekemisestä. Jotkut tekevät sitä pahaa sitten myös reaalimaailmassa ja osa heistä jää kiinni, mutta osa selviää rangaistuksetta, kun eivät jää kiinni eivätkä tietenkään itseään ilmianna.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet siis sitä mieltä, että ateistit eivät tee mitään pahaa: eivät valehtele, varasta, raiskaa, petä puolisoaan, harrasta väkivaltaa, tapa tai murhaa. No saahan sitä noinkin uskoa, mutta koska et usko, niin sitten sinä valehtelet. Ei mitään uutta länsirintamalta.

    Ateistien seksuaalirikoksien määrää on vaikea tietää, koska ateisteja ei ole rekisteröity: ehkä pitäisi? Ateistien seksirikokset eivät myöskään päädy yleensä uutisiin toisin kuin nimeltään kristittyjen, joten suuri yleisö ei tiedä niistä juuri mitään. Toki jos joku mitättömyys jää lähipiirissä kiinni raiskauksesta, pedofiliasta tai seksuaalisesta häirinnästä, niin hänet voidaan tunnistaa uskontojen vastaisuuden tai ei-uskonnollisuuden vuoksi ateistiksi.

    Tuolla on mainittu joitakin ateistien johtajia ihan nimeltä, kun ovat seksirikoksia tehneet ja linkkejä löytyy muuallekin.

    https://conservapedia.com/Atheists_and_sexual_abuse

    Suomen joukkomurhista (13 kpl) on kaksi tunnettujen ateistien tekemiä ja loputkaan tekijöistä eivät ole olleet tunnettuja uskosta Jeesukseen.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Joukkomurha

    Pekka-Eric Auvinen ja Matti Juhani Saari tunnustivat olevansa ateisteja ja muut eivät olleet tiettävästi uskossa (kristinusko) tekojen hetkellä.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Jokelan_koulusurmat

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Kauhajoen_koulusurmat

    On tökerö valhe sanoa, että ateistit eivät tee mitään pahaa tai että eivät voi tehdä syntiä, kun jokainen tietää sen, että synnillä tarkoitetaan pahan tekemistä.

    Saa toki saivarrella, että synti on rikos tai rikkomus Jumalan tahtoa vastaan - mitä se suppeassa merkityksessä onkin - ja koska Jumalaa ei ole olemassa, niin kukaan ei tee syntiä (paitsi ne, jotka uskovat Jumalaan). Ateistit tekevät kuitenkin kaikkea samaa pahaa mitä teistitkin ja ovat siihen kykeneviä. Ateistien valheet ja toisten kunniaa loukkaava käytös ja vihapuheet kristittyjä kohtaan ovat ilmeiset tällä palstalla joka päivä.

    On suora totuus sanoa, että teistit tekevät pahaa tai että eivät voi tehdä syntiä, kun jokainen tietää sen, että synnillä tarkoitetaan pahan tekemistä.
    Esim. pahan puhumista muista.
    Sen lisään edelliseeni.
    Palsta -.
    Uskonnot ja uskomukset ja sen evankelistat. Luterilainen "Tiw-teen" atisti
    GeForce-käyttäjä suuttuu jo tietokoneistakin.
    MIksi Jeesus tekee ihmisen niin katkeraksi ja tyhmäksi?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet siis sitä mieltä, että ateistit eivät tee mitään pahaa: eivät valehtele, varasta, raiskaa, petä puolisoaan, harrasta väkivaltaa, tapa tai murhaa. No saahan sitä noinkin uskoa, mutta koska et usko, niin sitten sinä valehtelet. Ei mitään uutta länsirintamalta.

    Ateistien seksuaalirikoksien määrää on vaikea tietää, koska ateisteja ei ole rekisteröity: ehkä pitäisi? Ateistien seksirikokset eivät myöskään päädy yleensä uutisiin toisin kuin nimeltään kristittyjen, joten suuri yleisö ei tiedä niistä juuri mitään. Toki jos joku mitättömyys jää lähipiirissä kiinni raiskauksesta, pedofiliasta tai seksuaalisesta häirinnästä, niin hänet voidaan tunnistaa uskontojen vastaisuuden tai ei-uskonnollisuuden vuoksi ateistiksi.

