Aihe

Voiko joku väittää?

Anonyymi

Voiko joku väittää, etteikö maassamme olisi tiedetty sakemanninatsien touhuista, mm. Puolassa ja muualla Euroopassa, esim. Ukrainassa ja Venäjällä tapahtuvista joukkotuhonta hommista kun tätä kuvattiin?
Entäpä "neutraali" rååtsi, jotka by the way ovat myös niitä "germaaneja"??
Olivatkohan he niin "neutraaleja" kuin ovat antaneet ymmärtää?
Rosvovaltio Rååtsihan nousi ihan ennennäkemättömään rikkauteen 2.maailmansodan aikana/jälkeen...
Olisiko sillä paljonpuhutulla, (meillä vaietulla) n.s "nazikullalla" osuutta asiaan kenties?

Tämä on kuvattu vuonna - 42, jolloin maamme silloiset poliitikot (pascacoccareet&kepulit&suåmen swedupellehurrit) olivat vieneet meidätkin mukaan sakemanninatsien "operaatio Barbarossaan" jota oli kestänyt tätä kuvatessa n. 1 vuoden ajan.
Tämä vaihe toisesta maailmansodasta tunnetaan meillä nimellä "Jatkosota".
Piirittivät tosi häpeällisesti Leningradin siviilejä, ja natsityyliin terrorisoivat ihmisiä missä vain pystyivät, ne oli niitä Pervotiinivetoisia "kaukopartioita".

Silloin nämä uskoivat vielä natsien voittoon, mutta kuinkas sitten kävikään?

Suomihan antautui, EHDOTTOMASTI, n. 2 vuotta tämän kuvaamisen jälkeen.
Siihen tökkäsi ne "1000 vuotiset nazivaltakunnat" ja "Suur-Suomi-Saksa-Ruåtsi" sun muutkin nazien unelmat ja kouhotukset..

https://youtu.be/5f77Kj_wrgM

26

60

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ymmärrettävästi Suomen puolelta ei tohtinut kukaan mitään vastaan viittaavia sanoa jos jotain tiesivät. Onhan Mannerheim itsekseen saattanut todeta et hullujahan Saksa täynnä jo on, sitä mistä tietää, pois Suomeen pikimmiten halusi. Ei ollut varaa luottaa kehenkään tuohon aikaan sillä kohtalokasta mikä oli ongelma erottaa natsi hurmiossa elävät vähemmin sitä kannattavista menon ollessa kuin helluntai seurakunnan kemuissa yhteislaulua halailua paitaa riisutaan pois kädet taivasta kohti.

  • Anonyymi

   Tiedämme tänään Kiinan keskitysleireistä ja Venäjän murhista.

   Kauppa jatkuu.

  • Anonyymi

   On kuitenkin huomioitavaa, että aikakaudella ei ole ollut edes televisioita, saati nettiä ja älypuhelimia. Mitään somea ei ollut.

   • Anonyymi

    Tuohon aikaan propaganda upposi kansalaisiin kuin kuuma puukko voihin. Minua ei sais enää sotimaan Venäjää vastaan, koska koen että EU on se pahin paskiainen ja elän vihollisen puolella.


  • Anonyymi

   Vielä ei varmuudella tiedetä kaikkea koronastakaan pirullinen infektio tuhoaa nakertelee ihmisaivoja kykyä ajatella selkeästi ja jonain tulevana aamuna herää kadulta iloiseen saappaiden töminän sekaiseen yhteislauluun erikaa- aah. Jostain se natsien merkillinen hurmostilakin alkunsa sai unohtaen kokonaan itselleen koituvan merkittävän haitan ennen hyötyä.

  • Anonyymi

   Tämä nyt voi tulla teille yllätyksenä mutta vuonna 1939 Suomessa ei vielä ollut internetyhteyksiä eikä somea. Vuonna 1936 oli Suomessa yksi puhelin keskimäärin seitsemää henkilöä kohti.

   https://www.stat.fi/tup/suomi90/syyskuu.html

   Jos ei ollut suoraa kirjeenvaihtoa paikanpäällä olevan kanssa ilman välissä olevaa sensuuria niin mistäpä sitä kansalainen olisi saanut asiasta tietää? Lehdissä tuosta ei kerrottu eikä radiossakaan.

  • Anonyymi

   Kyllähän täällä tiedettiin rssän partisaanienkin hirmutöistä.

   • Anonyymi

    Ja Stalinin puhdistukset olivat kaikkien tiedossa jo ennen talvisotaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja Stalinin puhdistukset olivat kaikkien tiedossa jo ennen talvisotaa.

    Media sensuroi Ukrainan holodomoria Usassa. Toimittaja, joka kertoi aiheesta sai potkut. Olikohan Suomenkaan lehdissä mitään Ukrainan tilanteesta?


  • Anonyymi

   Toinen maailmansota oli myöskin maailman historian suurin joukkoitsemurha johon syitä ei ole selvitetty mikä tauti saksalaisien päätä piinasi.

