Kokoomuspoika Kansan Uutisten päätoimittajaksi - äänestämättä jättäminen koko ajan helpompaa

Anonyymi

Korruptio Suomen valtaapitävien keskuudessa, on kuin kermakirnua kääntäisi, sakeaa ja läpäisemätöntä. Kansalaisista haavoittuvimpien hätätila, ei näy ei kuulu medioissa, joiden yksimielinen sanoma, on poikkeuksetta, kuin suoraan Kokoomuksen puoluetoimistosta.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/jussi-virkkunen-kansan-uutisten-paatoimittajaksi/8079130#gs.uyd5n2

EK-Yle mouruaa ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-jälkeläisten, masennuksesta rikkauksiensa keskellä - mutta vaikenee visusti, 500 000:n äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa jätetyn 800€/kk köyhyyseläkeläisten hätätilasta ja ahdingosta Suomessa.

Tiedonvälitystä ei ole - EK-medioitten konsensus ja valtaakäyttävien korruptio, tekivät lopun niin aidosta demokratiasta, oikeusvaltiosta, kuin kansalaisten oikeusturvasta Suomessa 2021.

15

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3903934-koyhyytta-piti-vahentaa-tavoite-ei-ole-lahentynyt-lainkaan

   Sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan - julistivat kaikki hallituksen puolueet, mihin tavoite jäi ?

   Miljardien tulojensiirrot, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, suoraan veroparatiiseihin, luontuvat helposti, mutta kun pitäisi tehdä mitään, äärimmäiseen köyhyyteen 800€/kk orjuuseläkkeille jätettyjen hätätilalle ja ahdingolle, muuttuukin kaikki heti "monimutkaiseksi".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16810449/andersson--vas-sdp-vihreat---puheet-quothyvinvointivaltiostaquot-yhta-ja-teot-toista

   • Anonyymi

    Äänestämättä jättäminen on ääni Kokoomukselle ja RKP:lle, koska heidän äänestäjänsä äänestävät käytännössä aina, ja äänestämättä jättäminen nostaa näiden porvaripuolueiden äänisaalista vaaleissa. Nukkuvien puolue on näin ollen suurin porvaripuolue. Björn Wahlroos kiittää nukkujaa ;)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Äänestämättä jättäminen on ääni Kokoomukselle ja RKP:lle, koska heidän äänestäjänsä äänestävät käytännössä aina, ja äänestämättä jättäminen nostaa näiden porvaripuolueiden äänisaalista vaaleissa. Nukkuvien puolue on näin ollen suurin porvaripuolue. Björn Wahlroos kiittää nukkujaa ;)

    Suurta heräämistä ei sitten tullutkaan, jota trumputtajat ja persut odottivat, edelleen kansa nukkuu onnensa ohi vaaleissa. mRNA rokotteilla nukutetaan nekin, jotka eivät sikainfluenssapiikistä menneet unten maille.


  • Anonyymi

   Persu ei taas ole ymmärtänyt lukemaansa.

   Ei Jussi Virkkunen ole koskaan ollut Kokoomuksessa.

  • Anonyymi

   Joku Virkkunen on joskus ollut kokoomuksessa. Joten kaikki Virkkuset ovat kokoomuslaisia.

   • Anonyymi

    Ainakin Perussuomalaisten järvenpääläinen kuntavaaliehdokas Laura Virkkunen on kokoomuslainen.


  • Anonyymi

   Etenkin vaiettu aihe on se, että Suomeen tullut matu saa kuukaudessa yli kolme tonnia eri muodoissa, ja tulee saamaan sitä loppuelämänsä aja jos vihreiden tahto toteutuu.
   Koko ajan tarvitaan 3-5 duunarin verotulot elättämään sitä yhtä matua.

  • Anonyymi

   Puoluepoliittiset lehdet ovat väistymässä, riippumattoman tiedonvälityksen tieltä. Suomen Uutiset taitaa olla nykyisin ainoita isompia julkaisuja, joka selvästi tuo vain yhden puolueen näkökantoja esiin, ja haukkuu muita. Uutiset ovat valikoituja, puolueen näkökantoja mukailevia. Tällaisilla lehdillä ei ole tulevaisuutta, muuten kuin puolueen rahoja hyödyntäen.
   Jäämme odottamaan mielenkiinnolla KU: n levikin nousua.

