Aihe

Paavo Väyrynen sittenkin oikeassa?

Paavo pitää keskustan kannatuksen laskuun syyllisenä sipilöintiä.

19

72

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Väykkä on viisaampi kuin SIPPI+lä

   • Anonyymi

    Pate ainoana ei ole kannattanut lapsilisien puolittamista, mutta Kepu lähti Vihreiden ,SDP ja Vassarien kelkkaan


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pate ainoana ei ole kannattanut lapsilisien puolittamista, mutta Kepu lähti Vihreiden ,SDP ja Vassarien kelkkaan

    Taidat muistella 2012 hallitusta, joka laski lapsilisiä
    "Syksyllä 2012 hallitus antoi kuitenkin uuden lakiesityksen vuosien 2013–2015 indeksikorotusten perumisesta. Esityksen mukaan kyseisiä indeksikorotuksia ei tehtäisi myöskään takautuvasti vuoden 2015 jälkeen, vaan lapsilisien tason aleneminen jäisi pysyväksi" , lähde wikipedia

    Kyseisessä hallituksessa Ei ollut kepu mukana, vaan
    Kokoomus
    SDP
    RKP
    Vasemmistoliitto (4.4.2014 asti)
    Vihreät
    Kristillisdemokraatit

    Kepu oppositiossa luonnollisesti vastusti lapsilisäleikkauksia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pate ainoana ei ole kannattanut lapsilisien puolittamista, mutta Kepu lähti Vihreiden ,SDP ja Vassarien kelkkaan

    Lähti omille teilleen kuten siniset.
    Perustavat varmaan uuden puolueen keskustalle. Onnistuneenko, vai perussuomalaisten kannattajiksi siirtynevät. Keskustalaisten perusperinnehän on ollut isänmaallisuus, omistajuus, velaton yritteliäisyys.
    Vakaavarasuus on aina kuulunut perinteisiin, sostemit maanviljelijöiden veriviholliset ovat monet yrittäjät tuhonneen, niin nytkin kiihtyvällä vauhdilla tuhotaan. Onhan äärivasemmistolainen Sanna Marinin Hallitus.
    Vasemmistolaiset ovat yksityisten yrittäjien verivihollisia. Kapitalistien ja suuryritysten.


  • Anonyymi

   Sipilän hallitushan oli ihan asiallisella sialla. Samoja ikäviä päätöksiä joutuu seuraavakin hallitus tekemään, potenssiin kaksi...

   • Anonyymi

    näin on.


   • Anonyymi

    Persut on pääministeripuolue seuraavassa hallituksessa niin Afrikan heimopäälliköiden rahoitus puolittuu ja haittamaahanmuutto kitketään pois. Ulkomailta tulleiden avustusrahojen jako tarkistetaan ja tehdään tarvittavat tarkistukset niihin asioihin. Tällöin suomalaisten verotaakka kevenee ja syyttään työttömien kurittaminen loppuu.


   • Anonyymi

    Taksialan uudistus kuvaa hyvin Sipilän hallituksen toimia. Sutta ja sekundaa pukkasi Sipilältä koko ajan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Taksialan uudistus kuvaa hyvin Sipilän hallituksen toimia. Sutta ja sekundaa pukkasi Sipilältä koko ajan.

    Taksialalla menee ihan hyvin. Ainoastaan vanhat taksiyrittäjät lyövät kapuloita rattaisiin niin paljon kuin ennättävät, koska heidän monopolinsa rikottiin. Kelakyyteihin ei ole uusilla mitää mahdollisuuksia, koska välityskeskukset ovat näiden monopolitaksimiesten hallinnassa.


  • Anonyymi

   Halla-aho kertoi perussuomalaisten kuntavaaliohjelman ytimen, joka noudattelee puolueen tuttuja linjauksia.

