Aihe

Kansalaaset; Me tuomittemma Usan trakerian hyökkäyksen konkressihin!

Anonyymi

Kyllä nyt on korkia aika kertua teillen arvoosat kansalaasillemma, notta Me ja mää Kansallises Kokoomukses tuomittemma ääni-oikeestolaasen tapaasen hyökkäyksen Usan remokratian ytimehen Konkressi-taloohin!
Se jos oomma ollehet tavallansa tukemas Mr. presirentti Trumpin hallintua ja politiikkaa ei tarkoota meillä (Ka-Ko:s) notta olisimma tukemas äärioikeestolaasia mielipiteetä!
ME TUOMITTEMMA nämä alakaa päälle! Emmmä suvaatte minkäänlaasta Yhyrysvaltaan oikeusjäriestelmää loukkaavaa toimintaa, sen haluan ja uskallan sanua täs tilantehes kaikkien kokoomuslaasten puolesta! Vaikka kunnianarvoosa puheenjohtajamma Hra Petteri Orpo on ollut estehellinen tämän asian täs kiiruhus lausumahan juluki!

Huom. Tuumma vaatimahan Suomen eruskuntataloohin lisää turvallisuustekijöötä ja toimia tämä Usan hyökkäyksen takia, notta me kallisarvooset kansakuntamma kukkaaset eli erustajat olismma ja tuntisimma olevamma muiren yläpuolella asiooren hoiron kans jota teemme uutterasti myös joulutaukomma aikana kuten kesääsin jne. myös silloon kun emmä oo pääkallon paikalla Arkarianmäellä!
Ps.
Vähintä mitä saattaasimme ajatella olis notta jokahittella erustajistamma olisi oma turvamies lainsäärännän turvaamises aamusta iltahan!

Kunniootuksella - Teirän;

Ansa Risukko
(Ka-Ko) Erustaja ja ent. 1. nainen, puhemies ja terveystieteeren tohtori mm.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä me teemme niin myös.

   Viher-vasemmisto Suomi.

  • Anonyymi

   Lopeta ny tuon köppääsen pohojanmaan murteen vääntäminen, ei taharo onnistua..soot aiva noivelo!

   • Anonyymi

    ???
    Mitä kieltä puhutte?
    Ota kantaa asiaan älä pilkkuihin ja sanoihin sellaisenaan! Jos kykenette?


  • Anonyymi

   Olemmehan nyt yhtä mieltä täällä Suomes, ja yhyrytte meirän kokoomuskaasten (Ka-Ko) kannaottohon notta emmä hyväksy tällääsiä manöövereita!

   Arvoosa puheenjohtajamma korkiasti kunniootettu ( Köyliös) P. Orpo menöö ny vähän asiootten erelle Sdp:n syriäätetyn Antti Rintehen kans notta Perussuomalaasissa olis joku uhka samahan tapahan mitä Usas tapahtuu!

   Voin rauhootella että olokaa nyt hiliaa hyvänen aika - Orpo ja Rinne ja keskittykää siihen mikä teidän tehtävä on maan politiikas ja nostaa puolueirenna kannatusta ja lakata pelekäämästä yhä kannatusta nostavaa Perussuomalaasten puoluesta!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   12753
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   188
   12014
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   247
   7917
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   19
   5391
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   195
   3227