Aihe

Helppoa rahaa

Anonyymi

Soitto varustamoon että kohta puukko heiluu ja rahtihameet kovan älämölön kanssa alukselle.

Viking Line ei päästänyt romaninaisia laivalleen – maksaa näille syrjinnästä noin 5000 euron korvauksen

Laivan järjestyksenvalvoja esti naiskaksikon pääsyn laivalle. Järjestyksenvalvoja oli ilmoittanut naisille, ettei romanien sallita nousta laivalle, koska on olemassa uhkatilanne.

Yhtiö oli saanut nimettömiä vinkkejä, että aluksella tapahtuisi väkivallanteko, jossa molemmat osapuolet olisivat romaneja. Tämän johdosta yhtiö päätti evätä kaikilta romaneilta pääsyn alukselle.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e802477e-dad1-44a4-9a62-09ed69d4fdc4

"Vaikka romanit ovat kohdanneet syrjintää ja vaikeuksia, ovat he myös upea esimerkki selviytymisestä ja oman rikkaan kulttuurin säilyttämisestä. Meillä on paljon opittavaa toisiltamme. "

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Konstit on monet.

  • Anonyymi

   Tuo väestönosa pystyy tankkaamaan myös ilmaiseksi, valitsee mittarista vain maksa kassaan vaihtoehdon

   • Anonyymi

    Syrjintää, pitäisi olla Älä maksa ollenkaan-vaihtoehto. Tasa-arvovaltuutettuuuu... huhuu... sitä tartteis kuulkaa moni muukin, minäkin!


  • Anonyymi

   Kyllä kansan kunnioitus romanikulttuuria kohtaan kasvaa, kun tällaisia juttuja lukee. V Balzarkin on täysin väärinymmärretty gitano. Miksi tätä Tarja Halosenkin sydänystävää lakikirjoilla päähän lyödään? Eikö vieläkään käsitetä, että romanikulttuuriin eivät Suomen lait päde?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   99
   4484