Aihe

Arvovaltainen vastaukseni kuitti arvoitukseen

Anonyymi

Moips!

No ja mutta, voi hyvänen aika sentään taasen, täällä oli jonkun (en kirjoita kenen, jotta olisin sääntöjenmukainen) aijaama kuitti, josta kysyttiin, että mitä siinä lukee.

Otinpa oikein video puhelun Thaimaaseen ja kysyin asiantuntijaltani, että mitä tuossa kuitissa lukkee. En nyt aijaa tätä video puhelua suoraan tänne, koska mahdollisesti kauko kaipuuta ja etä ihokoskettua K18 voisi videossa ollen.

Mutta että näin minulle tästä kuitista suuri piirtein kerrottiin:

Kuitti puhelin posti.
Puhelin painaa kilo 1918 kilo.
Lähettää tämä nimi.
Ooo monta, se on posti.
Monta ihmistä saa tämä posti.
Tämä rahaa 8100 ja takaisin.
Eee se on hassu.
Bee onko tämä bath.
Posti tämä DHL.
En tiedä.

Että näin!

Pankaapas nakaten, paremmaksi pojut.... jos pystytte?

T: Verkostointunut Asiantuntija

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   PS.
   Tarkoitin tietenkin että suurinpiirtein.

  • Anonyymi

   Kaikesta kaiken tietävä tylyttää harkitusti ruskea kielistä sihteeriään näin:

   "Ettäkö Pattayan matkailupalsta on numeromiehen ajatusmaailmassa jonkinlainen Thaimaan asiantuntijoiden keskinäinen kilpailu jossa hän sitten itse julistautuu voittajaksi?

   Ei se ihan niin mene todellisessa maailmassa. Sinusta ei tule 100 metrin maailmanennätyksen haltijaakaan vain sanomallla että olet maailman nopein mies. Ensin sinun pitää juosta todistajien ja kellottajien läsnäollessa maailman nopeiten se satanen.

   Asiantuntijakisaa ei voi käydä anonyyminä netissä. Tännehän voi kirjoitella mitä vaan ajan kanssa vaikka ihan hatusta, googlesta, lainaten, kuulopuheita, kirjasta kopioiden tai vaikkapa unistaan kertomalla. Asiantuntijaa ne kirjoitukset ei tee kenestäkään.
   Myöskään kokemuksesta kertominen ei tee asiantuntijaksi. Se on vain kokemus ja havainnointi. Voit analysoida kokemustasi ja kertoa siitä miltä se tuntui. Esimerkiksi jos jäät auton alle, niin et ole kuitenkaan auton alle jäämisen asiantuntija.

   Asiantuntija on koulutettu ja monipuolisesti kokenut ja opiskellut sekä analysoinut myös muiden kokemuksia.

   Jos puhutaan Thaimaan asiantuntijasta, niin se olisi varsin laaja käsite. Edellyttää ehdottomasti Thaimaan laaja-alaista kulttuurin, historian, maantieteen, kielen, uskontojen, talouden, politiikan, sosiologian, psykologian ja antropologian tuntemusta.

   Tuleeko nuo tiedot ja taidot asumalla turistislummissa ja käymällä lootaksesta hakemassa riisiä? Ei tule.
   Sitten se edellyttää matkustelua ympäri Thaimaata, tutustumista alueisiin ja ihmisiin.

   Tämän jälkeen vaaditaan vielä asiantuntijalta loogista päättelykykyä, kykyä tehdä johtopäätöksiä, verbaliikkaa, hyvää muistia, hyvää ulosantia ja objektiivisuutta ilman puolueellista näkökantaa ja ilman katkeruutta.
   Sitten ollaan jonkinlainen Thaimaan asiantuntija. Ikkunasta pällistelemällä ja oleskelemalla ei sellaiseksi tulla.

   Voin kertoa sinulle numeroukkeli että kirjoituksiesi perusteella asiantuntemuksesi rajautuu kansaneläkelaitoksen tukemiin lääkkeisiin ja tiedät jonkin verran eläkeasioista. Muutoin olet lapsen tasolla. Mutta älä ole huolissasi. Ei täällä ole muitakaan asiantuntijoita ja vaikka olisi niin tämä ei ole kilpailu ja täällä ei jaeta palkintoja eikä pisteitä kenellekään.

   Minkäänlainen asiantuntemuksen puute ei ole este turismille. Parhaat matkat suoritetaan täysin ummikkona keltanokkana ekaa kertaa. Silloin se on seikkailu ja uutta ja erikoista. Viisastelu varsinkin ilman rahkeita on lapsellista "

   Meillä täällä niin hauskoo jotta nauraessa housut reppee hanurista...

  • Anonyymi

   Oryctolagus cuniculus on yleensä hiljainen, ahdistettuna kirkuu, tömistää jalkojaan.

   Oryctolagus cuniculus on luontaisesti aktiivinen läpi vuorokauden, mutta häirittynä ja vainottuna siitä tulee hämärä- ja yöeläin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   270
   19943
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   171
   15847
  3. Sofia sai 2000 e sukset ja Stefan joutui lainaamaan rahaa ruokaan

   Sofia sai Stefanilta 2000 e sukset ja Stefan joutui tämän jälkeen lainaamaan kaverilta rahaa ruokaan. Aika hurjaa menoa. Jos Martina olisi tiennyt,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   301
   12723
  4. Poliisi vaati Niko Ranta-ahoa vangittavaksi

   uudesta huumerikoksesta. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007734511.html
   Kotimaiset julkkisjuorut
   310
   10393
  5. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   676
   10187