Aihe

Putinin kannatus 64 % - kumous Venäjä-vihaisen median haavekuva

Anonyymi

Lännen tiedotusvälineet kertovat Venäjällä olevan menossa vallankumouksen, jonka ainoastaan poliisin kovat otteet ovat toistaiseksi taltuttaneet. Ehdonalaissääntöjä rikkoneen Navalnyin saama rangaistus on viimeistään nostamassa kansan kapinaan vihattua Putinia kohtaan.

Mielipidetiedustelut, joita tekee ”liberaaliksi” tunnettu Levady-instituutti, eivät tue alkuunkaan näitä propagandauutisoinnin ”todistamia” väitteitä. Putinin toimintaa maan johtajana kannatti tammikuun mittauksessa 64 % venäläisistä. Tämä olisi aivan kohtuullinen luku myös vapaan lännen johtajille. Venäjällä on paljon tyytymättömyyttä, mutta opposition suurin puolue ovat kommunistit, jotka suhtautuvat vielä jyrkemmin lännen sekaantumiseen maan sisäisiin asioihin kuin Putin, samoin kuin jyrkän kansallismielinen oppositio.

Navalnyitä pidetään Venäjällä lännen agenttina, samanlaisena poliittisena nukkena kuin Jeltsiniä, jonka aikana amerikkalaiset neuvonantajat veivät maan kaaokseen ja talouden puolirikollisten oligarkkien hallintaan. Venäjän kansa muistaa myös ne vapaan lännen yritykset sivistää takapajuista maata, jotka tehtiin Napoleonin ja Hitlerin johdolla.

Miksi vapaan lännen media jatkaa päivästä päivään Venäjä-vihaisten haavekuviensa toistamista. Päämääränä on sotakoneiston ja tiedustelujärjestöjen ohjelman mukainen jännityksen kiristäminen äärimmilleen, jotta kansa lännessä saataisiin myötämieliseksi Bidenin nyt julkisestikin vaatimille koville toimille. Tavoitteena on Jeltsinin aikaisen USA-komennon palauttaminen Venäjälle. Kovista toimista tämän epärealistisen päämäärän saavuttamiseksi eivät ole ulossuljettuja myöskään sotilaalliset yhteenotot, jotka merkitsevät ydinaseiden aikakaudella valtavaa vaaraa koko ihmiskunnan tulevaisuudelle.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

    Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
    Maailman menoa
    746
    8074
   2. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

    Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
    Kotimaiset julkkisjuorut
    201
    6953
   3. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

    Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
    Kotimaiset julkkisjuorut
    56
    3866
   4. Matti Silmu :(

    Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
    Yölintu
    17
    3089