Niuvaniemeen koko Vaasa ja Poopo

Anonyymi

Koko nutella Vaasa tarvio apua, niin eri mieltä ollaan.

8

100

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   niuvassa ne on tilannu jo teille seinäjoelle kupu kaupungin päälle että saatte lisääntyä ihan keskenään niinkuin tähänkin asti mutta ette pääse enää pois..

  • Anonyymi

   Kaikki perusvaasalaiset on jotenkin häiriintyneitä

   • Anonyymi

    muuta seinäjoelle kuukaudeksi tiedät mitä on häiriintynyt. mutta jos haluat luopua identiteetistä ja jäädä sille tielle ilman pillerikuuria tietenkin...ole seinäjoella vuosi tai muuta suoraan kurikkaan. paluuta ihmisyyteen ei ole


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    muuta seinäjoelle kuukaudeksi tiedät mitä on häiriintynyt. mutta jos haluat luopua identiteetistä ja jäädä sille tielle ilman pillerikuuria tietenkin...ole seinäjoella vuosi tai muuta suoraan kurikkaan. paluuta ihmisyyteen ei ole

    Ei siinä mitään kunhan osaa eristää jonnekin ulkopuolelle tuon "perusvaasalaisuuden" ettei tule liikaa iholle


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei siinä mitään kunhan osaa eristää jonnekin ulkopuolelle tuon "perusvaasalaisuuden" ettei tule liikaa iholle

    alle 50 vaikka olis asunut koko ikänsä täällä ei käyttäydy mitenkään erikoisesti,mutta jos ihminen muuttaa seinäjoelle muuttuu käytös vuodessa totaalisesti..onko syy vesijohto vedessä vai ihmisten käytöksessä joka tarttuu jotenkin samoin kun esim..telttauskovaisilla...no samalla lailla ainakin ulkopuoliset torjutaan


  • Anonyymi

   Teoritisoidaan ajatuksella, että olisi maailmamme ulkopuolinen sivilisaatio, joka tarvitsisi ruumimme johonkin vain tyhjän ruumiin josta sielu olisi siirtynyt jo johonkin muualle.

   Olkoon tarve vaikka niinkin hyytävä kuin se, että maallinen tomumajamme olisi heidän ruokaansa. Kenties he tarvitsevat muutakin biomassaa ruoaksi kuten vaikka kalaa ja siksi meriämme ylikakalastettaisiin tyhjiin.

   Tosin muita luonnovaroja tarvitsisi verottaa vähemmän, jos he saisivat jokaisen omalla biologisella ajallaan kuolleen ihmisen ruumiin käyttöönsä mutta jostain syystä maailman ihmiset haluavat antaa ruumiita valikoidusti.

   Omien läheisten ruumiit halutaan ennemmin hautaan kuin antaa tarvitsijoille ja heidän puolestaan maailman luonnonvarat saa vaikka kaluta tyhjiin siitä huolimatta, että ruumiita olisi pakko luovuttaa koska oikeastaan ihmiset ovat jotakuinkin pakotettuja siihen tilanteeseen syystä tai toisesta muuten koko planeetta rosvottaisiin. No nämä valikoijat alkavat keksiä mitä älyttömämpiä sääntöjä millä perusteella ruumiiskuormaa valittuja sinne laitetaan.

   Syy voi olla vaikka musiikkimaku, ruokailumieltymykset erilaiset käsitykset seksuaalisuudesta ja seksuaalisuudesta puhuttaessa en tarkoita mitään vahingoittavia ja kanssaihmisille vaarallisia perversioita vaan normaalia seksuaalisuutta johon keksitään mitä ihmeellisempiä sääntöjä. Seksuaalisuus lienisi yksi eniten käytettyjä keinoja asiassa. Säännöt muuttuvat ajanmittaan viiemaikoina on noussut tarkastelun piiriin AIKUISTEN väliset ikäerot seksisuhteissa. Tämäkö olisi uusi keino kerätä ihmisiä ruokakuormaa varksinkin, kun jokaista sääntöä rikkoessa seurauksena olisi kuolemantuomio. Näinhän maailmassa on toimittu jo vuosituhansia ja erilaiset julmurit tietysti myös pyrkivät pilaamaan kanssaihmisensä mielen jotta hän kelpaisi ruumiskuormaan ja voitaisiin tappaa ennenaikojaan. Tästä seuraa kärsimystä, eripuraa ja rikkountuneita ihmiskohtaloita.

   Vaan entäpä, jos kaikka tyhjät ruumiit annetaisiin suoraa jaottelematta ruokakuormaan ihmisen vain yksinkertaisesti kuollessa. Mitä asialla olisi väliä, kun sielu olisi jo poistunut ruumiista omaan soppeensa. Tällaisessa tilanteessa ketään ei tarvitsisi tappaa ja vainota hengiltä mitä mielikuvituksellisempien syiden perusteella koska ruumisvaranto olisi tuolloin laajempi tarvitsevalle taholle ja he saisivat ruumiita paremmin siinä aikatalussa, jossa he niitä tarvitsevat ja maassa vallitsisi rauha tai ainkain elo olisi rauhallisempaa kaikilla.

  • Anonyymi

   Mikä on tämä Niuvanniemi verrattuna Törnävän tai Vanhan Vaasan sairaalaan?

   • Anonyymi

    Eikö niissä ole samanlaisia liikkumisrajoitteisia kokemusasiantuntijoita?


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   259
   2998
  Aihe