Aihe

Maskisuositus jo 12 vuotiaille...

Anonyymi

Nyt on annettu maskin käyttösuositus 12 vuotta vanhemmille kansalaisille.
Eli nyt voitaneen perustellusti päätellä että kaikki ilman maskia kulkevat ja jalkakäytävällä pyöräilevät ovat alle 12 vuotiaita, ainakin henkisiltä ominaisuuksiltaan...

5

53

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei oo enää normaalia elämää näköpiirissä? Kohta annetaan suositus käyttää kaupoissa biologisen sodankäynnin suojapukua?

   • Anonyymi

    Ainakin lieksalaisten kannattaisi käyttää enemmän kondomia ettei tulisi enempää serkusten lapsia...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ainakin lieksalaisten kannattaisi käyttää enemmän kondomia ettei tulisi enempää serkusten lapsia...

    Ihan kaikille muillekin sama, mutta määräyksenä, maailma ei tarvitse yhtäkään serkusta eikä sisarusta, Lieksassa eikä Keniassa.
    Muuten, mitä vikaa on serkusten lapsissa, jos on lieksalainen?


  • Anonyymi

   Kuka pyöräillessä tai kävelessä pitää maskia ? Koska se ei ole tarpeen,,ulkona voi ja kannattaakin olla ilman maskia. Jo sisätiloissa maskin käyttö lisää päänsärkyä,monelle hengenhdistusta, mahdollisesti jopa pyörtymisiä kun joutuu hengittämään lämmintä ilmaa eestaas. Itselläni on todella vaikeaa maskin käyttö( paniikkikohtaus oireita,ahdistus todella pahana, runsasta hikoilua,päätä särkee myöhemmin,oksettava olo) mutta vastuullisesti käytän kaupassa,apteekissa käydessä,,,en muulloin, en kyllä muualla käy.
   En varsinkaan ulkona. Heti kun pääsen kaupasta riisun maskin pois samoin vinyylihanskat ja desifioin kädet. Ja sit vasta liikkeelle.
   Olen lukenut lääkärin kirjoittaman artikkelin jossa lääkäri kertoi ettei ulkona maskin käyttö ole tarpeellista. Täytyy vaan sielläkin hieman turvaväliä pitää ettei ihan lähelle menee ystävää,tuttavaa.
   Järkyttävää katsoa kun jotkut autoillessa pitää maskia. Lämmin autoa ja maski kasvoilla, huh. Aika sisukas ihminen pitää olla.
   Itse olen vanhempia ihmisiä ohjeistanut että vasta autosta ulos lähtiessä laittaa maski.

   • Anonyymi

    Jos käy parissa, kolmessa paikassa, en käytä kolmea lappua, vaan annan sen saman olla koko ajan. Parempi niin kuin maksaa kolmesta kertakäytöstä, aika tyyriiksi käy muutenkin.
    Kyllä Kelan kuuluisi korvata laput, eihän tämä tauti meidän syyytämme ole. Siksi vain suositellaa, ettei synny maksuvelvollisuutta.
    Mitähän, jos kukaan ei käyttäisi?
    Suositus ei velvoita mihinkään.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   106
   5068
  2. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   348
   1579