    Tuolla on mainittu joitakin ateistien johtajia ihan nimeltä, kun ovat seksirikoksia tehneet ja linkkejä löytyy muuallekin.

    https://conservapedia.com/Atheists_and_sexual_abuse

    Suomen joukkomurhista (13 kpl) on kaksi tunnettujen ateistien tekemiä ja loputkaan tekijöistä eivät ole olleet tunnettuja uskosta Jeesukseen.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Joukkomurha

    Pekka-Eric Auvinen ja Matti Juhani Saari tunnustivat olevansa ateisteja ja muut eivät olleet tiettävästi uskossa (kristinusko) tekojen hetkellä.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Jokelan_koulusurmat

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Kauhajoen_koulusurmat

    On tökerö valhe sanoa, että ateistit eivät tee mitään pahaa tai että eivät voi tehdä syntiä, kun jokainen tietää sen, että synnillä tarkoitetaan pahan tekemistä.

    Saa toki saivarrella, että synti on rikos tai rikkomus Jumalan tahtoa vastaan - mitä se suppeassa merkityksessä onkin - ja koska Jumalaa ei ole olemassa, niin kukaan ei tee syntiä (paitsi ne, jotka uskovat Jumalaan). Ateistit tekevät kuitenkin kaikkea samaa pahaa mitä teistitkin ja ovat siihen kykeneviä. Ateistien valheet ja toisten kunniaa loukkaava käytös ja vihapuheet kristittyjä kohtaan ovat ilmeiset tällä palstalla joka päivä.

    "Olet siis sitä mieltä, että ateistit eivät tee mitään pahaa"

    Ateistit eivät tee syntiä, joka on uskovaisten keksimä nimitys mille lie, koska ateistit eivät usko mokomaan paskaan. Pahaa ihmiset osaavat tehdä etenkin hihhulit. Heidän leirissään ei lähimmäisrakkaudesta ole tietoakaan.


  • Anonyymi

   Naiiviusvastaisuus paljasti presidentin.

  • Anonyymi

   "Ateistien seksuaalirikoksien määrää on vaikea tietää, koska ateisteja ei ole rekisteröity: ehkä pitäisi?"

   Helposti katsot vain kuka ei kuulu kirkkoon tai muuhun uskonnolliseen yhteisöön esimerkiksi islaminuskoon.

   Luulisin että ateisteissa ei esiinny seksuaalirikosten tekijöitä läheskään siinämäärin kuin uskovaisten keskuudessa syystä että ateistit voivat harrastaa luonnollista seksiä ilman dogmeja tai mitään kieltoja.

   Uskovaisten piireissä seksuaalisuus kielletään ja se esiintyy väkivaltana sekä erittäin paljon lasten hyväksikäyttönä mm katolisen kirkon moni tuntee paremmin pedofiilikirkkona kuten eräät kotimaiset ahdasmieliset lahkot tunnetaan kyseisillä pilkkanimillä

   • Anonyymi

    Katolisen kirkon kohdalla pedofilian yleisyys selittyy selibaattikäskyllä, mutta ei lestoilla, jotka menevät tunnetusti naimisiin jo teineinä ja alkavat mukulatehtailun silloin.

    Mitä pedofiileihin tulee, niin aika monet heistä ovat naimisissa (tilastoja en tiedä) ja koska ateistien tekemänä nämä rikokset eivät ylitä uutiskynnystä, niin ne eivät tule suuren yleisön tietoon, mutta auta armias, jos joku nimikristitty sellaista tekee, niin heti on hyeenalauma kimpussa ja vihaiset ateistit työpaikoilla, oppilaitoksissa, kapakoissa, kaduilla ja kaikkialla vaativat uskontojen kieltämistä tai tappamista... :);)

    Ei uskovien piireissä kielletä seksuaalisuutta vaan ohjataan seksikäyttäytyminen avioliittoon. Se on eri asia kuin ateistien tapa sallia seksikokeilut heti puberteetin puhjettua ja maata kymmenien eri partnerien kanssa elämän aikana sukupuoleen katsomatta... ja naimisiin tahtovat kohta mennä enää homoseksuaalit, kun heterot elävät avosuhteissa ja siten on helpompi vaihtaa partneria...


  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Henkirikos Tohmajärvellä

   En ole paikkakuntalainen joten jääköön arvailut tekijöistä sikseen, vaikka tiettyyn suuntaan ne on syytä yhdistääkin.. Poliisi sai lauantaina aamuyöl
   Tohmajärvi
   48
   3101
  2. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   256
   3069
  3. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1919