Aihe

Postissa ei vaadittu paljastamaan maskilla suojattuja kasvoja hakiessani postia ajokortilla

Anonyymi

Joudun käyttämään Poste Restante -palvelua, koska minulla on ollut jo vuosia suuria vaikeuksia saada minulle osoitettua postia perille. Poste Restantesta hakiessani näytän aina ajokorttini tai passini ja sitten virkailija käy hakemassa minulle osoitetun postin, mutta sitä ajokorttia ei tarkasteta tietokoneelta, että onko se esim. ilmoitettu varastetuksi. Valitettavasti minulta on varastettu muutama vuosi sitten ajokortti ja myös yksi passeistani on kadonnut. Olen tehnyt näistä ilmoitukset poliisille.
Olen myös huomannut, että mikäli unohdan paljastaa kasvoni, niin sitä ei myöskään vaadita, vaikka välissä on lasiseinä, eli parin sekunnin hengityshuurut eivät tulisi postivirkailijan kasvoille. Eipä siis ole mikään ihme, ettei minulle osoitettu posti oikein meinaa tulla perille, koska senpä näyttää saavan postista vaikka tuollaisella varastetulla ajokortilla tai kadonneella passilla (jos sen joku on löytänyt). Tuossa Poste Restanten noutopisteessä ei ole myöskään mitään ohjeistusta paljastaa maskilla suojatut kasvot. Mielestäni viranomaisten ei tulisi luottaa Postiin minkäänlaisten virallisen postin toimittajaksi, kun Posti ei nyt vain mitenkään osaa toimittaa postia perille. Esim. minulla meni muutama minuutti miettiä, että miten voisi estää postin toimittamisen varkaalle, jonka hallussa varastettu ajokortti on. Eli sen kuin tarkistaa koneelta, että onko kyseessä varastettu ajokortti vaiko ei. Lisäksi jos lasiseinässä on ohjeistus paljastaa kasvot pariksi sekunniksi tunnistuksen ajaksi, niin rehelliset ihmiset sen helposti tekevät ja jos postivirkailijoilla on kiire, eikä kaikkien ajokortteja kerkeä tarkistaa koneelta, että onko varastettuja vaiko ei, niin sitten tarkistaa ainakin niiden osalta, jotka eivät vapaaehtoisesti paljasta kasvojaan.
Esimerkkejä, mitä virallista postia ei ole tullut perille on esim. poikani kutsuntakuulutus. Minä olin aina se, joka kävin hakemassa postin Poste Restantesta, koska kaikki talooni tullut posti oli ohjattu Poste Restanteen, joten ei ole mahdollista, että poikani olisi saanut sen muuta kautta. Onneksi poikani alkoi kuitenkin ihmetellä, että miksei ole saanut kutsuntakuulutusta ja soitti armeijaan ja kävi sitten ilmi, että kutsuntakuulutus oli lähetetty jo ainakin viikkoja aikaisemmin ja he sitten ilmoittivat hänelle kutsuntapäivämäärän ja hän sitten kävi siellä ja suoritti muutaman viikon kuluttua alkavan armeijan moitteettomasti. Tietty myös kaikenlaisia paketteja ja muita tärkeitä kirjeitä on jäänyt saamatta ja varmasti myös kaikenlaista postia, josta minulla ei ole tietoakaan. Monesti myös pakettien saapumisilmoituksen koodissa ja postiin järjestelmiin kirjatussa koodissa on ollut yhden merkin ero. Silloin kun Poste Restante osoitteeni oli Tikkurilan posti, niin ne postivirkailijat joutuivat monesti arvuuttelemaan, että mikähän koodi on nyt tällä kertaa järjestelmässä väärin ja joutuivat välillä käymään puolet paketeista läpi, ennen kuin löytyi minun pakettini. Jos he eivät olisi tehneet sitä työtä, niin minä en olisi saanut pakettiani. Virhe ei tietenkään ollut mitenkään minun, enhän minä niitä koodeja saapumisilmoituksiin syötä, kyllä ne kaikki on sinne syötetty Postin / Postin yhteistyökumppaneiden kautta. Eli monet postivirkailijat kyllä tekevät paljon työtä, että posti kulkisi perille, mutta suunnittelussa ovat kämmänneet pahasti, joka sallii sitten kaikenlaisten virheiden tapahtumista. Itse olen tietty aina silloin tällöin lähettänyt Postiin työpaikkahakemuksia, mutta eivät ole koskaan kutsuneet edes haastatteluun. Nytkin pystyin antamaan Postille ilmaisia ohjeita, miten saada Postin kuljettamista varmemmaksi vain muutaman minuutin suunnittelulla. Mihinkä olisinkaan pystynyt, jos olisin käyttänyt siihen vuosikausia, kuten ne Postin palkatut suunnitteliat. Mutta on minulla tietty ollut hyvin hyväpalkkaisia hommia muutenkin, olenkin hakenut Postiin töihin lähinnä vain sen vuoksi, että he alkaisivat saamaan postin kuljetettua sille taholle, jolle lähettäjä on postin tarkoittanut.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

    https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
    Maailman menoa
    367
    4425
   2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

    Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
    Kotimaiset julkkisjuorut
    57
    3338
   3. Torppa Levillä

    Mites se raskauspahoinvointi ??
    Kotimaiset julkkisjuorut
    94
    1812
   4. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

    Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
    Muhos
    20
    1643