Tapaus Nevalnyi - journalismin äärimmäisin pohja

Anonyymi

Kun USA hyökkäsi 2003 Irakiin, perusteluksi esitettiin valheellisia todisteita maan ydinaseista. Lännen media kuten ”laatulehdet” New York Times ja Washington Post olivat tämän propagandan innokkaimpia levittäjiä. Suomen valtamediassa tietenkin seurattiin mukana, kuten aina on seurattu. Yhdysvallat ja sen europuudelit levittäneet toistuvasti väärennettyjä tietoja myös Syyrian hallituksen käyttämistä kaasuaseista, kun tarvittiin perusteluita terroristiliittolaisten tukemiseksi tai kansainvälistä lakia loukkaavalle USA:n sotatoimille ja pommituksille Syyriassa.

Venäjä on Putinin aikana luopunut Jeltsinin aikaisesta linjasta, joka vei maan talouskatastrofiin ja oli tekemässä siitä amerikkalaisten tosiasiallisen alusmaata. Tämän vuoksi Yhdysvallat on käynyt jatkuvaa kampanjaa, jonka päämääränä on Venäjän johdon vaihtaminen uusiin nukkehallitsijoihin. Olennainen osa tässä on ovat lännen valtamedian propagandakampanjat, joilla yritetään eristää Venäjä taloudellisesti ja politiisesti ja valmistella kansaa mahdollisiin sotilaallisiin yhteenottoihin.

Nevalnyi-provokaatio kaikkine episodeineen on yksi osa kampanjaa Venäjän nujertamiseksi. Älyllisellä tasolla propaganda on nyt saavuttanut asteen, jossa joutuu ihmettelemään, miten sellaisetkin toimittajat ja ”tutkijat”, joiden sanotaan perehtyneen asiaan, voivat mennä tähän mukaan ainakin näennäisen vilpittömästi. Murha maailman tehokkaimmalla myrkyllä ei (taaskaan) onnistu, tehomyrkky ei vaikuta kehenkään muuhun uhrin lähellä olleeseen, myrkky oli vesipullossa ei kun alushousuissa, myrkyttäjät lörpöttävät asiasta pääsankarin soitettua heille feikkipuhelun jne. jne. Eikö Hesarin, Ylen, Lännen median toimittajilla herää minkäänlaista ihmettelyä näistä tarinoista, ovatko he niin ryssävihan ja USA ihailun sokaisemia, että uskovat kaiken mahdollisen, vai valehtelevatko he tietoisesi.

Onhan tässä tietenkin muutakin. Jos Hesarin tai YLE:n toimittaja alkaisi epäillä myrkytysjuttuja tai Nevalnyin motiiveja, hän lentäisi kaaressa pellolle todella raskaan monon saattelemana, hänet leimattaisiin Putinin agentiksi, mikä takaisi sen, ettei alan täitä olisi koskaan saatavissa.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomessa nimi kirjoitetaan Navalnyi eikä Nevalnyi. Niin tai näin, Suomen media laskee innokkaasti Putinin viimeisiä päiviä ja julistaa tuon oppositiopoliitikon mahtavuutta.

   Tuntuu siltä, että Trumpin poistuttua vallasta etsitään uusi vihan kohde. No, Biden yrittää tarkoituksella panna Putinin ahtaalle ja meikäläiset apurit ovat innokkaasti mukana.

  • Anonyymi

   Aloittaja kirjoitti juuri niistä asioista mistä kuulee puhuttavan kansalaisten keskuudessa Navalnyin asiassa.
   Media vain on ottanut yksipuolisen asenteen uutisointiinsa, tosiasiat ovat toisarvoisia.

   Rikostapauksissa syyllinen ei aina ole ilmeisin; ehkäpä tämäkin tapaus selviää tutkimusten edetessä. Mahdollisuuksia on monia.

  • Anonyymi

   Tapaus Browder. Mies johti kansainvälisiä sijoittajia ja ilkamoi, kuinka olivat tehneet valtavia voittoja Venäjällä. Kun Venäjä (Putin) laittoi tälle stopin, se oli sitten ryöstöä!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   13177
  2. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   1547
  3. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   67
   1273
  4. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   57
   1111
  Aihe