   – Me emme halua, että maakunnat tyhjennetään metropoli-intoilulla, asumisen, liikkumisen ja kuljetusten himoverotuksella ja metsä- ja turveteollisuuden alasajolla. Me emme halua, että suomalaisten turvallisuus vaarannetaan Euroopan löysimmällä turvapaikkapolitiikalla ja jihadistien maahantuonnilla. Me emme halua, että palkkoja poljetaan ja sosiaaliturvajärjestelmää kuormitetaan halpatyövoiman maahantuonnilla. Me emme halua, että suomalaiset sidotaan entistä tiiviimmin eurooppalaiseen velkavankeuteen, Halla-aho luetteli.

  • Anonyymi

   Euroopan löyhintä turvapaikka politiikkaa tekivät persut itse oikeistohallituksessa, suomeen tuli v-2015 32476 pakolaista yhden vuoden aikana

   • Anonyymi

    Siinä tilanteessa ei ollut mitään mahdollisuutta laittaa rajoja kiinni. Ei millään puolueella, vaikka haluja olikin. Valitettavasti Ruotsi kuskasi linja-autoilla vähemmän lahjakkaita rajalle ja opasti sanomaan 'asylum' ja raja aukesi ja sotilaat kantoi reput hotellille. Onneksi Ruotsiin jäi yli 160000 koneinsinööriä ja arkkitehtiä.


   • Anonyymi

    Pakolaispolitiikasta kyseisessä hallituksessa vastasi sisäministeri kokoomuksen Petteri Orpo.
    Kun keskustan Juha Sipilä lupasi antaa oman talonsa siirtolaisten käyttöön, niin se ei ainakaan vähentänyt tulijoiden tulvaa !


  • Anonyymi

   Kyllähän Keskustan tasainen alamäki alkoi itse asiassa jo 1990 luvulla.
   1980 luvulla ja sen jälkeen syntyneet eteläsuomalaiset tehokkaasti aivopestiin penskasta asti. Keskusta on landelaisten puolue - sehän niillä oli iskulauseena.

   Tämän päivän Keskusta on paljon muutakin kuin maalaisten puolue, mutta se imago kun on kymmenien vuosien aikana pilattu.

   Lisäksi on näitä muutamia epäonnistumisia puheenjohtajissa. Lähinnä Sipilä ja Kulmuni. Eikä se Esko Ahokaan mikään kovin suuri onnistuja ollut.

   Matti Vanhanen puolestaan sotkeutui yksityiselämänsä kanssa ja hänen valtiomies taitonsa jäivät sivuseikaksi. Nyt on jonkin verran hänen tilanteensa jo parantunut. Presidenttiainesta melkeinpä?

  • Anonyymi

   Keskusta tyrmää Väyrysen henkiseen kanveesiin...

   Ja Keskustan alamäki on varma...

  • Anonyymi

   No niinhän se Paavo Väyrinen on aina oikeassa ja lauma väärässä, parempi näin.

   • Anonyymi

    Paavo totesi kerran: "Kerran luulin olevani väärässä, mutta erehdyin" 😎


  • Anonyymi

   Ei Sipilä sinänsä missään kohtaa väärässä ollut. Hänen yritysmaailmasta peräisin oleva tapa johtaa vain hermostutti politiikan hitakaiseen toimintamalliin tottuneet poliitikot ja Ay-johtajat.

   • Anonyymi

    Paavo V on tietysti viisas ja kokenut politiikko. Nyt vain ikä tulee vastaan ja hänen on varmasti vaikea luopua mistään. Onhan Paavo tosi erikoisia juttuja tehnyt, välillä näytti, että sotkeutuu kohta kuin Pulkkinen paitaansa niin sanotusti.

    Sipilältä odotettiin paljon, mutta siinä kävi vain niin kuin kävi. Olen kyllä sitä mieltä, että hänen olisi kannattanut pitää Paavo siinä rinnallaan tavalla tai toisella eikä sivuuttaa häntä niin helposti.

    Ei kyllä Keskustapuolueelle mitään ihmeempiä menestyksiä voi enää odottaa. Pessimisti ei pety.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   14722
  2. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   271
   5300