Aihe

Missä ovat kriittiset kysymykset USA:n tapahtumista?

Anonyymi

Valtamedian sivut kirkuvat otsikoita USA:n vallankaappausyrityksestä, jonka Trump yritti järjestää. Jotkut puhuvat jopa fasistisesta kaappaushankkeesta.

Joku tyhmempi saattaisi hieman ihmetellä tällaista kaappausyritystä. Maalaispojilta näyttävät mielenosoittajat, jotka rynnivät turva-aitaa vasten ja ottivat samalla kännykkäkuvia toisistaan, eivät muistuttaneet vähimmässäkään määrin Mussolinin ja Hitlerin sotilaallisesti organisoistuja joukkoja, joita käytettiin fasistisiin iskuihin. Sisällä kongressitalossa valtaajat kulkivat kuin turistit nauhoilla rajattuja polkuja pitkin ja ottivat samalla paljon selfiekuvia.

Tyhmempi saattaisi kysyä, miten on mahdollista, että maailman suurin sotilasmahti, jossa myös sisäinen polisiisi- ja turvallisuuskoneisto on äärimmilleen viritetty, ei varaudu suojelemaan kongressirakennusta, kun sen edustalle on kokoontumassa suuri sisällä tehtäviä päätöksiä vastustava mielenosoitus? Onko maailman ainoa supervalta todella näin kykenemätön?

Tyhmä saattaisi jopa väittää, että mielenosoittajat eivät päässeet kongressirakennukseen vaan että heidät päästettiin sinne. Talon turvallisuudesta huolehtivissa poliisivoimissa tehtiin päätös porttien avaamisesta ja ”maltillisesta” toiminnasta. Kuka oli antanut ohjeet? Trump, Trump, Trump Trump, huutaa valtamedia, jos tällaista joku epäilee. Mutta miksi Trump olisi tehnyt päätöksen, joka johtaa hänen maineensa totaaliseen mustaamiseen ja saattaa viedä mahdollisuudet yrittää revanssia vuoden 2014 presidentinvaaleissa? Ei kai hänkään sentään niin tyhmä voi olla?

Tällaisia kysymyksiä on Suomen valtamedialta turha odottaa. Sehän seuraa uskollisesti Yhdysvaltojen ”laatumediaa”, joka on kiinteä osa maan sotilas-tiedustelu-finanssi-sotateollisuus kompleksia.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kaikki maailman mediat ovat juonessa mukana. Ainakin tähän saakka veretön vallankaappaus on mennyt suunnitellusti. Nyt näyttää olevan kova kiire saada pressa viralta, ettei ehdi tekemään mitään vastaliikettä. Tehokkuudesta todiste, että historian ensimmäinen pressaehdokas valitaan ilman vaalityötä. Kellarissa istumalla ja odottamalla.

  • Anonyymi

   Uutisten mukaan Washington D.C.:n kuvernööri olisi halunnut lisää kansalliskaartin sotilaita vartioimaan senaatin rakennuksia, mutta pyyntöön ei ollut suostuttu. Lisäksi poliisi oli ainakin aluksi sangen helläotteinen. Tulee vaikutelma, että Trumpia haluttiin nöyryyttää lisää antamalla hänen innokkaimpien kannattajiensa tunkeutua senaatin rakennukseen.

   • Anonyymi

    Poliisit päästi sen 40 hengen terroristijoukon sisään ja antoi sen tehdä siellä mitä halusivat. Niiden takaa tuli muu paikalla ollut kansa ihmettelemään tapahtumia ja sitten alkoi tulitus, jossa neljä kuoli. Rauhallisesti kävellyttä naista poliisi ampui takaapäin niskaan ja hän kuoli siihen paikkaan. Kuka kehtaa väittää, että ei ollut tarkoituksella tehty feikki valtaus. Syyttivät Trumppia siitäkin.


  • Anonyymi

   Helsingin Sanomat märehtii tänään aihetta peräti 18 (kahdeksallatoista) sivulla, mutta oleellinen jää kertomatta.

  • Anonyymi

   Tilaee alkaa olla siinä pisteessä, että kaikkia lehdistön juttuja pitää lukea vahetietona. Kuten olen jo aiemmin sanonut, vahvan suodattimen läpi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   43
   11838
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   154
   9049
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   221
   7053
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   13
   4246
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   190
   2823