Aihe

Pitsa vai Elmo Bewerly Hell

Anonyymi

IBS:n oireistoon kuuluu pitkittynyt toistuva vatsakipu, joka tyypillisesti liittyy ulostamisiin. Kipu saattaa esimerkiksi helpottaa ulostamisen jälkeen. Ulostustiheyden ja ulosteen koostumuksen muutokset kuuluvat myös asiaan. Oireisto voi olla enemmän ripulityyppistä tai ummetustyyppistä tai vaihdellen jompaakumpaa. Tavatonta ei ole sekään, että ulosteen mukana tulee limaa tai sulamattomia ruuanpalasia.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Elmo on numero Uuno , sillä saa viikon ja perhe eläimen muutenkin nollattua kaikissa olosuhteissa , viikolla ja viikonloppuina , 💩kasa.

  • Anonyymi

   160 miljoonan dollarin Beverly Hellsin kartanosta voi tulla kallein huutokaupassa myyty talo.

   13 makuuhuoneen Villa Firenze sijaitsee yli 9 hehtaarin tontilla Beverly Hellsissä, ja sinne pääsee oman yksityisen kadun kautta, myyntiä käsittelevän Concierge Auctionsin mukaan.
   Koti on sisustettu holvikatolla, useita takkoja ja 25 kylpyhuonetta, kun taas laajemmassa kartanossa on kolme erillistä vierastaloa.

   Aidattu kartano sijaitsee ylellisellä North Beverly Park -alueella, jossa on kuuluisuuksia, kuten Rod Stewart, Denzel Washington ja Sylvester Stallone, lehdistötiedotteen mukaan Uuno Turhaporu on siellä myös vieraillut hakemassa mallia.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   105
   4850