Aihe

Sinä, joka kirjoitit, että...

Anonyymi

Haista vittu..SV-Sound on tehnyt paljon töitä, että saatiin bändi Kajaaniin. Te ette ole töitä nähneetkään, kun nimittäin ensinnäkin et osannut jättää minun täysin mitätöntä palautetta omiin arvoihin ja omiin oloihin ja, kun reagoit niinkin herkästi niin taisi kolahtaa sinun tunteisiin..olet tunnevammainen..menetetty tapaus, että Heipat vain!! Itseasiassa töitä tehtiin oikeasti ennen vanhaan, kun ei ollut vielä olemassa kaiken maailman Huu Haa tietoliikennemaailman laitteita/hömpötyksiä ja paremmat työntekijät, joihin olen lukeutunut niin EI tipan tippaakaan alkoholia vapaalla ajalla/viikonloppuna 😂..vaikuttaa negatiivisesti Maanantain työtuloksiin ja työnantaja voi tarvittaessa sanella käskyjä, jos ollaan krapulassa, kun autollakaan ei saa ajaa huppelissa! Ennen vanhaan, kun oikeasti tehtiin töitä ilman näitä nykyajan tietoliikennemaailman Huu Haa hömpötyksiä niin kehittyi Aurinkokellon ymmärtäminen ja kaikki aistit kehittyivät ruumiillisen työnteon myötä huippuunsa ja, jos ihminen piti löytää metsästä niin se tehtiin käytännössä nopeammin, kuin nykyajan höpö höpö laitteilla...miettikääpäs, kun olette luovuttaneet terveet aivot näille nykyajan hömpötyksille eli tietokoneille y.m y.m.s j.n.e. niin alkaa esiintymään mielenterveysongelmia, kun ollaan riippuvaisia ja tämä riippuvuus on yksi niistä monista ongelmista, joka johtaa herkästi reagoimiseen toisen ihmisen viestin johdosta eli saattaa olla vittuilemista, josta paljastuu sitten se totuus, että kaikki asiat eivät olekkaan laivan kaiteen yli mennessään savuamaan meren pinnalle ja Pieruhahmoja alkaa näkymään, kun päästää liekit persereiästä taivaaseen niin saattaa käydä kipeästi peräaukkoon/pakoputkeen ja sitten mennään Golf-Virtaa pitkin suolistokaasujen työntövoimalla ulkomaille ravintolan edustalle ja tehdään happivajeita..pantomiini esityksiä..käytetään muiden happea hyväksi..lajitellaan ihmisiä ja laitetaan bändin laulaja hypnoosiin niin, että silmät pullistuvat ja pieraistaan tulipalo sinne ravintolaan ja laulaja laulaa hypnoosissa tämän kuolemaantuomittavan Bodomin Pieruhahmottelijan/Robottipään aikaisemmista törkeyksistä/tekosista henkisessä yliotteessa, etsky..Smoke on the water...fire in the sky. Tällä tapauksella ei ole yhtään mitään oikeutta antaa yhtään mitään takaisin. Tykin ruoaksi ja näkemiin !!!!! https://giphy.com/stickers/hp3dmEypS0FaoyzWLR. https://giphy.com/stickers/Wm8h2gyEY8VnJeru6f. Onneksi en itse ole luovuttanut terveitä aivojani tällaiseen mielisairaaseen maailmaan, jota kutsutaan tietoliikennemaailmaksi vai mitä lie humpuukia koko tietoliikennemaailma!! 🙂😃😉😂😂😂🤔🤔🤔🤔🤔🤔🧐🧐 Hymiötkin ovat, kuin kananmunien keltuaiset!!

2

132

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mee oikeisiin töihin siitä.

   • Anonyymi

    Tiedoksi, että Kaamoksen Jumalan kohteena on Suomi + Eurooppa..iskuvuosi 2068. Jumalat voivat nostaa tuon 20%:n todennäköisyyden yli 85%:iin. Tuhovoima on 800 000 kertaa suurempi, kuin Hiroshimaan tiputettu vetyatomipommi vuonna..muistaakseni 1945. Tämän lisäksi Jumalat siirtävät tätä Bodom1960ShitWorld Planeettaamme Aurinkoon päin 2,4 Km// / / /// h. . . . ilmastonmuutos. Meren pinta tulee nousemaan niin paljon, että Planeettamme kaikki rannikkokaupungit..Suomesta Helsinki joutuvat veden valtaan. ... ... ... WaterWorld...Pelottaako?... ... ... Vesiskootterit Helsingissä siis Tulevaisuudessa menevät katuja pitkin ~~~> Hyvä Pizzeria idea https://giphy.com/stickers/iD6QiXTTAYrU5C3c89 kotiinkuljetus vesiskoottereilla https://giphy.com/stickers/Wm8h2gyEY8VnJeru6f.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   316
   10290
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   321
   8436
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   216
   5760