   • Anonyymi

    No, ne sotien juuret on siellä Aatamin ja Eevan puutarhassa. Sieltä saakka aina joku on tehnyt jollekin vääryyttä. Olavinlinnakin rakennettiin jo 1400-luvulla.


  • Anonyymi

   Tuolloin oli vain valitava ruton ja koleran väliltä. Natsien avulla onnistuimme välttämään kommunismin ikeen alle joutumisen. Hyvä niin.

   Mistä näitä väärin sammutettu-vänkääjiä aina sikiää.

   • Anonyymi

    "Mistä näitä väärin sammutettu-vänkääjiä aina sikiää."

    Kommunismiin aivopestyjen joukosta. Venäjälläkin Stalin on yhä ihailluin henkilö.

    Suomen kommunistit oli täysin Moskovan komennossa.


  • Anonyymi

   Natsismi kokee parhaillaan uutta tulemista. Ei parane kertoa missä.

  • Anonyymi

   Salaliittoteorioita riittää,varsinkin nykyään.

  • Anonyymi

   Miksi katselette 80 vuotta sitten tapahtunutta historiaa kun samalla ostatte Kiinassa valmistettuja tuotteita?

   Uiguurien pakkotyöleirit, poliittisten vankien tappaminen luovutuselinten keräämistä varten. Sitä on Kiina tänään.

   • Anonyymi

    https://www.google.com/search?q=organ+harvesting+china

    Tuossapa muutama sivu uutisia siitä mitä Kiinassa tapahtuu. Nyt kun tiedätte asian niin MIKSI ETTE TOIMI VAAN JATKATTE KIINAKRÄÄSÄN OSTAMISTA?

    Ai jaa, eikös se ollutkaan niin yksinkertaista. Miettikää mikä oli suomalaisten mahdollisuus tehdä asialle jotakin toisen maailmansodan aikaan, kun Saksa oli ainoa josta löytyi tukea Neuvostoliittoa vastaan.


   • Anonyymi

    Todista että nuo asiat on totta kiinassa. Saattaa olla vain venäjän propagandaa jolla pyrkii huonontaan EU:n ja kiinan välejä?


   • Anonyymi

    Uiguurithan on muslimeja,siis kannattavat terroria muita uskontokuntia vastaan kuten muutkin muslimit. Vankileireille kuuluu koko poppoo yli 1 miljardi muslimia. Se on mun,ateistin mielipide,minäkään en yritä muuttaa ketään väkivalloin ateistiksi kuten nuo muslimit muslimiuskoviksi.
    Kiinan tiibetiläisten vainosta en sano mitään kun en oikein tiedä onko kyseessä vain Tiibetin aluehallinnosta kyse vai kansanosan vainosta.


  • Anonyymi

   Jotain huhupuheita oon kuullu sakemanninatseista, mutta merkkeri ainakin tykkää enempi välimeren yli soutajista.

  • Anonyymi

   Oma käsitykseni : Hitler oli sotahullu, mutta hän lähetti 24/7 sähkö sanomia kenraleille, mistä ja minne, - minkä laakson kautta joukko xxx on edettävä. Sotakoneille, missä on pommitettava, sotatehtaille, mitä on rakennettava. minun ymmärtääkseni Hitlerille tuotiin kuvia porteista, joissa luki TYÖLEIRI, ja annettiin kuva että siellä määrätty rotu tekee aseita, joka sota hullulle bunkkeri asukille sopi, hän tuskin tiesi kaasutuksista.

   Eugenismi, oli evoluution ja psykiatrian yhdistelmä, jossa psykiatrit määrättiin etsimään kalloharpilla ja silmävärikartalla kehitys kelpoinen rotu maapallolle,
   Jos joku ei jaksanut lapioida, hän oli evoluution kannalta kehitys kelvoton ja määräys oli ampua hänet tai antaa kuolla, vaikka heikkouden syy olisi ollut hoidettavissa oleva yksikertainen tulehdus.
   Evoluutionary darvin ja hänen vävy Francis Calton (both Jew, s) toi ensimmäisenä idean kehitys kelvottomien yksilöiden tuhoamisesta (cabal jews In mounting area In Kazakstan kannusti eugensitisia ajatuksia jo 1820 alkaen)
   Eugenismi keskuksiin tilattiin kaikkien rotujen kalloja ja suomalaisilta kiellettiin USA Han meno jo 1924, pyöreämmän kallon takia, jonka valheellsesti eugenismi psykiatrit kuolleiden kalloja mitatessaan oli päätelleet merkiksi vajaa älyisyydestä.

   Psykiatrian vastustajat vastusti yliopistojen professorien kallomittaukisia vaarallisena yli-viisautensa, varsinkin kun psyche asiantuntijat väitti valheellsesti että mielisairaudet (suulla tehdyt diaknoosit) ovat periytyviä, vaikka kenenkään mielestä eli näkymättömästä sisimmästä ei ole/ollut koskaan otettu geeni biobsiaa, joten ei ollut geenilogusta eikä geeni numeroa kenenkään näkymättömästä sisimmästä ja yhä samoja valhe oppeja yliopistoissa.

   eugenismi kuten nyky psykiatriassa puhutaan kuin Lenin niin pitkään että ihmiset uskoo niin totaalitaarisesti että aloittivat murhaamisen Euroopassa eugenismin ja idässä marxismin akitoimana.

