Aihe

Senaatin äänestys vaaleista: 93 - 6. Republikaanipuolue on kuollut

Anonyymi

Senaatissa äänestettiin siitä olivatko vaalit rehelliseksi katsottavat, ja siksi presidenttiehdokkaiden valitsijamiehet tulisi hyväksyä tai hylätä. Senaatin äänet jakautuivat 93 - 6 hyväksymisen puolesta. Käytännössä republikaanit äänestivät samassa veneessä demokraattien kanssa.
https://urly.fi/1Sss

Republikaaneista vain Ted Cruz, Josh Hawley, Cindy Hyde-Smith, John Neely Kennedy, Roger Marshall ja Tommy Tuberville äänestivät sen puolesta, että vaalit eivät olleet rehelliset ja siksi valitsijamiehet tulee hylätä.

Puolueen kannattajista republikaaneissa jopa 70% on sitä mieltä, että vaalit eivät olleet rehelliset. Käytännössä tämä tekee aika pahan raon puoluejohdon ja kentän välille.

Republikaaneille ei kannata silti ennustaa loppua, mutta puolueen hajoamiselle on vahvoja merkkejä olemassa.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Uusi puolue alkanee kerääntyä OANN-uutiskanavan ja Newsmaxin ympärille. Myös Trumpin perheen omia jatkosuunnitelmia seurataan nyt tarkasti.

  • Anonyymi

   Huono tilanne siksi, että USAn vaalijärjestelmä edellyttää toisen vahvan puolueen olemassaoloa. Jos republikaanit hajoavat niin myös demokraateissa pääsevät puolueen häröimmät äärivoimat mellastamaan ilman pelkoa vastareaktioista. Odotettavissa siis lisää omituista identiteettipolitiikkaa, SJW - ilmiöitä, uusia pronomineja kuvailemaan omasta sukupuolestaan epätietoisia ihmisiä jne. Kaliforniassa ollaan jo nyt ihan omissa sfääreissään näiden kanssa.

   Toivoisin myös, ettei Biden anna periksi Kiinalle. Kun siis Kiinan haastaminen oli oikeastaan ainoa hyödyllinen asia jonka Trump teki niin siitä saavutuksesta on syytä pitää kiinni. Kiina oli aivan varmasti Iranin rinnalla mukana tekemässä vaalityötä Trumppia vastaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   608
   29526
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   20751
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14055
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10833
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   77
   7974