Aihe

Miksi YLE pitää mustaa pääsivua? Valtionpäämiehiä ei ole tapettu

Anonyymi

Mustalla taustalla olevaa uutissivustoa käytetään toisinaan, jos jonkin meille läheisen maan valtionpäämies tai tunnettu poliitikko on surmattu.
Nyt ei ole poliitikoita tapettu, miksi YLE siis taivastelee mustan pääsivunsa kanssa?
https://yle.fi/uutiset

Tämänhän pitäisi olla onnenpäivä meidän Bilderberg-johtoiselle Yeisradiolle. Globalistien sätkynukke, sairaalloinen Biden on saatu nostettua presidentiksi. Aseteollisuus sai mitä se halusi. Pian alkaa sotiminen Kiinan rannikolla.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   YLE haluaa muistaa Trumpin tappion sinetöintiä surevia persuja.

   • Anonyymi

    Sellaista todellista tappiota ei voida sinetöidä pois, Ei voida,, koska Dominion koneista luettavissa oleva data kertoo sen, että Trump voitti selvällä äänimäärällä nämä vaalit.

    Niin kauan kuin Dominion-koneita ei anneta vapaasti tutkittavaksi, eikä oikeudessa käsitellä asiaa, niin kauan koko Amerikan laajuinen Avohaava pysyy auki ja verisenä.


  • Anonyymi

   "suvaitsevaisten" kaiksinaismoralismi on ällöttävää vielä kesällä tuomittiin kovaan ääneen poliisien voimankäyttöä kun blm aktivistit tappoivat ja tuhosivat miljardien eurojen omaisuutta nyt taputtava käsiään aseettomien mielenosoittajien tappamisille?

  • Anonyymi

   Yle ylireagoi Yhdysvaltain tapahtumien suhteen. Aamulla saimme kuulla yöllä herätetyn, unenpöpperöisen presidenttimme kommentteja, joita Ylen toimittaja häneltä vaati. Muutenkin tuntuu siltä, että Ylen ulkomaantoimitus on yhtä kuin Washingtonin toimipiste.

   Yle olisi voinut käyttää mustaa taustaa vaikkapa silloin, kun EU lähti tukemaan yksittäisiä maita rahallisesti perussopimuksensa vastaisesti. Tämä vaikuttaa jokaisen suomalaisen lompakkoon, jenkkien kiehunta ei vähääkään.

  • Anonyymi

   Maailman riippumattomin media on tukevasti tossun alla. Sauli valmistautuu jo tuleviin rukousaamiaisiin.

  • Anonyymi

   Samanlaista kiihkopropagandaa kuin suomen kirkolla, joka katseli hymyillen vierestä ISIS-kalifaatin massiivisia murhatöitä. Mutta kun kalifaatti lopulta alkoi kaatua, alkoivat soittaa kirkonkelloja protestiksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   269
   19183
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13893
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   343
   10398
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   71
   7625
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   358
   4673