   Euroopassa myös Suomessa [sielun terveys seurassa] lajiteltiin ja steriloitiin kehitys kelvottomat yksilöt kalloharpilla mitaten ja silmä-väri kartalla silmä bigmentti värin mukaan , joista sitten kehitys kelvottmille roduille tehtiin skitsofrenia diaknoosit ja väitettiin se on periytyvää, kuten kallon muoto ja silmä pigmentti onkin, mutta mieli ei asu silmissä, eikä luissa ja sen muodossa.

   Professorit yliopistossa opetti saksan kuin Suomen nuorille, ja he uskoi että eugenismi on tiede.
   (psykiatrian vastustajat vaati kieltämään sen vaarallisena yli-viisaana suulla tehtynä viha teoriana)

   Silmäväristään skitsofrenia diaknoosin saaneet vietiin SS sän avulla ja Suomessa poliisin avulla mielisairaalaan streilointiin (myös vauvat) jota Eurooppa jatkoi salaa kaasuttamalla.
   Kun se tuli tietoon eugenismi kiellettiin.
   Eugenismi opin saaneet psykiatrit oli viroissaan 1990 luvulle asti ja he teki nyky psykiatrian, silmävärin sijaan nyt kehon kivuista saa hullun paprut,
   Ja ei ole sattumaa että zylkon kaasu korvattiin insuliinilla jota annettiin skitsofrenia diaknoosin saaneille, joilla ei ollut sokeri tautia, eli eugenismi jatkui psykiatriassa, ja jatkuu tänään eri aineilla, kunnes suulla tehdyt tieteet kieltään, sillä on
   Äärimmäisen vaarallsta että apteekkarit ja tohtorit big farman omistajana tekee ihmisen näkymättömästä sisimmästä leimaamista varten teoroita, ja pidättävät tänäänkin ihmisiä (kuin jews 1940) ja väkivalloin injektoivat aineitaan ihmisiin jotka ei ole vaaraksi kenellekään. Eugenismi jatkuu psykiatrian nimellä.

   Kun mielisairaaksi merkattujen määrä nousee lukuun x,
   Virkamiehet aloittaa salaa murhata heitä,
   Kukaan ei kysynyt 1940 onko oikein leimata ihmisiä silmäväristä?
   Eikä nyt, onko oikein leimata ihmisiä kehon kivuista tai mistä vaan?

   1940 professorit uskoi olevansa sivistyneitä tehden suullaan teoroita ihmisen näkymättömästä sisimmästä kuten nytkin!

   Ihmiskunta ei ole sivistyneempi nyt kuin 1940 tai Sodoman aikana.
   Samat teoriat psykiatria ja evoluutio yhä on sitä varten että he lajittelee kehitys kelpoista rotua ja muiden syyttömien mieleltään terveiden maksaa munuaisia ja haimaa hermomyrlytetään, koska heidän näkymättömässä sisimmässä on muka tauti. Jonka taas yksin psykiatrit näkevät (kuten 1940 kaasutetuilta kalloharpilla ja silmävärikartalla)

   Harha jossa kuvittelemme olevamme sivistyneitä ja olemme kaikki sokeita ajallemme, kun mielisairaiden määrä nousee kuten 1940 Euroopassa pykälään x. virkamiehet hyväksyvät ja tohtorit tekevät murhat salaa.

   Leimaamalla ihmisiä leimari akitoi itse itsensä ja koko terveyden hoidon vihaan ja ali - arvostukseen ja mitätöintiin leimattia kohtaan kortistoon merkkaamalla leimansa, kyse on vaarallisesta suulla tehdystä tieteestä, suulla tehdyin diaknoosein kuin 1940 ja tulee johtamaan salattuun ihmis yksilöiden ja lopulta massa murhiin,
   Siksi teorioiden teko ihmisten näkymättömästä sisimmästä on puoskarointia ja Kiellettävä, koska nyt psykiatrit +kansa ovat yhtä totalitaarisia kuin 1940 että kyse on tieteestä, se on vaarallista.

  • Anonyymi

   Heh heh! Kiva kun saa jonkun edes hermostumaan.

  • Anonyymi

   Mitäs punikki tähän?

   https://www.youtube.com/watch?v=3pzMHD0F4yQ&ab_channel=ChrisSmith

   "Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
   joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

  • Anonyymi

   Meilän kylällä ainakaan nähty aikoihin yhtään natsia. Täytyy käylä kylän vanhimmilta kyselemässä. Näkyikö niitä täällä edes toisenmaailmansodanaikaan?

   • Anonyymi

    No on teillä, sun kylässäsi, aikamoisen iäkkäitä tietäjiä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No on teillä, sun kylässäsi, aikamoisen iäkkäitä tietäjiä?

    On, on ja lisää tulee, kunhan tästä vielä, vähän vanhetaan.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

   Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   6722
  2. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   20
   3591