Aihe

"Pakolaiset" lähtevät pian pitkille lomille kotimaihinsa kun saavat rahaa

Anonyymi

Suomessa lorvii rikollisia turvapaikanhakijoita ja pakolaisia, siksi pyydänkin teiltä Vihreiltä ja Vasemmistoliittolaisilta apua kun te olette turvapaikka ja pakolaisasiantuntijoita, huippu sellaisia. Mieltäni on askarruttanut se seikka että miten täältä turvapaikkaa anonut sekä sen saanut kotimaassaan tappouhan alla elävä sekä vainottu ja kidutettu henkilö voi palata takaisin kotimaahansa lomailemaan välittömästi kun on saanut täältä virallisesti turvapaikan tai hänelle on myönnetty pakolaisstatus.

Kotimaan lomilla voi käydä useita kertoja vuodessa ja niiden pituudella ei ole mitään rajaa. Sveitsi ja itävalta ovat jo puuttuneet tähän esille tuomaani turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten lomakikkailuun. Esimerkiksi Norja teki kyselyn jossa 75% pakolaisista ilmoitti entiseen kotimaahansa suuntautuneen matkan syyksi lomailun. Maamme sallii kyseisen lomailun puuttumatta siihen mitenkään vaikka jostain syystä persut eivät ainoina ymmärrä ja hyväksy sitä.
Tämä perustuu täysin tarkistettavissa oleviin faktoihin. Kiitän etukäteen asiallisista ja hyvin perustelluista vastauksista. Ps. se ei sitten ihan riitä hyväksi perusteluksi että lomailevat suomalaisetkin kotimaassaan.

Esim. Helsingissä on täysin matujen asuttamia kerrostaloja pimeenä/tyhjillään.
Valot syttyvät automaattisesti hämäräkytkimillä.
Matkailevat työttöminä lomille halpoihin kotimaihinsa heti kansalaisuuden saatuaan, suomalaisten rahoilla.
Samaan aikaan kantasuomalaiset ovat asuntojonossa vuosikausia.

Helsinki Vantaa lentoterminaalissakin odottavat lentoja, mennen tullen, huulet roikkuen, kuolaa valuen, silmät moljottavat tyhmän näköisinä.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

    "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
    Maailman menoa
    99
    4496