Aihe

Esperi care Huijaa omaisia viranomaisia

Anonyymi

Ei mitään hyvää sanottavaa. Palkka lähihoitajalle G19, lisät aina oudosti "unohtuneet". Palkat myöhässä. Minimihenkilöstöllä mennään, jatkuva vaihtuvuus, hoitajat tekevät kaiken. Ei ole siistijöitä, ei erikseen keittiöhenkilökuntaa. Huono/olematon työilmapiiri.hoitaja mitoitus on kaksi joka vuorossa Esperillä ei ole suomenkielistä hoitajaa kaikki on melkein tummaihosia jotka puhuu somalian tai englannin kieltä Eikö vanhuksella ole oikeus saada hoitoa omalla äidinkielellä.???
Yksikönjohtajalle Jenni Röysälle kun ilmoittaa epäkohdat hän sanoo Esperillä ei ole pakko olla töissä saa lähteä pois tulijoita on jonoksi asti Eipä ole näkynyt jonoa jokaisesta vuorosta puuttuu 3-6 hoitajaa missä tämä jono on ? Esperin touhu on hyvin välinpitämätöntä .

Toinen Yksikönjohtaja Sanna Manner mikä ei löydy Esperin yhteistiedosta tekee kotoa käsin töitä
hän tekee työvuorolistat mitkä on päin helvettiä suuniteltu 3vko listassa mennään yhden vapailla ja ottaa tunteja pois että ei todeudu edes viikko työaika Esimerkki työ alkaa klo 13.30 päättyy 20,00 Eikä ole yöhoitaja tullut töihin heidän vuoro alkaa 20,30 pitäisikö osasto jättää tyhjäksi 30min ajan mikä on lain mukaan heiteelle jättö. !
Tämä Sanna Mennerin touhu on todella,ala arvoista toimintaa tekee Esperille tuhansien Eurojen säästöä tuolaisella listasuunitelulla.Miten on mahdollista Että Sanna Manner suunitelee koko Mannerheimintien Esperin kaikkien osastojen työvuorot tietämättä osastojen toiminasta ja tavosta mitään .
Sijaisia ei saisi ottaa olevinaan Esperissä liikaa henkilökuntaa että pitäisi vähentää henkilökuntaa.

 Esperi Hoivakoti Tilkantaika tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista vaativahoitoisille asiakkaille. Tilkantaika on psyykisesti sairaille vanhuksille tarkoitettu osasto missä on vaativantason asukkaita hoidossa.
Henkilökunta on opiskelijoita monesti iltavuorossa vain opiskelijat hoitaa Asukkaat eikä ole vuorossa koulutettua hoitajaa.Vaan toiselta osastolta tulee joku hoitaja antaa lääkkeet mikä on lain mukaan vaarin sellainen hoitaja antaa lääkeitä jotka ei tunne hoidettavia eikä ole turvallisen lääkehoidon mukaista toimintaa.Aivan sama vaikka lääkkeet kävisi antamassa lähikaupan myyjä.
Työvuorolistoihin suunniteltu haamuhoitajia totuus kuitenkin on kaksi n.s hoitajaa aamu ja iltavuorossa.
Asiasta ilmoitettu Valviraan Ja Aluehallintovirastoon mitään tarkastuskäyntejä ei ole tehty onko näin Suomessa on  korruptio että Esperi voi tehdä mitä vaan kyseenalainen toiminta saa jatkua.

9

73

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Törkeyden huippu on Esperin hallinto uusi kaikki huonekalut täysi remontti tehty että johtajilla viihtyisät tilat.
   Tilkantoivossa ei ole remonttia tehty vanhat virtsalle haisevat sohva on ollut vuosia muutenkin epäsiistiä joka paikassa melkein voisin sanoa kaikki tilkan hoivakodit on likaisia ja remontin siivouksen tarpeessa.
   Itselläni peruspalkka 1921 Veronjen jälkeen käteen jää 1249 vaikka ilta ja viikonloppu vuoroja ollut ihmettelen vaan minne se raha häviää Esperillä ollut vuosia Pankkihuijauksia .
   Tämä Sanna Manner on mysteeri kukaan ei näe ei kuule siitä mielivaltasia käskyjä ja työvuorolistoja tulee pikkupomojen kautta.
   Tilkantaika on ollut vuodesta 2016 asti yksi kriisipesäke mikään ei toimi viranomaiset ja Helsingin kaupunki antaa jatkua paskan hoidon antamista minkään laita osaamista ole psykogeriatrian hoitoon.