  • Anonyymi

   Lipevä selitys, jolla ei ole uskottavuutta. KU on nykyisin, eduskunnan korruptoituneen yksipuoluejärjestelmän mainoslehtinen, ei sen kummempi.

   Jopa Voima-lehdestä, on tehty kaupallinen, tiettyjen etupiirien julkaisu.

   Mitään aitoa puolueetonta, älykästä ja asiallista, riippumatonta tiedonvälitystä, ei Suomesta enää ole saatavissa, jos olisi puolen miljoonan 800€/kk köyhyyteen pakotetun sairaus-kansaneläkeläisten, todellinen ja pitkään jatkettu hätätila, näkyisi isoina otsikoina tiedonvälityksessä.

   • Anonyymi

    enää?

    niin kuin olisi joskus ollut


  • Anonyymi

   EK-Yle:ssä uutisina, on pelkkää Kok-mainontaa, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, veroparatiisiyrityksien tuputtamista ja kovaa vihaignorointia köyhyysongelmasta. EK-Yle:n uutisten Suomi-kuvasta, puuttuu puoli miljoonaa sairaus-kansaneläkeläistä köyhyydessä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666062/ek-yleisradion-rahoitus-on-lakkautettava--oikeudet-puolueettomaan-tiedonvalitykseen-palautettava

   Ja huom. valitukset Valtioneuvostoon, eivät ole vaikuttaneet mitenkään - elikkäs koko eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, suuressa korruptiossaan, siunaa EK-Yle:n Teekutsuliikkeen Kok-puoluetoimistona toimimisen, perustuslain vastaisilla pakkomaksuilla.

  • Anonyymi

   Kuvaavaa Suomen demokratian ja kansalaisten oikeuksien alasajosta on, kun etsit tietoa oikeuksista riippumattomaan tiedonvälitykseen, hakukone tarjoaa "oikeutta lähteä maasta".

   http://lainkirjoittaja.finlex.fi/4-perusoikeudet/4-2/

   Levikki, eli markkina-intressit, kaupallisuus, on tullut tiedonvälityksen tilalle.

   Sisällöillä ei enää ole merkitystä, valeuutisia suolletaan ihan huolettomasti, piittaamatta siitä, kuinka ne vaikuttava, haavoittuvissa asemissa oleviin. Esim. Mtv3 käyttää eläkeläisiä, hallituksen mainoksissa tyyliin: "eläkeläiset kiittävät hallitusta" - mikä on kyllä vakavasti vahingollinen valhe, petetyille sairaus-kansaneläkeläis äänestäjille, joille ei tullutkaan aitoja korotuksia, vain nolo viiskymppis-almu, joka ei riitä kompensoimaan, edes murto-osaa kohonneista elinkustannuksista, perustuslain vastaisista eriarvoistamis- ja pakkomaksuista ym pääsymaksuista reseptilääkkeisiin jne.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16175219/elakeleikkauksien-nimi-yksipuoluejarjestelmassa-on-quotkorotusquot

   Mediakriittisyys ei enää riitä, pitää olla vahvat suodattimet ja kyky olla klikkaamatta propagandaa ja veroparatiisiyrityksien mainontaa, josta ns. mediat nyt koostuvat.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/10528765/suomen-de-fakto-yksipuoluejarjestelma

   Korruptoituneet valtaapitävät, pyörittävät omaa rahastusporukkaansa, jossa eivät samat lait, saati oikeusvaltio-periaatteen ja kansalaisten oikeusturvan puuttumiset, paljoa paina.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16791164/ei-voi-vieda-kiinaan-ja-venajalle-sita-mika-ei-ensin-toteudu-kotimaassa-eli-aitoa-demokratiaa

  • Anonyymi

   Älkää höyrytkö trollit. Suomalainen media on eräs vapaimmista, ja riippumattomimmista. Sitä se tekee kun aina on ollut luotattavan tiedon lähteillä, ei tiedä todellisuudesta mitään, kuinka autoritäärisissä maissa toimittajia, ja mediaa rajoitetaan. Naapuri idässä on siitä eräs esimerkki..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   9465
  2. Ehdokkaana kiusaaja

   Tunnen niin syvää katkeruutta tätä pankkipimua kohtaan, joka on mm. minun lapselleni aiheuttanut mielenterveysongelmia ja traumoja, joita lapseni käsi
   Kankaanpää
   53
   997
  3. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   50
   892
  4. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   872
  5. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   61
   761
  Aihe