Aihe

Koko totuus

Anonyymi

Uskovat jotka sanovat olevansa uskossa, mihin te uskotte?
Raamatusta ei saa puhua kuin kauniista asioista. Siellä on myös toisenlaisia asioita.
Henokin kirja kertoo demoneista. Henok kertoo kirjassaan monesta nimetystä demonista, mutta näistä ei kirkkokaan puhu mitään. Vaikka kirkon isät vaativat olemaan lojaaleja raamatulle, he valitsevat sieltä vain samoja tuttuja turvallisia paikkoja julistettavaksi.
Kun julistaja Pirkko Jalovaara toi nämä asiat aivan oikeutetusti esiin, hänet kirjaimellisesti murskattiin valhein, käyttäen mediaa julkiseen lynkkaukseen. Kaiken takaa löytyy valtion kirkko, kristillinen lukutoukkapiiri, ahdasmielinen laitos, jolle totuutta tärkeämpää on että istutaan tukka kammattuna sunnuntaina kirkossa tunnin verran. Se riittää heidän taivaansa taivaspaikkaan. Paskat. He haluavat meistä lampaita jotka alistuu kaikkeen mitä meille halutaan syöttää.
Pirkko oli ja on oikeassa. Raamattu on oikeassa.
Papit ja paavit kieltävät raamatun. He ovat osa maksettua politiikkaa, kirkkoa käytetään sanan vääristämiseen kovalla valtion valuutalla.
Papit valehtelee. Tämäkin sanotaan raamatussa. Papit ovat ammatissa vain työn ja uralla etenemisen vuoksi. Kuin muissakin virastoissa.
Kun julistatte niin julistakaa raamattua, eikä mitään rajoitettua muuteltua painosta. Lopettakaa se valehteleminen.
Isoveli valvoo kirkkojakin, rukoushuoneisiin on valjastettu kamerat, sanovat että turvallisuutta ajatellen. Katin kontit. Mitä turvallisuutta se tuo? Jos joku tekee kirkossa kolttosia, viranomaiset ovat paikalla ehkä vasta seuraavana päivänä.
Kamerat ovat etävalvonnan välineitä, isoveli valvoo mitä kirkossa saa puhua ja tehdä. Olemme kuin itänaapurissa, suomi orjuuttaa kansaa jatkuvalla valvonnalla. Sananvapautta ei ole.
Olitpa netissä tai marketissa bonuskortteinesi, kaikkialle tallentuu kuka olet, mihin aikaan, mitä ostat, mitä tutkit netissä.
Olemme häkitetty valvontayhteiskuntaan.
Televisioosi lähetetään tiettyä elokuvaa, kun tilaat netissä. He tietävät missä olet, mikä on televisiosi digitaalinen koodi. He lähettävät tilaamasi ohjelman vain sinun televisioosi.
Oletko ajatellut, että olohuoneesi on paikka, jossa sinua valvotaan.
Samoin kuin he koodaavat televisiosi numeron, he tietävät kenen nimellä ja missä osoitteessa tv on.
Samalla tavoin kun he lähettävät siihen kuvaa, he voivat myös vastaanottaa kuvaa. Sinua salakatsellaan olohuoneessasi.
Digitaalinen kamera ei ole kännykässäkään iso, ei se ole televisiossasikaan. Nuppineulan pään kokoinen.
Punainen virtavalo palaa aina. On the air. Aina valmius, kun valtio näppäilee koodisi tietokantaan, , he pääsevät katsomaan olohuoneeseesi.
Etkö ihmettele tätä digihölmöilyä. Kaikki vakoilevat kaikkea, Huawei oli juuri vakoiluskandaalissa, puhelimissa on vakoiluohjelmia. Google on maailman suurin vakoiluverkosto, myy tietojaan eteenpäin. Google seuraa hakujasi, seuraa sähköpostisi, vakoilee pankkitietosi. Näethän, et voi omistaa markkaakaan ettei valtio tiedä.
Sairas maailma. Usko on yksityisasia, kirkko rikkoo perustuslakia ja uskonnonvapautta viemällä uskovilta oikeuden yksityisyyteen kirkoissa.
Häpeällistä suomen valtio. He ovat olleet kotonasi jo vuosia. Osta uusi tv vaikka käteisellä, niin kysytään nimi, osoite, ja lisäkysymykset.
Mitä ne niillä tiedoilla tekee? No juuri sitä, kun et osta kortilla, joka paljastaisi henkilöllisyytesi, niin käteisasiakkaalta udellaan ne suoraan suullisesti. Tietosi rekisteröidään uuden televisiosi koodin taa haluat tai et. Ja yhteys toimii taas.
Ei se niin vaikea ole ymmärtää kun pysähtyy hetkeksi ajattelemaan.
Yhteiskunta tehdään väkisin tällaiseksi, ilman älypuhelita ei pärjää, nettiyhteys tarvitaan kaikkialle, ja silloin sinua pystytään valvomaan. Rahankäyttö loppuu, on helpompi valvoa paljonko sinulla on rahaa käytettävissä jos on liikaa, valtio keksii sinulle lisämaksuja. Koska kukaan ei saa välttää 60 % verotusta.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Takaisin ylös

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

    Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
    Kotimaiset julkkisjuorut
    271
    20032
   2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
    Kadonneet ihmiset
    171
    15950
   3. Sofia sai 2000 e sukset ja Stefan joutui lainaamaan rahaa ruokaan

    Sofia sai Stefanilta 2000 e sukset ja Stefan joutui tämän jälkeen lainaamaan kaverilta rahaa ruokaan. Aika hurjaa menoa. Jos Martina olisi tiennyt,
    Kotimaiset julkkisjuorut
    302
    12748
   4. Poliisi vaati Niko Ranta-ahoa vangittavaksi

    uudesta huumerikoksesta. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007734511.html
    Kotimaiset julkkisjuorut
    311
    10400
   5. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

    Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
    Maailman menoa
    676
    10246