Aihe

Koronarokotukset ja ihmisoikeudet

Espanjassa on tänään tiistaina 23.2.21 tulossa voimaan laki, jonka perusteella viranomaiset voivat tulla asuntoon ja hakea sieltä henkilön ja viedä hänet eristyksiin, pakkotestata ja pakkotokottaa hänet jos vain epäillään, että henkilöllä on koronatartunta. Pelkkä epäily riittää. Kyseessä on räikeä rikos ihmisoikeuksia vastaan.

Vastaavanlaista tartuntatautilakia suunnitellaan Suomeenkin. Koskaan ennen ei tietääkseni ketään ihmistä ole Suomessa pistetty mihinkään eristyksiin väkisin vastoin asianomaisen tahtoa, kun kysymyksessä on ollut vastaavanlainen influenssa.

Ihmisten olisi aika herätä huomata, mihin meitä ja yhteiskuntaamme ollaan johtamassa. Suomi ei ole enää mikään oikeusvaltio. Ihmettelen myös, missä Amnesty International oikein tänä päivänä piileksii, kun ei vastusta kaikke näitä ihmisoikeustikkomuksia, joita tehdään koronapandemian varjolla. Katso seuraava video.

https://rapsodia.fi/kansanmurha-ei-tapahdu-yhdessa-yossa-vaan-se-tapahtuu-asteittan/

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

    Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
    Maailman menoa
    398
    12850
   2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

    Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
    Kotimaiset julkkisjuorut
    336
    9471
   3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

    Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
    Kotimaiset julkkisjuorut
    295
    8581
   4. Hallituksen salainen muistio: Paluu normaaliin lykkääntyy

    heinäkuun loppuun – syynä rokotusten viivästyminen https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ce988c84-9b0c-4e6d-86cc-40bd35d51bb5 Miten käy kuntavaalien?
    Maailman menoa
    186
    5532
   5. Ex-missi Sabina Särkkä heivattiin tylysti ulos Selviytyjistä: "Se oli kyllä pahin juoruilupaikka!"

    Olipa tyly tiputus. Ex-missi, somevaikuttaja Sabinalla on pari sanaa sanottavana Selviytyjät-kisasta, eikä ihme. Voimia! https://www.suomi24.fi/viihd
    Kotimaiset julkkisjuorut
    27
    2959