Aihe

Elokuvissa sääskiniemeltä

Anonyymi

Onko siinä perää notta paavo olis käyny eläviskuvis sen tytöön vanahempien kans. ,ei sovi laatuhun jos o totta.
Tämä palijastaas koko asijan,ei murhamiähen kans mennä elokuvihin.

Kertokaas onko nähty

13

65

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä ne Elotähdessä olivat ja yhdessä.

   • Anonyymi

    Piti mennä kattomaan Texasin moottorisahamurhaajaa mutta se asetettiin esityskieltoon.Kattoivat varmaan Pekka ja Pätkä elokuvan tai sitten Tarzanin sen Sääski Niemen viidakon kuninkaan.
    Pekka Lipponen ja Kalle Kustaa Korkki tutkivat juttua.


  • Anonyymi

   Mitäs tämä on uutta? Täällähän on 30 vuotta tästä kirjoitettu, että ei Paavolla ollut Myllymäkeen huonot välit vankireissun jälkeen. Enemmän ne välit oli poikki Auliksen sukuun 6.6.1971 jälkeen.
   Paavohan oli suuri sankari nuorisoseuralla ja vankiaikojensa muistelijana. Se kaikki kertoo hyvin sairaalloisen syvästä suunnitelmasta, sen pikkuisen toteutumatta jääneestä lopusta. Kuitenkin Sydänmaan nuorisoseuran johtoväki oli psykoosissa Paavon puolella. Se heidän alibien määrä oli jo huvittavaa. Ajatelkaa, että yksi Aulavan järjestysmies pystyi antamaan Paavolle alibin puolenyön jälkeen Aulavalle ja Alhon kaupalle samaan aikaan. Ainutkaan, toinen poliisi, ei sitä ihmetellyt. Yksi näki Paavon pelloillaan Sydänmaantieltä 3 kilometriä metsien läpi ja toinen siitä järvenrannasta samoin. Nuorisoseuralla Paavon näki puolenyön jälkeen kaksi eri ihmistä, vaikka muussa kertomuksessa olivatkin kotonaan. Myllymäen tiellä Paavon näki yksi keskeisin todistajista äkeet perässä ja kotona antoi alibia koko perhe.

   Vielä tätä 50 vuoden jälkeen moni jaksaa ihmetellä, että miksi tätä jauhetaan. Siksi, että ei ole tämän vertaista murhaa Suomessa nuoreen naiseen tehty. Kyllikki Saarikin ja Tulilahden kaksoismurhat ovat selvempiä juttuja. Jauhetaan, kun vielä kai elossa olevia asia painaa, ahdistaa oma käytös tai lapsilleen siirretty valheen tuska.

   • Anonyymi

    Mistä sinä tiedät tämän kaiken näin hyvin?


  • Anonyymi

   Jospa syytteessä ollut näki teon eikä keskeyttänyt sitä. Siitä viha ,tai mene ja tiedä.

  • Anonyymi

   Outo juttu, vaikea ymmärtää.

  • Anonyymi

   Vihje:
   1. Varatkaa kuukausi ennen kuusi tuntia lukuaikaa arkistosta.
   2. Ottakaa selvää diaarinumeron tarkkaan, mitä, kenen, miltä aikaa kuulustelupapereita haluatte. Muuten ei tule mitään.
   3. Tämän saatuanne kuntoon, voinee olla oikeat paperit ja henkilöiden puheet käytössänne kopioina tai skannattuna tietona töllöllä arkiston huoneessa. Tämä voi tyssätä kysymykseen, mitä teette niillä? Pelkkä uteliaisuus ei riitä asiaksi.
   4. Vieläkään ette voi olla varmoja, että henkilö A:n kaikki kuulusteluun liittyvät paperit ovat siinä. On liitteitä, joita ei pyydetty. On kuulustelu, jota ette tiennyt. On kuulustelupaperit, jotka ovat jossakin (tutkimus tai opetus) lainassa, joita ei siis ole, kuten ei ole niitäkään, joita 1971 hovioikeus käski leimata piiloon 2032 vuoteen saakka punaisella leimalla alaikäisyyden vuoksi. Niitähän oli sekä uhri, että henkilö A.

   Nyt ymmärrätte, että ns rikostoimittajilla on suuri rahakassa työnantajalta voidella korruptoida ja tavaralahjomaa arkiston muutamia ihmisiä, että yhteistyö sujuu. Tavallisen ihmisen on vaikeata, mahdotonta saada käyttöönsä vaikkapa Auerin kuulustelut täydellisinä. Samoin poliisi on tehnyt omia kirjoitusmuistiinpanoja, jotka ovat KRP:n omassa arkistossa keissistä. Ette saa niitä millään näkyviin poliisilain mukaan. Pitää olla korkealta päätös poliisillekin, että jutun papereita avataan muuhun, kuin tutkimuskäyttöön.

   Niinpä täälläkin esiintyneet "tiedot" henkilö A:n kuulusteluista ovat huhua, suullista tietoa monen suun kautta, tai valetta. Vain hän voi tietää, mitä papereissa oli 1971 allekirjoituksen hetkellä KRP:ssa. Muut arvailee kaiken.
   Ne väärät alibit henkilö P:lle olivat syytteen alaisia asioita, jossa nimismies teki karmivia virkavirheitä, jättäessään syyttämättä. Sanoin se, että päätutkija käytti P:tä jonakin "tietäjänä, viestinviejänä" itsellisistä, nuorisoseura harrastuksen, syistä. Oikeuskanslerin olisi pitänyt puuttua Arosen toimintaan jälkikäteenkin.
   Olen tästä asiasta sen verran ollut kiinnostunut, että pidän tätä törkeänä väärinkäytösten sarjana, jota teki poliisi ensi hetkestä alkaen. KRP:n tapa ja aktiivisuus asiaan on kaikkea nykytutkintaa vastaan. Puheet kesälomailusta pitänee pitkälle paikkaansa. Lisäksi Alavudelle käskettiin KRP:n keskitason taidollisesti alapuoliset miehet. Pahasti pääsi sotkemaan asioita Alavuden poliisin toiminta jonakin postilaatikkoja ja kovaäänisenä. Alavuden poliisi vuoti luultavasti tutkinnallista salatietoa juuri murhan tekijälle ja hänen uhrisukunsa tärkeille miehille.

   • Anonyymi

    Pitkästä aikaa taas asiaa kuin ennen vanhaan 1990- luvun kirjoituksissa.


   • Anonyymi

    Aulisko näitä kirjoittelee?


  • Anonyymi

   Tuan kiriijotta o vähintää oikeustietee rosentti tai muu lakimiäs. Muttei puhunu mitään reeänaasta tai permaata.

  • Anonyymi

   Nehän siitä tosiaankin puuttu ja traktorinmerkki..

  • Anonyymi

   Älkää hämmästykö säikähtäin nuorisoseuran isännät ja emännät! Kyllä murhia tulee lisääkin ja taas voitte liittoutua pirun ja toistenne kanssa jotakin vastaan.

   • Anonyymi

    "Se on niin kulunut ja kaluttu! Se ei kiinnosta 2000 luvulla ketään! Mitä sitten, jos Paavo ei ollut tappaja. Kuolluthan sekin on! Väliäkö jos joku tyyppi oli putkassa muutamia kertoja? Me emme suvaitse nuorisoseuran häväisyä tässä jutussa! Nuorisoseuralaiset ovat hyviä ihmisiä kaikki nyt ja olleet aina!"


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   424
   4976
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1887