Aihe

Taavetilla jälleen pelirahaa!

Anonyymi

Taavetin 300000 euron velat kuolettuivat vanhentuneina ja nyt mies mielii voittojen makuun.

Ilta alkoi huolestuttavasti 800 euron hutivedolla Galatasarayhin, mutta Taavetti pelaa seuraavaksi 2000 eurolla ManU:a ja kuittaa tappiot sillä.

Jos sekään ei osu kierii Taavetti jälleen vitutuksen syvissä kouristuksissa kylmällä lattialla ja imee peukaloaan ja nauraa maanisesti läpi yön.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tilataanko valkotakit jo ennakkoon? Ole Gunnar Hinter Solsjäär luki tämän viestin ennen ottelun alkua ja aikoo joukkoineen pelata tasurin, koska turhan moni maailmassa tienaisi ilmaista rahaa mikäli ManU voittaisi. Manua ei sarjajohto inspiroi, sillä mestaruudesta se ei aio tällä kaudella pelata vain mestareiden liigan paikka kiinnostaa.

   Että kärvistelkäähän köyhät kylmissään ja käykää loputkin tappiopelurit sijoittamassa käpyiset minikassanne bookkereiden pohjattomaan kassaan. Me Manun miehet emme betsareille myötätuntoa jaa.

   • Anonyymi

    Ole sinä Ole Hinter hiljaa siellä! ManUn on parasta voittaa tänään tai sinulla ei ole huomisesta eteenpäin työpaikkaa eikä rahoja!


  • Anonyymi

   Onnea Taavetti 2800 euron tappioista. ManU sai hyvät korvaukset menetetyistä pisteistä.

  • Anonyymi

   He he he hee.. Hu hu hu huu.. Hi hi hi hii..

  • Anonyymi

   Burnley-Manu 0-0 HT Kestäkää Burnelyn kundit, pitäkää peräpäänne koskemattomana myös 2. puoliaika! Tiiän et pystytte siihen, kestäkää vaikka väkisin! Toivoo Raipe.

   • Anonyymi

    Eiköhän sieltä Manusta joku Gilbertti löytyne, joka survoo pelivälineen lisäajalla sisään.


  • Anonyymi

   Taavetti, voit viedä köyden takaisin kaappiin - ManU voitti 1-0..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   99
   4496