Aihe

Miksi Venäjän "vallankumous" kuivui kokoon?

Anonyymi

Yhdysvaltain ja sen eurovasallien ajama vallankumous Venäjällä näyttää kuivuneen kokoon. Lännen mediakin joutuu puhumaan ”tuhansista” mielenosoittajista, kun viikon takaiset noin 15.000 mielenosoittajaa Moskovassa saatiin vielä korotettua kymmeniksi tuhansiksi.

Miksi venäläiset eivät halua lähteä CIA:n, USA:n sotapuolueen ja lännen suuren rahan median sankareiksi? Ehkä syynä on sekin, että anerikkalaisten voiton päivät Moskovassa Jeltsinin aikana merkitsivät maan taloudellista romahtamista amerikkalaisten neuvonantajien ohjeiden mukaisesti. Kansaa kuoli nälkään, väestön elinikä alkoi laskea ja talous joutui puolirikollisten oligarkkien hallintaan. Venäjän kansa voi muistaa muutkin vapaan lännen yritykset sivistää takapajuista maata, esimerkiksi ne, jotka tehtiin Napoleonin ja Hitlerin johdolla.

Lännestä johdettujen ”liberaalien” yritykset horjuttaa Venäjän hallintoa eivät varmaankaan tule loppumaan, ei myöskään suuren rahan länsimedian ”tasapuolinen” uutisointi näistä tapahtumista. Venäjä-vihaa lietsomalla voidaan ainakin perustella kansainvälisen jännityksen kiristämistä ja sotavarustelua, kuten talouskriisin ajautuneiden maiden rahan panemista ”välttämättömiin” hävittäjähankintoihin.

Suomessa kaivattaisiin nyt Paasikiven ja Kekkosen viisasta politiikkaa maan oman edun ajamiseksi. Mutta tätä lienee turha odottaa aikana, jolloin tyttökuorohallituksen päänainen kilpailee siitä, että pääsee ensimmäisenä esittämään ryssänvihakannanoton julkisuuteen, vaikka sitten ulkopolitiikan toimintaperiaatteita loukkaamalla.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niinpä!

   Lännen vasurivaltamediat lietsovat noita woke- mellakoita nyt Venäjällä, kun ne on hieman vähentyneet Yhdysvalloissa ja muualla länsimaissa.

   Vain jotkut Moskovan ja Pietarin hemmotellut nuoret hieman haluavat matkia länsimaisia kollegoitaan.

   Kyse on vain tuhansista henkilöistä, kun taas miljoonat muut kannattavat Putinin hallintoa. Eli se hiljainen enemmistö, joka ei kiinnosta vasuritoimittajia...

   • Anonyymi

    Putin on kommunisti. Myös kaikki Putinin nuoleskelijat ovat kommunisteja.


  • Anonyymi

   Mikään ei ole vielä kuivunut kokoon. Ellei sitten bunkkeriukko ole näivettynyt bunkkeriinsa.

   • Anonyymi

    Tarkoitatko Bidenia vai ketä? 😉


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tarkoitatko Bidenia vai ketä? 😉

    Ei vaan kommunisti Putin 😉


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   2207