   • Anonyymi

    Ihme että kukaan puutu tuohon hulluun toimintaa.
    Mikä mahtaa olla hoidonlaatu ?
    Kaikesta päätellen ei hyvä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ihme että kukaan puutu tuohon hulluun toimintaa.
    Mikä mahtaa olla hoidonlaatu ?
    Kaikesta päätellen ei hyvä

    Itse olen tehnyt usein Medi powerin kautta keikkatyötä Esperiin aivan kamala paikka.
    Kielitaidottomia paljon hoito on mitä on hyvä että pakollinen hoitotyö tehdään henkilökunta tekee omia henkilökohtaisia juttuja puhutaan puhelimessa syödään kaikkea muuta mikä ei kuulu työpaikalle.

    Ikävät kokemukset on Tilkantupa 3 B myös Tilkan taika hoidettavat todella levottomia henkilökunta väsynyttä saamatonta porukkaa Käynyt ilmi usein on kouluttamaton vuorossa onko Medi Powerin hoitajan tehtävä kantaa hoitovastuu kun on keikkalainen.
    Tämä sama asia on myös Tilkantuvassa kielitaidottomat hoitaa joku tulee jakamaan lääkeitä Olen marraskuussa aloittanut Tilkassa keikkailun omantyön ohella en missään ole tämän kaltaista touhua nähnyt kun Tilkan Esperissä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ihme että kukaan puutu tuohon hulluun toimintaa.
    Mikä mahtaa olla hoidonlaatu ?
    Kaikesta päätellen ei hyvä

    Nämä hoivakodit alittivat kunnassasi lokakuun 2020 mitoituksen (0,5 hoitajaa)
    Esperi Hoivakoti Pajuniitty

    Esperi Hoivakoti Pajuniitty
    Katso, millainen tilanne on valitsemassasi kunnan hoivakodissa.

    Esperi Hoivakoti Pajuniitty (0,43)
    Valitsemassasi hoivakodissa hoitajamitoitus on 0,43. Tämä ei täytä nykyisen lainsäädännön edellyttämää hoitajien vähimmäismäärää.

    Tilanne marraskuussa 2020 niiden hoivakotien osalta, jotka vastasivat kyselyy


  • Anonyymi

   No mikä se kk liksa oikeasti on lisineen, noin keskimäärin?

   • Anonyymi

    Normaalisti hoitajan palkka on 2250KK + lisät meillä Seniorisäätiössä verojen jälkeen jää noin 2565€ käteen
    Esperin palkka on alin palkkaluokka mitä työehtosopimus määrittää.
    Googletin Esperin näyttää siellä olevan paljon palkoissa huijausta


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Normaalisti hoitajan palkka on 2250KK + lisät meillä Seniorisäätiössä verojen jälkeen jää noin 2565€ käteen
    Esperin palkka on alin palkkaluokka mitä työehtosopimus määrittää.
    Googletin Esperin näyttää siellä olevan paljon palkoissa huijausta

    Esperi kannattaa kierrättää kaukaa ei arvosteta työntekijöitä
    Talonjohto tavoitelee voittoa tämä voitto revitään työntekijöiden selkänahasta


  • Anonyymi

   Hyvin monessa yksityisen alan firmassa palkkaluokka on G19-G20, joten ei Esperi mitenkään erityinen sen suhteen ole.
   Jos palkanmaksussa on useamminkin ongelmia, kannatta ottaa yhteyttä liittoon, YTK-yhdistykseen tms. tai AVI:n työsuojeluviranomaiseen. He kyllä ovat yhteydessä ko. firmaan ja pahimmassa (parhaassa?) tapauksessa uhkasakon varjolla alkaa palkanmaksu sujumaan.

   Keskustelupalstalla kiukuttelu ei johda parannuksiin.

   T: Itse Esperillä, homma toimii.

   • Anonyymi

    Olen Esperillä, vakituinen kuukausipalkalla. Väärin maksettuja palkkoja. Lisiä ei maksetakaan, luvattuja hälytysrahoja jätetään maksamatta. Huijareita koko Esperin johto. Pyynnöt palkan oikaisemisesta menee kuuroille korville, rahoja ei tule saamaan.

    Olen ollut vasta puoli vuotta kyseisessä firmassa mutta vaihdan heti kun löydän uuden paikan. Esperille en tule enää ikinä. Uskomattoman kuvottavaa toimintaa. Älkää menkö tuonne töihin älkääkä laittaako sinne läheisiänne. Hoitajat tekee kaikkensa mutta mikään ei riitä, korvaus raskaasta työstä jää osittain saamatta.

    Eipä ole näkynyt AVI:n työsuojeluviranomaisen käyntejä Esperissä tiedän valituksia on tehty.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   121
   4761